SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

tax
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la tax » 14 jun 2010, 12:34

pa normalno da ce izgubiti kad su losi ko kite
i kazu onaj krasic igracina :lol: :lol: :lol: pa on blage veze nema
najbolji je dokazani deda stankovic ali i njegovo je proslo

a bolje i ne ici na sp nego se brukat ko srbija
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jun 2010, 12:43

Jao Bijeljinac jeste odejdanput bre osjetljivi.
Pa i onim vasim bradatim kokardasima jucer u publici suze potekose sve do opanaka.
Sala mala. Ali onda mozda razumjes manjak podrske na jednom .ba forumu. Jer kako jednostavno rekose oni nasi navijaci: Ovo je Bosna. Dobrodosli. ;)

Mjenjanje reprezentacije za koju navijam? Oduvijek sam navijao za BiH i Elf, dovoljno puta sam objasnio zasto i nemam se sta pravdati kao ni ti meni, jer imam sigurno vise razloga za to nego ti. Sta se imam nasladjivati, boli me briga kako ce Srbija odigrati, nego mi je kao svakom covjeku pozitivna affirmacija kad budem sa svojom prognozom upravu. A to je da su pojedini ovdje Srbe dizali u nebesa, a Nijemci ispadose smote koje se sa loptom sastaviti neznaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 14 jun 2010, 13:00

I Hrvati bodre Srbe na SP-u

IAKO nas nema na svjetskoj nogometnoj smotri, to ne znači da u Južnoafričkoj Republici nema hrvatskih navijača.

Hrvatska je zastava primijećena i fotografirana na Eliss Parku u Johannesburgu tijekom utakmice skupine B između Argentine i Nigerije, a viđeno je i nekoliko navijača u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije.

No, još je zanimljivija fotografija lijepe hrvatske navijačice koja je spremno pozirala sa srpskim navijačem za vrijeme utakmice između Srbije i Gane. Nije poznato za koju je reprezentaciju navijala, no pretpostavljamo za susjede...

slika
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 jun 2010, 13:02

Tema je "Grupa D" na SP 2010.

Istoričari, proštetajte malo, poslije ćete se žaliti da ste banovani zbog velikih tabana, astrološkog podznaka u kojem ste rođeni ili ko ko zna čega drugog po čemu ste diskriminirani na ovom forumu.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 13:09

Ma ovo je dijete dijaspore, nema pojma ni sta je Hrvatska ni Srbija...Stipu to...

Ja sam vjerovao u Srbiju, veliku sam lovu spusio na kladionici, no nekako mi je laknulo kad su ispusili, pojeo bih se od nervoze da je npr ostalo 0-0.....Koje su to pizdurine, pa protiv onakve Gane oni nisu imali 3 sanse i to na jednoj utakmici kao sto je SP...Sratmota...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 jun 2010, 13:43

bad_boy je napisao/la:I Hrvati bodre Srbe na SP-u

IAKO nas nema na svjetskoj nogometnoj smotri, to ne znači da u Južnoafričkoj Republici nema hrvatskih navijača.

Hrvatska je zastava primijećena i fotografirana na Eliss Parku u Johannesburgu tijekom utakmice skupine B između Argentine i Nigerije, a viđeno je i nekoliko navijača u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije.

No, još je zanimljivija fotografija lijepe hrvatske navijačice koja je spremno pozirala sa srpskim navijačem za vrijeme utakmice između Srbije i Gane. Nije poznato za koju je reprezentaciju navijala, no pretpostavljamo za susjede...

slika
tišu pive u crnje :mrgreen: :lol: :D :mrgreen:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jun 2010, 13:46

bad_boy je napisao/la:I Hrvati bodre Srbe na SP-u

slika
Ma ovo je sigurno foto montaža. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2010, 15:26

Ma eno u Zagrebu dan zalosti radi poraza Srbije. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 14 jun 2010, 16:20

