ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
odličan meč, ni sekunde dosadan! malo je takvih!!
Bravo Rafa!
Strašan meč. Monfils kraljina, Rafa kralj šljake

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Majstore. 
I kakav završni poen.

I kakav završni poen.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 17 apr 2016, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
bravo rafa
a monfilis bi se trebao zamisliti, profi teniser na atp touru koji u jednom finalu ispuše nakon 2 seta, jeb.eš to
a monfilis bi se trebao zamisliti, profi teniser na atp touru koji u jednom finalu ispuše nakon 2 seta, jeb.eš to
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 17 apr 2016, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Rafael Nadal.
Strasan mec. Idemo po la decimu Boze tenisa.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kralj šljake, vamos Rafael!bodi123 je napisao/la:Rafael Nadal.![]()
![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne prizivaj laDecimu, tek je otišaobodi123 je napisao/la:Rafael Nadal.![]()
![]()

Gledao sam prvi set i treći, dobar meč bio. Daleko najbolji meč na ovogodišnjim mastersima, obojica su odigrali na vlo visokom nivou.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Biće zanimljivo gledati Rafu u Barceloni i da li će tankirati. Možda i neće jer nakon Barcelone ima dovoljno vremena da se odmori do Madrida.
Ne vidim ko mu u Barceloni može uzeti set ako bude na nivou.
Ne vidim ko mu u Barceloni može uzeti set ako bude na nivou.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad ce on se tivrati, Nadal uzeo MC, jos ako danas Dzumhur usere eto njega vec veceras.Unofficialpage je napisao/la:Ne prizivaj laDecimu, tek je otišaobodi123 je napisao/la:Rafael Nadal.![]()
![]()
Strasan mec. Idemo po la decimu Boze tenisa.![]()
Gledao sam prvi set i treći, dobar meč bio. Daleko najbolji meč na ovogodišnjim mastersima, obojica su odigrali na vlo visokom nivou.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ga od meča Damira i Rafe. Da mu se nije šta desilo, teško mu pao poraz Rafe 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Drago mi je sto se Nadal izgleda vraca u vrh gdje mu je i mjesto zna se da Djokovicu moze samo parirati on kad je u svom najboljem izdanju njegov povratak je dobra stvar jer ukoliko izostane gledacemo brutalnu dominaciju Djokovica nad ovom nejaci. Svima treba biti drago sto su zivili u doba dva najbolja tenisera ikada Djokovica i Nadala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da ti neko ne fali?BigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto se Nadal izgleda vraca u vrh gdje mu je i mjesto zna se da Djokovicu moze samo parirati on kad je u svom najboljem izdanju njegov povratak je dobra stvar jer ukoliko izostane gledacemo brutalnu dominaciju Djokovica nad ovom nejaci. Svima treba biti drago sto su zivili u doba dva najbolja tenisera ikada Djokovica i Nadala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Odg: RE: Re: ATP Tour
Ima tu još igrača koji mogu savladati Novaka, prije svih Wawrinka. On je mogao biti broj 1 samo da nije onoliko temperamentan, psiha ga je kočila dosta puta a i pored toga je vrhunski teniser.BigBigBang je napisao/la:Drago mi je sto se Nadal izgleda vraca u vrh gdje mu je i mjesto zna se da Djokovicu moze samo parirati on kad je u svom najboljem izdanju njegov povratak je dobra stvar jer ukoliko izostane gledacemo brutalnu dominaciju Djokovica nad ovom nejaci. Svima treba biti drago sto su zivili u doba dva najbolja tenisera ikada Djokovica i Nadala.
I Federer je najbolji ikada.
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
- Kontakt:
Wawrinka je presmijesan, realno on je igrac kada ga krene moze nauditi svakome ali to se u vecini slucajeva ne desava sto potvrduje i njegov omjer sa Djokovicem i Nadalom. Federer nije najbolji ikada to je vec odavno jasno, vodi jos uvijek u GS titulama ali svi znamo protiv koga je tj. kakvoj konkurenciji je vecinu istih osvojio.
Nadal i Djokovic su najbolji teniseri ikada to je cinjenica,
Nadal i Djokovic su najbolji teniseri ikada to je cinjenica,
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
najbolji teniser ikada je onaj koji je igrao tenis koji je bio merak gledati, koji je bio skoro nepobjediv u svojoj eri, koji ima pozitivan odnos sa svim bitnim konkurentima na svim podlogama, koji je osvajao sve bitne turnire na svim različitim podlogama više puta, koji je bio dovoljno dugo broj jedan i koji je imao sve udarce na najvišem nivou.
e takvoga (još) nema
zaključite sami koliko ta vaša prepucavanja nemaju smisla, za svakoga od spomenutih ima pro i kontra
e takvoga (još) nema
zaključite sami koliko ta vaša prepucavanja nemaju smisla, za svakoga od spomenutih ima pro i kontra
Nadal je najbolji igrac na zemlji ikada i to je jedina etiketa koju ce ponijeti sa sobom u penziju.
S druge strane, Novak ima sansu da bude u ozbiljnim kombinacijama za Goata kada se priblizi broju slamova najboljeg igraca do danasnjeg vremena, RF-a.
S druge strane, Novak ima sansu da bude u ozbiljnim kombinacijama za Goata kada se priblizi broju slamova najboljeg igraca do danasnjeg vremena, RF-a.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.