NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Najbitnije je produziti ugovor sa Krletom, cini mi se da i njemu sad istjece. U BiH nema napadaca za nas, morat ce se traziti u HR, ili eventualno nekog brazilca/argentinca
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Od ovih pet kola sto je ostalo mogao bi se max. broj bodova izvuc, ako bude maximalno zalaganje...
Olimpik u gostima najteza utakmica jer ce morati po direktivi iz oba tabora zapeti...
Olimpik u gostima najteza utakmica jer ce morati po direktivi iz oba tabora zapeti...
-
brigsiroki
- Kontakt:
Bez obzira na sve očekujem novog trenera na ljeto,isto bi valjalo dovesti još jednog napadača uz krleta,sa kresingeron treba raskinit ugovor,isto crnova zatrati i naći mu zamjenu ,tatu wagnera u mirovinu poslati i nek nam u brazilu sređuje igrače
isto bi valjalo naći zamjene za barabana i brekala.... uglavnom očekujem bar 4-5 novih igrača,ali za to će trebati izboriti europu.....
Musa ostaje ako izbori Europu
HRHB
HRHB
Slazem se sa tobom prijatelju. Kresinger nista odigrao nije. Odavno igraca nismo imali a da utakmicu citavu cijelu sezonu nije odigrao. Pored njega Baraban je isto za raskida ugovora, Brekalo nazalost ima jos dvije godine ugovora i moramo ga trpjeti kako god znamo. Landeka isto po meni je odigrao koliko je mogao. Wagneru dati dobru funkciju u klubu i na taj ga nacin zadrzati kako god znamo. Bariaic isti los katastrofa. Za ovih pola naci zamjenu ali koja ce u svakom smislu bizi pojacanje, a ubaciti 3 juniora na mjesta gdje je najbezbolnije. I na taj nacin da ne probijamo budzet puno. Po meni Jović obavezno. A za ostale iskreno neznam koga bi mogli dovesti da nam pojačanje bude. Popović, Livancic, neki dan spomenuse neki Jerbica. Gavrica sam otpisao. Mozda da Zrinji Lastru klepimo.brigsiroki je napisao/la:Bez obzira na sve očekujem novog trenera na ljeto,isto bi valjalo dovesti još jednog napadača uz krleta,sa kresingeron treba raskinit ugovor,isto crnova zatrati i naći mu zamjenu ,tatu wagnera u mirovinu poslati i nek nam u brazilu sređuje igračeisto bi valjalo naći zamjene za barabana i brekala.... uglavnom očekujem bar 4-5 novih igrača,ali za to će trebati izboriti europu.....
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ekipi je definitivno potrebna svjeza krv. Slazem se za ove igrace sto ste nabrojali, odigrali su svoje. Imamo u Neretvancu Colaka i Loncara koji su standardni dole, a kako su meni kazali neki njihovi navijaci, ponajbolji su igraci momcadi. Mali Juricic je imao odlican pocetak sezone ali imao je i dvije operacije tako da ne znam u kakvom je stanju sada. Juniore nisam bas nesto pratio ove sezone, pa eto ako ima netko tko je molio bih da nam ukratko napise tko bi mogao u prvu momcad, Matic?
