FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
željeznico pripremi guzove
Gdje iskopa sve te podatke i koliko su vise reducirali taj kapacitet! zvanican podatak nakon renoviranja prije Grcke u kvalifikacijama za France98 je da je bilo 37.750 stolica! Istok po tim podacima ima 10.250! Dobro OK jesu ukinuti neki kompletni redovi, dodjeljeno je novinarima nesto, nesto zakrceno nekim kavezima, pregradama ali nije valjda toliko! Posljednje licenciranje stadiona kad je bilo kapacitet mu je odredjen na nesto malo vise od 35.000 a ni savez ni Sarajevo za tekme nisu smjeli pustiti u prodaju vise od 30.000 karti!muhamedhulk je napisao/la:Ja sam govorio koliko imaju mjesta, ne koliko ih je bilo...opet ponavljam, sa oficijelne:
OLIMPIJSKI STADION "ASIM FERHATOVIĆ-HASE"
Kapacitet: 34.500
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,
Tribina "Istok": 7.000,
Tribina "Zapad": 17.500,
Tribina "Jug": 4.700
Dakle moze ih max biti 4 700 + (8750 - tampon zona), oko 13k. Normala da ih nece biti toliko, ali hoce ovaj jug full + koja hiljada na zapadu = oko 8k. Ovo je moja pretpostavka...
Evo slike sa zadnjeg derbija:
- franklampard8
- Kontakt:
Po ovim navedenim brojevima jedino mislim da istok ima vise od 7 hiljada.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa ko bi drugi. Ovi sto prizeljkuju Delaca se razumiju u fudbal samo tako. Golman koji nema utakmice 6 mjeseci i da stane na gol u derbiju?!franklampard8 je napisao/la:Pavlovic mora braniti.
Prvo sto bi to bilo tako glupo, a drugo sto bi se ispalo nekorektno prema Pavlovicu koji se trudi i koji je u dobroj formi.
Volio bih vidjeti u nedjelju i Cezara, ne znam sto, ali bar pri kraju ga ubaciti bez obzira na rezultat
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kad smo ih na smrdavici ušutkali
kad smo ih na smrdavici ušutkali
Helem, red je da karnemo male plave sa arheoloske iskopine.
Uz nas ozbiljan pristup, rezultat nece izostati. Koliko god su se umislili i nafurali, oni su sasa od ekipe. Niti blizu nisu jaki kao sto misle.
Uz nas ozbiljan pristup, rezultat nece izostati. Koliko god su se umislili i nafurali, oni su sasa od ekipe. Niti blizu nisu jaki kao sto misle.
Iscekivanje da sevko ''sarne'' i predstavljanje istog na AFHBesic je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ode Miki, a ona dva levata jos traze oci u travi!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda nisu ali smo i mi veoma slabi, slabiji smo od njih, cisto da se ne lazemo.Evander je napisao/la:Helem, red je da karnemo male plave sa arheoloske iskopine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Remi bi bio ko kuca.. 2-2
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Tacno tako....nego jesi vidio bezobrazluka i cijena za derbi,sjever 10 KMMortemHz je napisao/la:Mozda nisu ali smo i mi veoma slabi, slabiji smo od njih, cisto da se ne lazemo.Evander je napisao/la:Helem, red je da karnemo male plave sa arheoloske iskopine.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
+1Memara je napisao/la:Slažem se, ali problem je što naši uvijek misle na profit.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gazii malee plavee
Ti yebi Zelju malenog malenog 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pitaristok je napisao/la:Ma ko nije clan vala nije ni navijac, vec simpatizer.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- franklampard8
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Ma ko nije clan vala nije ni navijac, vec simpatizer.
1946
kraljuRinuka je napisao/la:Iscekivanje da sevko ''sarne'' i predstavljanje istog na AFHBesic je napisao/la:
Ako Okic zabije na derbiju glasam za SDA ove godine.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 8 gostiju.