Ovakvo prepucavanje je odlika samo malih i siromasnih zemalja,a tu spada čitav Balkan.Nije bitno ko je od koga bolji,nasa realnost je da smo mali mravi u odnosu na velike zemlje u Svijetu i Evropi.To se vidi najvise u glavnoj sporednoj stvari - Nogometu. Nigdje nas nema,Reprezentacije nam se rijetko plasiraju na neko takmičenje,a klubovi ispadaju u prvom predkolu lige prvaka ili kupa uefa.Znači umjesto da se svi mi poklopimo i šutimo,mi se ovdje prepucavamo ko je bolji od koga.Da nije žalosno bilo bi smijesno.Mozemo samo gledati velike Evropske ekipe kako osvajaju prvenstva,a nama ostaje nada da ćemo nekada napraviti nekakav zapažen rezultat,ali teško,vrlo teško.
Ovo sam morao napisati jer nemogu shvatiti kako se neko koga nema nigdje na mapi,da se ovoliko hvali i raduje tuđem neuspjehu.Očito da će se takvo ponasanje tesko promjeniti kod nasih naroda na Balkanu.Žalosno....
Robijaši - Zenica

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 jun 2010, 18:09

@harishp

dječak šta ti znaš o fudbalu??? čitav svijet je lud samo si ti pametan, glupi su ovi iz Čelzija , Mančestera, Liverpula, Intera i drugi što im igraju Srbske fudbalske neznalice, a ne igraju im ovi naši "umjetnici", bože sačuvaj šta sve ovdje nećeš čuti... ajd zdravo.
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 14 jun 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2010, 18:10

El_7 je napisao/la:Zmajevi bi poderali GANCE u AFRICI...one Pickice Srbske samo sramote EUROPU pa jedina su repka koja pusi od Afro zemalja :lol: :lol: zadnja pobijeda afro zemlje na SP Europske mislim da je 98---NIGRIJA-SPANIJA 3-2..dodje ti PERO i popusi od SALIJA
:lol: :lol: Cuj jedina repka koja gubi (da se ne izrazavam tako prostacki kao ti) od Afrikanaca :lol: :oops: .Jesi to tek poceo od ovoga Sp pratiti svetski nogomet. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:25

Srbija je tocnije jedna od rijetkih europskih zemalja koja gubi od africkih antitalenata i neandertalaca....

No sta drugo ocekivati od ekipe koja je donedavno Azerbejdzanu bila stalni musterija... :D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 18:32

analiticar_ je napisao/la:Srbija je tocnije jedna od rijetkih europskih zemalja koja gubi od africkih antitalenata i neandertalaca....

No sta drugo ocekivati od ekipe koja je donedavno Azerbejdzanu bila stalni musterija... :D :D
Neki nemogu ni da odu na SP.
Izgubili pa šta.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:35

Niste vi izgubili..Vi ste se osramotili i pokazali nemoc....Kako stvari stoje petarda se blizi od Svabije...Koliko je ono Argentina prosli put ugurala? Mislim da Svabe mogu dati jedan vise....

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 18:38

analiticar_ je napisao/la:Niste vi izgubili..Vi ste se osramotili i pokazali nemoc....Kako stvari stoje petarda se blizi od Svabije...Koliko je ono Argentina prosli put ugurala? Mislim da Svabe mogu dati jedan vise....
Koji su tvoji??

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jun 2010, 18:39

Primaran cilj Srbije je bio plasiranje na S.P. Uspjeli su i svaka im čast, a sad da li će proći dalje, hoće li im Njemci utrpati 5,6 komada je nevažno. Kakve god rezultate ostvarili u zemlji će doživjeti ovacije i biti dočekani kao heroji.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:39

Hajmo Deutschland !!!!

Bit ce to strasna navala Svaba

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:44

Ako Svabe daju Srbadiji 5 komada, obecajem da su istetovirati ogromnog orla na dupetu !!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 jun 2010, 18:44

analiticar_ je napisao/la:Srbija je tocnije jedna od rijetkih europskih zemalja koja gubi od africkih antitalenata i neandertalaca....

Cekaj malo zar nisu gubili i od Boratovog Kazastana...prije par godina il tako. :)
Orlovi Rano Lete.
Al ruku na srce svaka im cast za odlazak na SP,mi o tome mozemo jos sanjati ... :?

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 18:45

analiticar_ je napisao/la:Ako Svabe daju Srbadiji 5 komada, obecajem da su istetovirati ogromnog orla na dupetu !!!
ha ha ha jes duhovito ha ha ha

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.