Sto se tice Jovica, moze igrati na oba krila i u spicu, a primarna pozicija mu je lijevo krilo, dakle njegov dolazak znaci odlazak Crnova, valjda nece dobiti neku jacu inozemnu ponudu
. Stize brzo na Pecaru sa Borcem pa da vidimo i uzivo kako izgleda nas buduci igrac[emoji14]
Sto se tice Jovica, moze igrati na oba krila i u spicu, a primarna pozicija mu je lijevo krilo, dakle njegov dolazak znaci odlazak Crnova, valjda nece dobiti neku jacu inozemnu ponudu
HRHB
HRHB
Teško da ćemo se odreći ovoliko igrača nekako mi zvuči nemoguće. Usput slažem se za Crnova dečko je katastrofa čak i mali Menalo je ispred njega. Crnov, Baraban još se treba sjetiti da Ajayi nije naš igrač da je lako moguće da ga Rijeka vrati ... u tom slučaju gubimo 3 od 4 krilna igrača. Realno je da se Kresu zahvalimo. Što se tiče Jovića, izgleda da je ozljeđen i da je izgubljen do kraja sezone tako da je i tu upitno šta će biti. Špikić će nam ostati , vjerovatno, valjda se sada spremi. Moja želja je da se pokusa sa Jurom Jerbićem iz Zadra siguran sam da bi bio pojačanje. Najbolje bi bilo da nam Dinamo vrati Marića i da se tako riješi pitanje napadačabrigsiroki je napisao/la:Bez obzira na sve očekujem novog trenera na ljeto,isto bi valjalo dovesti još jednog napadača uz krleta,sa kresingeron treba raskinit ugovor,isto crnova zatrati i naći mu zamjenu ,tatu wagnera u mirovinu poslati i nek nam u brazilu sređuje igračeisto bi valjalo naći zamjene za barabana i brekala.... uglavnom očekujem bar 4-5 novih igrača,ali za to će trebati izboriti europu.....
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Cini mi se da je Jovicu primarna pozicija desno, a ne lijevo. Pa bi sa tim zamjenio Barabana.Android je napisao/la:Ekipi je definitivno potrebna svjeza krv. Slazem se za ove igrace sto ste nabrojali, odigrali su svoje. Imamo u Neretvancu Colaka i Loncara koji su standardni dole, a kako su meni kazali neki njihovi navijaci, ponajbolji su igraci momcadi. Mali Juricic je imao odlican pocetak sezone ali imao je i dvije operacije tako da ne znam u kakvom je stanju sada. Juniore nisam bas nesto pratio ove sezone, pa eto ako ima netko tko je molio bih da nam ukratko napise tko bi mogao u prvu momcad, Matic?
Sto se tice Jovica, moze igrati na oba krila i u spicu, a primarna pozicija mu je lijevo krilo, dakle njegov dolazak znaci odlazak Crnova, valjda nece dobiti neku jacu inozemnu ponudu. Stize brzo na Pecaru sa Borcem pa da vidimo i uzivo kako izgleda nas buduci igrac[emoji14]
Hm, u Mostaru protiv Zrinjskog je igrao lijevo, i protiv Sarajeva isto...
Nisam znao da se ozljedio, steta, valjda nije bas nesto toliko opasno.
Sto se tice Mirka, ne znam bas koliko je to realno s obzirom da ima dobru minutazu u HNL-u, ali da bi valja, itekako bi
Lastro bi isto bio dobro pojacanje, po meni bolji igrac od Brekala ali opet pitanje je hoce li ici iz Mostara s obzirom da ce vjerovatno prodati Graovca
Sto se tice Mirka, ne znam bas koliko je to realno s obzirom da ima dobru minutazu u HNL-u, ali da bi valja, itekako bi
Lastro bi isto bio dobro pojacanje, po meni bolji igrac od Brekala ali opet pitanje je hoce li ici iz Mostara s obzirom da ce vjerovatno prodati Graovca
Zadnja izmjena: Android, dana/u 18 apr 2016, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB
Joviću je primarna noga lijeva i pokriva lijevu poziciju ali ga u borcu koriste na dosta pozicija.Android je napisao/la:Hm, u Mostaru protiv Zrinjskog je igrao lijevo, i protiv Sarajeva isto...
Prema prvim najavama, Jović će odsustvovati sa terena mjesec dana (povreda meniskusa) što automatski znači do kraja sezone.
“Bio sam na pregledu, ali još ništa nije sigurno, čekamo pregled magnetnom rezonancom, pa ćemo definitivno znati težinu povrede. Ljekari misle da je povreda meniskusa, što znači da ću pauzirati najmanje mjesec dana. Važno je da nije povreda ukrštenih ligamenata, a ona bi me odvojila od terena bar pola godine”
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 18 apr 2016, 21:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Lištica
Lištica
A možda si cak u pravu da je prije lijevo krilo. Nisam ni ja siguran.Android je napisao/la:Hm, u Mostaru protiv Zrinjskog je igrao lijevo, i protiv Sarajeva isto...
