FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se prije @Adise pomirimo da nemamo fudbalsku publiku i mentalitet, lakse ce nam biti svima. Kakva Federalna liga, 2 posljednje utakmice smo napunili stadion i to je to, sto zbog Cire, sto zbog silnog medijskog pritiska i pozitivne price nakon skoro 20 godina, Azmira i najava kako cemo igrati Evropu u narednim godinama, kao i sama cinjenica da se vracamo u PL BiH. I onda? Krah, nasa realnost, poluprazni stadioni, neuslovnost, etc.
Ovo je bilo dobro navijanje, atmosfera, svi ko jedan, dosta ozbiljnih i starih navijaca
[youtube][/youtube]
I onda pogledas protiv Zrinjskog, u tako bitnoj utakmici. Hhh
Ali cemo zato protiv Zelje i Sarajeva fino popuniti Tusanj, pa onda opet klasika.
Mi smo grad kosarke vazda bili i ostali. Samo se sjeti od formiranja OKK koliko je Mejdan bio pun, a jos je grad podijeljen po pitanju OKK, kada bismo ponovo vratili u zivot Ditu, inshAllah, imali bismo ponovo vise publike nego ijedan fudbalski stadion u BiH, kao sto smo imali dugo vremena u Mejdanu kad se igrala dobra kosarka. To je nasa realnost.
Ali opet zivimo Slobodu, volimo Slobodu i navijat cemo za nju ma kako igrala, pa makar ni jedan trofej nikada ne osvojila, jer FK Sloboda ima svoju bazu navijaca, simpatizera koji ce ju bodriti uvijek i zauvijek. Pa makar ta baza bila od jedva 2000 ljudi.
Ovo je bilo dobro navijanje, atmosfera, svi ko jedan, dosta ozbiljnih i starih navijaca
[youtube][/youtube]
Ali cemo zato protiv Zelje i Sarajeva fino popuniti Tusanj, pa onda opet klasika.
Mi smo grad kosarke vazda bili i ostali. Samo se sjeti od formiranja OKK koliko je Mejdan bio pun, a jos je grad podijeljen po pitanju OKK, kada bismo ponovo vratili u zivot Ditu, inshAllah, imali bismo ponovo vise publike nego ijedan fudbalski stadion u BiH, kao sto smo imali dugo vremena u Mejdanu kad se igrala dobra kosarka. To je nasa realnost.
Ali opet zivimo Slobodu, volimo Slobodu i navijat cemo za nju ma kako igrala, pa makar ni jedan trofej nikada ne osvojila, jer FK Sloboda ima svoju bazu navijaca, simpatizera koji ce ju bodriti uvijek i zauvijek. Pa makar ta baza bila od jedva 2000 ljudi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
slikano live s mog balkona

-
stadiontusanj
- Kontakt:
Reflektori rade ko noviii

muštuluk
preduhitrio me ovaj 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Kad dođe novi stadion doći će i neka nova generacija i proširiće se baza , i publike i navijačke grupe. U to sam siguran . Ovo sad što slijedi je velika transformacija za klub i za nas sve ,biće to druga priča uskoro. Možda ne toliko uskoro koliko želimo ,ali biće.
mora da znas koja je ovo mahalazlajci je napisao/la:BustedChinaglia je napisao/la:slikano live s mog balkona![]()
deal with itAerials je napisao/la:preduhitrio me ovaj
Kontam da će biti sutra 1-1. Pošto njima valja napasti, naša brza kontra gdje povedemo i zatvorimo se, a oni do kraja uspiju izjednačiti. Meni odgovarasolinas je napisao/la:Coraco je napisao/la:Bolje izgubit od jednog tima sa 0-3, nego od tri tima sa po 1-0![]()
![]()
![]()
Nego sta ti mislis za ovaj kup,prolazimo li.![]()
Ja mislim da prolazimo Zelju.
Olimpic i drina uzimamo 4 boda,travnik i Sarajevo maksimalno 3.jednu cemo zijaniti.
Znaci prije Zrinjskog jos 7 bodova valjda i oni sta zijane pa da se pobijemo za titulu u zadnjem kolu
Hajmo nextzlajci je napisao/la:Busted #2Aerials je napisao/la:muštuluk
preduhitrio me ovaj
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TzBulevar87
- Kontakt:
Placipicke ce svakako da placu
...
Pozdrav za sve NEplacipicke nako duuuugo dugo vremena!
ODJAVA
Pozdrav za sve NEplacipicke nako duuuugo dugo vremena!
ODJAVA
075
.. nekad zajebana mahalaChinaglia je napisao/la:mora da znas koja je ovo mahalazlajci je napisao/la:BustedChinaglia je napisao/la:slikano live s mog balkona![]()
eno puštene su u pretprodaju i ulaznice za srijedu 
fala onom ko vodi stranicu JU Gradski stadion Tušanj

fala onom ko vodi stranicu JU Gradski stadion Tušanj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto taman citava Seona opet ce uzeti da gleda Bekrica 
Beduin sve ce to polako nadoci, vjeruj mi.Ako si pratio zelju i sarajevo u sezonama kad ne izadju u evropu vidio si kakva je posjeta malo je reci zalosna.A sta reci za nas klub koji trofeja nema o evropi da ne pricam i mi sad ocekujemo svaku utakmicu 9,10 hiljada ljudi zbog euforije sto se nalazimo medju prve 3 ekipe.Treba biti realan i ne ocekivati previse.Abd kad dodje evropa pa prolazak u drugi,treci krug, kad se stadion napravi, fan shop otvori i dosta vise stvari sto jednom ozbiljnom klubu dolikuje e onda ces vidjeti velike promjene.Do tad mi standardni koji smo slobodu pratili i dobru i zlu cemo puniti stadion pa neka nas je i 2000.!pozdrav svimaBeduin je napisao/la:Sto se prije @Adise pomirimo da nemamo fudbalsku publiku i mentalitet, lakse ce nam biti svima. Kakva Federalna liga, 2 posljednje utakmice smo napunili stadion i to je to, sto zbog Cire, sto zbog silnog medijskog pritiska i pozitivne price nakon skoro 20 godina, Azmira i najava kako cemo igrati Evropu u narednim godinama, kao i sama cinjenica da se vracamo u PL BiH. I onda? Krah, nasa realnost, poluprazni stadioni, neuslovnost, etc.
[youtube][/youtube]
-
crvenocrnitz
- Kontakt:

Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 18 apr 2016, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
pa jaki su, fino su osvijetlili
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mnogo emocia me veze za ove reflekorecrvenocrnitz je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jesu li to nove sijalice ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.