RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 14 jun 2010, 17:38

Treba vidit sta ce biti na tom sastanku veceras i sta ce odlucit pa tek se onda moze nesto vise reci.Sve ostalo je nagadjanje.Ne vjerujem u to sto se prica da nam savez sprema jer nismo nista tom savezu uradili u ovih nekoliko godina tako da...ma ne znam sta da mislim majke mi.Sve sto se tice Veleza a negativno je,meni smeta,mene u dubini duse boli jer sam odrasto uz Velez i umjesto da se radujem ja moram strepit sta ce se desit sa Velezom dok guzonje koje je Velez stvorio i napravio im ime,od igraca bivsih pa i do bivsih posljeratnih predsjednika,ne cine nista konkretno da spase Velez i izvade ga iz ovog sivila

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 jun 2010, 19:26

Ako Sakib dodje,halali Huso materi...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 14 jun 2010, 19:52

Bezveze nesh pricat,trener je dobar,sa Slobodom igrao 2 finala kupa itd.Zna postavit igru na strani,i uzet bod(ove) ;) sto se mene tice,dobar je trener,al vidim vama ne odgovara,mada ako preuzme dokazat ce se.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 jun 2010, 20:08

bad_boy je napisao/la:Bezveze nesh pricat,trener je dobar,sa Slobodom igrao 2 finala kupa itd.Zna postavit igru na strani,i uzet bod(ove) ;) sto se mene tice,dobar je trener,al vidim vama ne odgovara,mada ako preuzme dokazat ce se.
Kad je god Sloboda igrala dobro i imala rezultat taj malkocevic ju je vodio ,covjek je izborio lani evropu al zbog saveza Sloboda je nije igrala,sve u svemu ok trener za nase uslove.
HSK Zrinjski Mostar

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2010, 20:34

Ne budalasite majke vam! Vidjecete da ce uraditi posao i mozda vas odvesti u finale kupa! :mrgreen: Al' dalje nece moci!
Sala Malkocevic Sakib zvani Sok je dobar trener i ako ga igraci budu prihvatili i bili disciplinovani bice ok! Sa njim nema za-je-ban-cije! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jun 2010, 21:18

Ja nisam za Malkocevica medjutim,ako covijek bude trener samo treba da ima discipline u ekipi i nek radi svoj poso.Bez discipline u ekipi Veleza i u Mostaru,ni Murinjo ne bi uspio.
Maloprije sam od pouzdanog izvora dobio informaciju da ce se sutra izabrat napokon novo eukovodstvo Veleza a onda se krece u razgovore sa igracima i danas sam bas pito covijeka zna li ko ima ugovore on mi je reko da imaju svi mladji osim Kazazica a od starijih ima Kodro koliko sam ga razumio ali ce se u ovoj sedmici zvat igraci na razgovore i najvjerovatnije da ce neki i ostat...To je sve sto znam za sad...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 jun 2010, 21:44

Najzad koristan info !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 14 jun 2010, 23:31

Ima li iko novijih informacija ko bi mogo postat predsjednik,ima li iko ikakvu info ???

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 jun 2010, 11:40

Je li moguce da niko nista ne zna sta se desava u klubu?Ako je tako onda dobro kriju citavu situaciju i nesto se sprema...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 jun 2010, 11:48

STROGO POVJERLJIVO ! VOJNA TAJNA ! hahaha

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 jun 2010, 11:54

cunami je napisao/la:Je li moguce da niko nista ne zna sta se desava u klubu?Ako je tako onda dobro kriju citavu situaciju i nesto se sprema...
Ma ne kriju oni nista druze, jer veze ni oni nemaju sta hoce i sta mogu. Sinoc su bili na veceri u Boriku, pa ako ti nije lijeno ispitaj sta su dogovorili....Do sinoc su dogovorili....apsolutno nista!

