BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Jasta radi 
Završi ga u stilu.
Očekivao sam da će se namučiti, sreća pa je Copil dosta lošiji i nije uspio kazniti opuštanje.
Idemo dalje.
Očekivao sam da će se namučiti, sreća pa je Copil dosta lošiji i nije uspio kazniti opuštanje.
Idemo dalje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Moze se reci da se izcupo 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bravo , bravo. Trebao ga je u 2. setu riješit , ali gotovo je sada. Ima dan više odmora od Baghtadisa/Cecchinata. Koliko sam ja primjetio nije se toliko trošio i biti će mnogo svježiji nego jedan od ove dvojice.
"We need to suffer. And we need to fight."
Dobro...kad izbacimo opustanje u drugom, taman razlika 6-1, 6-2 taman je tolika razlika u kvaliteti...Sutra dan odmora i maksimalno ozbiljno nastaviti, bez nerviranja i Džumhurovskog napucavanja lopte kao u drugom setu...Idemo, korak po korak....Bravo imenjak

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bravo mačko, mogao si vala i u 2 seta da dobijem šta al et.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sutra Aldin oko pola 3, na centralnom 
Bravo Damkiii
Bravo Damkiii
Dobro je ipako je copil domaći teniser i još igra protiv faforita logično je da neće biti lahko za Dzumija
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jao kakve retardirane nadimke dajemo našim sportistima, Džumi, Vedator, majko mila 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Samo da je noga ok, pad je bio užasan
Sta hos da kazes, da Setkara nije legendarni nadimak?HankMoody je napisao/la:Jao kakve retardirane nadimke dajemo našim sportistima, Džumi, Vedator, majko mila
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Samo da nije nista sa noge... Srce mi je stalo jbt radje bi da ja slomim nogu nego on fkt ovo su mu odlucujuci mjeseci u karijeri samo da ga to sad zaobidje ...
Vidi Dževada što se smijesajo10 je napisao/la:Sta hos da kazes, da Setkara nije legendarni nadimak?HankMoody je napisao/la:Jao kakve retardirane nadimke dajemo našim sportistima, Džumi, Vedator, majko mila
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Postade najnormalnija stvar dobiti ATP meč, o nastupu na ATPu prošle godine mogli samo sanjati

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jos sutra da Aldin mlatne Fernanda pa da se i janje okrene ovdje. 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma u sustini znalo se da ce biti tezak mec poslije onog poraza od Milosa.. Da je noga 100% dobro je najbitnije i da ovaj kako hoce mlatnut Baghda...
Sabrine mi moje!
Da je bolje , ne bi valjalo,shminka je napisao/la:Postade najnormalnija stvar dobiti ATP meč, o nastupu na ATPu prošle godine mogli samo sanjati![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
I standardna pljuvacina kad izgubi u 1/4 finalushminka je napisao/la:Postade najnormalnija stvar dobiti ATP meč, o nastupu na ATPu prošle godine mogli samo sanjati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.