Pics or didn't happen.Besic je napisao/la:Dobio sam dres Okica s njegovim potpisom yeah
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al' se ovdje ne zna granica
Pa de malo o necem drugom..svake godine ista prica....
Najsmjesnije mi je ovo da bi neki palili clanske i kao vratili
Kao da je Dine briga za tobom, ili za mnom
Nisam ja clan Dine, nego FK Sarajevo, Dino ce otici, a Klub ostaje; de malo razmislite.
Derbi ce biti prva liga! Komsinice trebaju bodove ako misle u Evropu, uz opasku da ce ispasti u Kupu
a nama za Evropu/titulu (koju jos sanjam
)
Igracki, jaki su mali plavi, Sarajevo je tu negdje sa njima....
Ocekujem: Pavlovic - Kallasi, Barbaric, Kovacevic, Bekic2 - 8ekic, Mihojevic, Rustemovic, Duljevic - Harba/Okic - Benko.
Trcati 90+ minuta i pokusati pobijediti (a ne izgubiti
)
Pa de malo o necem drugom..svake godine ista prica....
Najsmjesnije mi je ovo da bi neki palili clanske i kao vratili
Derbi ce biti prva liga! Komsinice trebaju bodove ako misle u Evropu, uz opasku da ce ispasti u Kupu
Igracki, jaki su mali plavi, Sarajevo je tu negdje sa njima....
Ocekujem: Pavlovic - Kallasi, Barbaric, Kovacevic, Bekic2 - 8ekic, Mihojevic, Rustemovic, Duljevic - Harba/Okic - Benko.
Trcati 90+ minuta i pokusati pobijediti (a ne izgubiti
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
1. Zrinjski Mostar 25 17 5 3 45:16 29 56
2. FK Sloboda Tuzla 25 16 5 4 35:17 18 53
3. FK Sarajevo 25 16 3 6 50:19 31 51
4. NK Siroki Brijeg 25 14 7 4 42:19 23 49
5. FK Zeljeznicar 25 15 4 6 33:17 16 49
Leon Benko FK Sarajevo 15
Wagner Santos Lago NK Široki Brijeg 10
Amer Bekić FK Sarajevo 9
Mersudin Ahmetović FK Sloboda 9
Zajko Zeba FK Sloboda 9
Pogledajte nasu odbranu u poredjenju sa top-5 (cak su i komsije primile manje)
Kakvi su sada komentari za Amera - evo ga dijeli trece mjesto strelaca za sada (do derbija).
2. FK Sloboda Tuzla 25 16 5 4 35:17 18 53
3. FK Sarajevo 25 16 3 6 50:19 31 51
4. NK Siroki Brijeg 25 14 7 4 42:19 23 49
5. FK Zeljeznicar 25 15 4 6 33:17 16 49
Leon Benko FK Sarajevo 15
Wagner Santos Lago NK Široki Brijeg 10
Amer Bekić FK Sarajevo 9
Mersudin Ahmetović FK Sloboda 9
Zajko Zeba FK Sloboda 9
Pogledajte nasu odbranu u poredjenju sa top-5 (cak su i komsije primile manje)
Kakvi su sada komentari za Amera - evo ga dijeli trece mjesto strelaca za sada (do derbija).
Vjerujte mi za gledanje Okica uživo svaka marka vrijedi.
@kengur Prema Bekicu je u proslosti nanošena velika nepravda drugi najbolji napadač je često bi klupiran , a igrali panjevi poput Okica , Bilbije i sl.
@kengur Prema Bekicu je u proslosti nanošena velika nepravda drugi najbolji napadač je često bi klupiran , a igrali panjevi poput Okica , Bilbije i sl.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Oprosteno, nemoj da se ponovi![BLACK LAUGHING FACE]nukleusmember je napisao/la:pasica je napisao/la:Kako ces tako ocu?nukleusmember je napisao/la:
ko je ba šta tebe pit'o gradski papče?vrati se u panj
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
oprosti fuck-eru nisam te prepoznao[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
BSMO
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
@pasica
Uh, oplakah.
Niko mi nije odgovorio na pitanje gore, ima li neka vječna lista po broju nastupa u dresu FKS?
Niko mi nije odgovorio na pitanje gore, ima li neka vječna lista po broju nastupa u dresu FKS?
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
pasica je napisao/la:Oprosteno, nemoj da se ponovi![BLACK LAUGHING FACE]nukleusmember je napisao/la:pasica je napisao/la: Kako ces tako ocu?
oprosti fuck-eru nisam te prepoznao[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
BSMO
predajem se,provala si,i kursadzije bi se postidile
VVVBK
Sta ti ovdje nije jasno? Pametni, ljudi su ti vec objasni li zbog cega sam ovo napisao a ako ti opet nije nesto jasno javi se na PP ili se posavjetuj sa doktorom.PitarBordo je napisao/la:OK ovo je post godine.Buducnost je napisao/la:Kako ne kontate da ako sjever stave 3 KM da moraju i jug staviti isto 3 KM. Ovdje je uradjeno da se na euforiji manijaka zaradi koji pfening vise. Horde i onako nece placati 10 KM za sjever.rasavoje je napisao/la:Haj' sve, ali Sjever staviti 10, stvarno nema smisla.