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 16 jun 2010, 13:11

.
Zadnja izmjena: plemic1, dana/u 16 jun 2010, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 jun 2010, 13:53

Čola prešao u Spartak Trnavu.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jun 2010, 15:41

helmet je napisao/la:Čola prešao u Spartak Trnavu.
Radujem se radi njegovih roditelja i sestara.Čola je pravi igrač samo što je bio krenuo lošim putem.Nadam se da će se uozbiljiti i dokazati svoj kvalitet ako Bog da.Slomio je podlakticu jučer u prijateljskoj tekmi između Spartaka i Petržalke ali izgleda da nije teži lom.Propustit će prvih 7-8 dana priprema u Austriji ali će to on nadoknaditi.Nek mu je sa srećom, pa da pređe kasnije u neku jaču ligu!

Evo slike Čole nakon nesretne povrede:

http://www.spartak.sk/?Media&FotoGal=1543&FotoImg=17
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 jun 2010, 16:40

Valjda će se opametiti, uozbiljiti šta li već.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 jun 2010, 17:33

Coli nek je sa srecom i sve najbolje u karijeri.
Ne znam koga bi pito sta se desavalo u Boriku jer mi stvarno niko ne pada na pamet.
Nije moguce da nista ne objavljuju.Pa treba pripreme da pocnu za 10-ak dana a mi nista ne znamo...ccc..

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 16 jun 2010, 18:09

Sedin Tanović, direktor Veleža: Trener će biti Malkočević ili Kalajdžić

Mostar (RTM) - Sedin Tanović, direktor Veleža, u intenzivnoj je potrazi za stručnjakom koji će preuzeti klupu Rođenih. Nakon dosta razgovora ostala su dvojica kandidata za trenera Mostaraca.

- Sakib Malkočević i Avdo Kalajdžić su treneri koji su nam zanimljivi, i jedan od njih dvojice bi trebao preuzeti upražnjeno mjesto trenera. Obavili smo telefonske razgovore s njima i vidjet ćemo šta će biti - kaže Tanović za ''San''.

Za dan ili dva definitivno bi trebali znati da li će Malkočević ili Kalajdžić povesti Rođene u sljedeću sezonu.

- Iznijeli smo naše uslove i na njima je da se izjasne. Nadam se da će to biti vrlo brzo i da ćemo konačno riješiti pitanje trenera - kazao je Tanović. (RTM.ba)
Podijeli sa drugima: Podijeli sa drugima

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 jun 2010, 18:29

Povratak Otpisanih

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 jun 2010, 18:42

Nek sam doceko da i u javnost nesto kaze neko iz uprave Veleza.
Ja bi volio kad Avdo bio trener jer moja je zelja da bude neko domaci ali da mu se niko ne mjesa u poso i da mu se obezbjede normalni uslovi za rad a ako uprava odluci drugacije,tj.dovede Malkocevica onda cemo i njemu dat punu podrsku kao i svim trenerima do sad ali ponavljam,Velezovim igracima samo treba disciplina i mislim da je to jedina formula uz kvalitetan rad za uspijeh Veleza ali tu disciplinu moraju pravit svi u klubu,od trenera,direktora,predsjednika ma ko on bio,clanova predsjednistva,pa i do samih igraca ali za takvu disciplinu,potrebni su uslovi kakve je imao Ibrakovic prvu polusezonu.Znaci,da se finansijska strana zaokruzi i mislim da su to ljudi koji su se vratili sa Dzuburom sposobni odradit kako treba i zadrzat se sto duze u klubu kako bi napravili temelje i rezultate za normalan i nesmetan rad u klubu.
Najvise bi volio kad bi Avdo bio trener a Dzubur predsjednik

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 jun 2010, 20:34

ti bas neki utopista?

kakav bola avdo... :lol: jadna nam majka tek tada... :D

cirkuz zivi, avdooo mjenjaj... :mrgreen:

a ahmed mi sve vise ide na nerve, neke uslove postavlja, te vazda nesto obecava

najavljuje veliki Velez, evropu, cudesa, vraca se, odlazi, drzi nedaj...

prazan "stoljpi" je bezopasan "stoljpi" jbg

meni licno prica vezana za njega je cisto zavaravanje!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.