FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kakvih se govana ovdje covjek nece nacitati
pola ljudi s foruma uopce nije ovdje nego pisu iz raznih zemalja svijeta te pametuju kako i sta treba ali da sloboda72 ovako paglu ispada, jbg
izgubili sta sad idemo dalje kad tad je poraz morao doci, Siroki odmarao pola ekipe za ovu utakmicu (golman Slodo, odbrana: Pandza, Markovic, vezni: Pehar, Ivankovic, i napadaca Krstanovica) a mi igrali sa istim igracima kao protiv Zelje tri dana ranije (rotacija: Azir-Kenan i Krpic-Ahmet)! jednostavno pad je ocekivan jer nemamo siroku klubu ni blizu kao drugi (to smo se davno slozili). ovi igraci i trener su nam mnogo radosti donjeli ove sezone tako da i ako izgube sve do kraja nema im se sta prigovarati, ali ljudi mi imamo 3 boda manje od prvoplasiranog pa naravno da cemo ganjati titulu dok god imam sanse
imamo mi itekako navijace i ti ce momci napuniti tusanj jos najmanje 3 puta ove sezone, zapamtite
to sto Siroki nije atraktivan protivnik i sto nikad protiv Sirokog stadion nije bio pun je druga stvar
u srijedu na Tusanj podrzati momke da daju zadnji atom snage za prolazak u finale. i u pravu je sloboda72 za jednu stvar Govedarica ce nas napustiti na kraju sezone jednostavno nekom nije po volji u klubu. vekila steta i sramota takvog igraca ispustiti 
Sloboda Tuzla
Iz Njemacke drug, danas stiglo. Jedna je 130ENAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesu li to nove sijalice ?![]()
Jel´ ovo Veselinović prevodio sa njemačkog .
Dobro je ...bila je stiska danas citav dan .. 
Izgleda da jest'. Doktor.Zodiac je napisao/la: Jel´ ovo Veselinović prevodio sa njemačkog .
Zna se kome nije po volji i ko odlucuje.fukaratz je napisao/la:kakvih se govana ovdje covjek nece nacitatipola ljudi s foruma uopce nije ovdje nego pisu iz raznih zemalja svijeta te pametuju kako i sta treba ali da sloboda72 ovako paglu ispada, jbg
izgubili sta sad idemo dalje kad tad je poraz morao doci, Siroki odmarao pola ekipe za ovu utakmicu (golman Slodo, odbrana: Pandza, Markovic, vezni: Pehar, Ivankovic, i napadaca Krstanovica) a mi igrali sa istim igracima kao protiv Zelje tri dana ranije (rotacija: Azir-Kenan i Krpic-Ahmet)! jednostavno pad je ocekivan jer nemamo siroku klubu ni blizu kao drugi (to smo se davno slozili). ovi igraci i trener su nam mnogo radosti donjeli ove sezone tako da i ako izgube sve do kraja nema im se sta prigovarati, ali ljudi mi imamo 3 boda manje od prvoplasiranog pa naravno da cemo ganjati titulu dok god imam sanse
imamo mi itekako navijace i ti ce momci napuniti tusanj jos najmanje 3 puta ove sezone, zapamtite
to sto Siroki nije atraktivan protivnik i sto nikad protiv Sirokog stadion nije bio pun je druga stvar
u srijedu na Tusanj podrzati momke da daju zadnji atom snage za prolazak u finale. i u pravu je sloboda72 za jednu stvar Govedarica ce nas napustiti na kraju sezone jednostavno nekom nije po volji u klubu. vekila steta i sramota takvog igraca ispustiti
A nije Govedarica jedini koji ce napustiti klub na ljeto.Vjeruj mi.Ali sve skupa to je vec dio jedne ljepse price na ljeto.I mnogo snaznije Slobode na svim poljima.
Neka izdrze do kraja akobogda pa na ljeto u nove pobjede.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ako su sve promijenjene, onda je to oko 30.000 Eura.krmpotich je napisao/la:Iz Njemacke drug, danas stiglo. Jedna je 130ENAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesu li to nove sijalice ?![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ljepotice, da nije ona fb stranica FK Sloboda Tuzla tvoja? Ima 2,5KAerials je napisao/la:muštuluk
preduhitrio me ovaj
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne znam ni da postoji ta stranica 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pozdrav za sve normalne navijace na ovom forum (ako ih ima
)
Evo jedna i sa Živiničkog balkona,
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna

i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
NikadSOLINA je napisao/la:![]()
@pompom;
živinice izdati neće![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Prosopompom je napisao/la:Pozdrav za sve normalne navijace na ovom forum (ako ih ima![]()
)
![]()
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima![]()
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ništa, onda on prati forum, i uzeo je tvoju slikuAerials je napisao/la:Ne znam ni da postoji ta stranica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ako je njenu uzeo nema taj lajkova ondaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ništa, onda on prati forum, i uzeo je tvoju slikuAerials je napisao/la:Ne znam ni da postoji ta stranica
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 18 apr 2016, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pozdrav i za njega, ko god da je 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
normalno da treba, sa slikom se moze manipulisat'pompom je napisao/la:I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
postavite mu antibot pitanje, zajebanije po mogucnosti
posto je iz Zivinica, mozda se skoluje ovdje, pa zna neke stvari
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sad kontam, jedina losa stvar sezonske je sto ne mozes sakupljati ulaznice 
mozes, samo trebas biti snalazljivNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad kontam, jedina losa stvar sezonske je sto ne mozes sakupljati ulaznice
kada udjes na tribinu, cekas druge navijace i pitas ih da ti daju kartu, 90% navijaca ih baci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.