Sta mislite o Darki Mišiću (Čelik) i da vratimo Damira Zlomislic.
Cekaj, jel Misic u Istri sada? Bio bi pojacanje ako mislimo na istog taj je skoro pa standardan u HNL-u, a bolji je od Dine
Sto se tice Zlome, cak sam neki dan razmisljao o njemu, ja bih ga iskreno volio ponovno vidjeti u nasem dresu
Sto se tice Zlome, cak sam neki dan razmisljao o njemu, ja bih ga iskreno volio ponovno vidjeti u nasem dresu
HRHB
HRHB
Sada je u Istri. Krilni igrac. Sjecam ga se iz Celika. Jako dobar igrac. Mali problem, jos godinu dana ugovora, ali Istra ispada ove godine u drugu ligu pa bi se mozda nwsto moglo iskemijati. Mlad igrac, 24 godine. Zloma se zeni Sirokobrijezankom ove godine pa bi "brte" red bio da se malo ustali. A gdje jw najboljw to uciniti nego kuci.Android je napisao/la:Cekaj, jel Misic u Istri sada? Bio bi pojacanje ako mislimo na istog taj je skoro pa standardan u HNL-u, a bolji je od Dine
Otkud to da istra ispada? Igraju play off za ostanak u najgorem slučaju.PERO1234 je napisao/la:Sada je u Istri. Krilni igrac. Sjecam ga se iz Celika. Jako dobar igrac. Mali problem, jos godinu dana ugovora, ali Istra ispada ove godine u drugu ligu pa bi se mozda nwsto moglo iskemijati. Mlad igrac, 24 godine. Zloma se zeni Sirokobrijezankom ove godine pa bi "brte" red bio da se malo ustali. A gdje jw najboljw to uciniti nego kuci.Android je napisao/la:Cekaj, jel Misic u Istri sada? Bio bi pojacanje ako mislimo na istog taj je skoro pa standardan u HNL-u, a bolji je od Dine
Lištica
Lištica
Bolji su od Cibalije tako da ce vjerovatno ostati u HNL-u, zapravo ne znam da li Cibalia uopce ima ambicije za prvu ligu?
HRHB
HRHB
Pa drugi odozdal.maxmore je napisao/la:Otkud to da istra ispada? Igraju play off za ostanak u najgorem slučaju.PERO1234 je napisao/la:Sada je u Istri. Krilni igrac. Sjecam ga se iz Celika. Jako dobar igrac. Mali problem, jos godinu dana ugovora, ali Istra ispada ove godine u drugu ligu pa bi se mozda nwsto moglo iskemijati. Mlad igrac, 24 godine. Zloma se zeni Sirokobrijezankom ove godine pa bi "brte" red bio da se malo ustali. A gdje jw najboljw to uciniti nego kuci.Android je napisao/la:Cekaj, jel Misic u Istri sada? Bio bi pojacanje ako mislimo na istog taj je skoro pa standardan u HNL-u, a bolji je od Dine
Realna sansa da ispadnu.
A nebi se složio da su bolji od Cibalie.
A i vidjeti cete.
- Evolve
- Kontakt:
Kakav sastav mozemo ocekivat za sutra, mogao bi identican onom iz Tuzle, mislim da nema ogranicenja, sto se tice kartona ili ozljeda.
NK Široki Brijeg
Ne bi trebalo biti. U odnosu na sastav iz Tuzle, ja bih jedino mjenjao Barabana
HRHB
HRHB
Sto se tice tih nekih potencijalnih pojacanja za sljedecu sezonu, ja imam jednu zelju al ne znam bas koliko je ostvariva. Nas momak, Boze Musa stoper iz Belupa. U najboljim godinama, vec skupio i solidno HNL iskustva a jos nas domaci igrac iz naseg omladinskog pogona. Mislim da bi nam on bio ogromno ogromno stopersko pojacanje al nije bas izgledno
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Musa se dobro probio, nije davno igrao u Klancu na MZ 
...
Jos malo vise od 24 sata, tko ce docekatiii
...
Jos malo vise od 24 sata, tko ce docekatiii
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, DoktorXabaras, LondonBlues, Marokanci58 i 35 gostiju.