Ovo je jedna od rijetkih situacija kad je dobro biti zensko.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ko su, al hvala, i ti si ok.
@PitarBordo, davno nekad na starom hz forumu je bio lik pod nikom "statisticar", imao je ogromnu arhivu podataka o FKS koju je uredno azurirao. Sta li je bilo s njim ne znam, al dobro bi bilo da se javi ako je jos uvijek aktivan po forumima pod drugim imenom ili sta vec, bilo je interesantno citati te neke njegove statistike i analize.
@PitarBordo, davno nekad na starom hz forumu je bio lik pod nikom "statisticar", imao je ogromnu arhivu podataka o FKS koju je uredno azurirao. Sta li je bilo s njim ne znam, al dobro bi bilo da se javi ako je jos uvijek aktivan po forumima pod drugim imenom ili sta vec, bilo je interesantno citati te neke njegove statistike i analize.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imash jasnu viziju[WHITE SMILING FACE]molotovljev je napisao/la:Dakle, demonstracije bi trebale izgedati ovako:
Predvodnik kolone bio bi Evander. U lijevoj ruci drzao bi megafon, dok bi u visoko
podignutoj desnoj ruci drzao diplomu ekonomskog fakulteta...
Iza njega, laganim koracima isli bi joker i PitarBordo sa ljutim calama na glavi
i zvakacom gumom u ustima nosili bi transparent...
Sa njihove desne strane u korak bi ih pratio Pantelija koji bi panicno mahao rukama,
dok bi sa njihove lijeve strane za nekoliko koraka iza posustajao FranceskoTotti
jer bi osluskivao sta kazu prolaznici, da bi posle mogao obavjestiti nadredjene..
Iza njih bi laganim koracima isla manja grupa mrzovoljnih, ali nebitnih likova.
Uh, zaboravih indijanca sa perjem na glavi i bubnjem za prizivanje kise.
VVVBK
- saskend444
- Kontakt:
Kako ne kontate da ako sjever stave 3 KM da moraju i jug staviti isto 3 KM. Ovdje je uradjeno da se na euforiji manijaka zaradi koji pfening vise. Horde i onako nece placati 10 KM za sjever.[/quote]
OK ovo je post godine.
[/quote]
Sta ti ovdje nije jasno? Pametni, ljudi su ti vec objasni li zbog cega sam ovo napisao a ako ti opet nije nesto jasno javi se na PP ili se posavjetuj sa doktorom.[/quote]
Sjever je 5 KM svima kao i prošle godine. Može i jug biti pet, nek se kone učlane u najbolji klub u državi
OK ovo je post godine.
Sta ti ovdje nije jasno? Pametni, ljudi su ti vec objasni li zbog cega sam ovo napisao a ako ti opet nije nesto jasno javi se na PP ili se posavjetuj sa doktorom.[/quote]
Sjever je 5 KM svima kao i prošle godine. Može i jug biti pet, nek se kone učlane u najbolji klub u državi
- muhamedhulk
- Kontakt:
25k ulaznica. Kone ce napuniti jug, i dobar dio zapada, znaci bice ih cca. 8k. Valjda nas bude vise
Sjever pun, istok 3/4 i malo zapada, znaci cca. 12k. Sto u zbiru daje cca. 20k 
Dje sam ful'o?
Dje sam ful'o?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sjever nema sanse da ce biti pun.muhamedhulk je napisao/la:25k ulaznica. Kone ce napuniti jug, i dobar dio zapada, znaci bice ih cca. 8k. Valjda nas bude viseSjever pun, istok 3/4 i malo zapada, znaci cca. 12k. Sto u zbiru daje cca. 20k
Dje sam ful'o?
Nekih 4000 maksimalno.
Istok 5000 i zapad 3000.
Bude li nas i toliko, puna saka brade.
Ja cak mislim da nas nece biti preko 10000.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nema šanse da kona bude 8k pretjeruješ sa brojkama. Njih će biti max 5k i to samo ako bude pun jug.
Bolje vam je da prihvatite cijene ulaznica i daj više promjenite temu. Svaki **** derbi ista priča.
Bolje vam je da prihvatite cijene ulaznica i daj više promjenite temu. Svaki **** derbi ista priča.
Kako sam ja cuo, ne znam jel istina, u fan shopu sjever 5 KM...ko i prosli derbi.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne opravdavam potez Uprave za karte, al jbg trebali smo do sada naučiti da ovo oko cijena ne možemo promijeniti i to je to. Ko neće da dođe ne mora, ko hoće, ići će i eto. Okrenimo se ekipi i derbiju
Protiv Slobode je bilo 9 hiljada čini mi se, pa smo doživjeli debakl. Važnija mi je pobjeda nego bilo kakva posjeta.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], HariTz, OzmoodPinglewood i 36 gostiju.