Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Real Madrid
Makas pozdravlja aktuelnog prvaka evrope,spanije i trostrukog uzastopnog sampiona kupa 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I ekipu koju nikad gora Barcelona šamara gdje stigne, to si zaboravioRaul_64 je napisao/la:Makas pozdravlja aktuelnog prvaka evrope,spanije i trostrukog uzastopnog sampiona kupa
Nego jesul' ova 4 poena neki rekord ? :kava
Ne znam , znam da poker jest.
Dobili nas triput zaredom i opet neće nijedan trofej uzeti, ali Makaš je tu da zajebava. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Realno koga boli qrac hoćel uzeti ili neće,Kawhi je napisao/la:Dobili nas triput zaredom i opet neće nijedan trofej uzeti, ali Makaš je tu da zajebava.
bitno je da se nikad jači fašisti šamaraju na redovnoj bazi

Dobro ljudi, pa jel to nas tjerate da dolazimo na ovaj pdf?
Fino smo se dogovorili, vama košarka, a nama fudbal, ali i u košarci hoćete da shebete. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne pratim Evropsku košarku, otkad sam vidio Nocionija kako igra odbranuKawhi je napisao/la:Ma to sam shvatio, ali mi ne ide u glavi ovo gloryhunter i šugava jabuka. Na koga si to mislio?rio_Ferdy88 je napisao/la:Kawhi je napisao/la: ?Hint, nije dexlegenda reala je napisao/la:ovaj mali iz Zavidovića
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jao raspada sistema sinoc
Zeljko izdominir'o Lasa samo tako
Nije ni jasno sta je sa Limom ? Jel povrijedjen pa zato nije igrao
Ne mozes u ovakvoj seriji ocekivat da ce Willy biti od neke koristi ,a Ayon iscrpljen vec,u zadnje vrijeme brzo ulazi u problem sa licnim greskama
Ne znam sto barem N'doura ne ubacuje ,mozda bi on donio neku cvrstinu pod kosem,iako je generalno greska njegovo dovodjenje,ali ako nista bila bi mu posljednja sansa da nesto pokaze
Isto Thompkins ? Ni njega nema ,povreda ,ili sta vec ?
K.C. premalo iskoristen u obje utakmice ,a vidjelo se da moze izgradit sam neke poene ,a suterski je vazda tu negdje
Rudy se polako vraca ,strasna odbrana ,ali opet puno soliranja ,i nekih pasova ,kao da vode 20 razlike ,a ne gube
Nakon prve tekme sam se nad'o da mozemo sinoc break napravit ,ali ocito da Fener u ovom trenutku izgleda puno bolje kao ekipa
Ali eto ,ipak se nadam pobjedama u Madridu ,pa u zadnjoj tekmi neka bude sto biti mora
Zeljko izdominir'o Lasa samo tako
Nije ni jasno sta je sa Limom ? Jel povrijedjen pa zato nije igrao
Ne mozes u ovakvoj seriji ocekivat da ce Willy biti od neke koristi ,a Ayon iscrpljen vec,u zadnje vrijeme brzo ulazi u problem sa licnim greskama
Ne znam sto barem N'doura ne ubacuje ,mozda bi on donio neku cvrstinu pod kosem,iako je generalno greska njegovo dovodjenje,ali ako nista bila bi mu posljednja sansa da nesto pokaze
Isto Thompkins ? Ni njega nema ,povreda ,ili sta vec ?
K.C. premalo iskoristen u obje utakmice ,a vidjelo se da moze izgradit sam neke poene ,a suterski je vazda tu negdje
Rudy se polako vraca ,strasna odbrana ,ali opet puno soliranja ,i nekih pasova ,kao da vode 20 razlike ,a ne gube
Nakon prve tekme sam se nad'o da mozemo sinoc break napravit ,ali ocito da Fener u ovom trenutku izgleda puno bolje kao ekipa
Ali eto ,ipak se nadam pobjedama u Madridu ,pa u zadnjoj tekmi neka bude sto biti mora
Helem , u prvoj utakmici nije dobro odgovorio pa se nije skidao.Sema1988 je napisao/la:Nije ni jasno sta je sa Limom ? Jel povrijedjen pa zato nije igrao
Pa se onda odlucio da pokusa sa Williom.I neki dan su svi izgledali izgubljeno.Al ako se sjecas u prvoj fazi,Willy je odradio odlicnu utakmicu protiv Fenera.Pa je pokusao sa njim.MIslim da je rezon bio logican.Sad ima uzorak sa jednim i drugim za Madrid.Sema1988 je napisao/la:Ne mozes u ovakvoj seriji ocekivat da ce Willy biti od neke koristi ,a Ayon iscrpljen vec,u zadnje vrijeme brzo ulazi u problem sa licnim greskama
Vuce povredu i on.Al nije imao vremena da se prilagodi ekipi nikako i non factor je realno,ne mozes od njega ocekivat ista.Sema1988 je napisao/la:Ne znam sto barem N'doura ne ubacuje ,mozda bi on donio neku cvrstinu pod kosem,iako je generalno greska njegovo dovodjenje,ali ako nista bila bi mu posljednja sansa da nesto pokaze
Povreda.Masa vjerovatno i za vikend utakmicu lige.Osim sto je razocarenje zivo al mozda bi ga vidjeli u jednoj tekmi da kloc nije povrijedjen.Sema1988 je napisao/la:Isto Thompkins ? Ni njega nema ,povreda ,ili sta vec ?
On isto ima fizickih problema vec duze vrijeme.Jedino tako mozes objasnit 3 minute u prvoj tekmi.Sema1988 je napisao/la:K.C. premalo iskoristen u obje utakmice ,a vidjelo se da moze izgradit sam neke poene ,a suterski je vazda tu negdje
Defanzivno i dalje donosi puno.S njim na terenu u prvoj tekmi smo bili +14 dok je bio na terenu.Sema1988 je napisao/la:Rudy se polako vraca ,strasna odbrana ,ali opet puno soliranja ,i nekih pasova ,kao da vode 20 razlike ,a ne gube
Ofanzivno i dalje nije vratio pravi ritam.
Ja kao i ti se nadam majstorici al podjednako realno je da se izgubi utakmica br.3
Onda se posvetit ligi i sa duplom krunom(eventualno)zakljucit sezonu uspjesno.
Problemi dolazi od starta sezone.Ljulj,Cacho,Rudy,Reyes,Jonas su igrali do kraja juna prosle godine.Pa do finala eurobasketa.Bez dana pripreme u novu sezonu uletili(Ayon,Nocioni igrali svoje turnire etc.) i svi su dosli premoreni u sezonu i nikako evo , da nadju noge.Posebno kad dodas da Rudia nije bilo 4 mjeseca sezona,Ljulja 1 mjesec i mnoge druge sitne povrede.Jednostavno previse umora,previse povreda i na kraju dobijes Fener u top formi koji se priprema za ovaj mec od proslog F4 sa domacim terenom(koji je pakao , gdje gube 1 godisnje)i dobijes ovo sto dobijes.
Naravno velik problem su pojacanja.U utakmici br.2 se nisu skidali Thompkins,Lima,Ndour.Tri pojacanja a Taylor skoro nikakav faktor.
Realno je da se izgubi ova serija.U ligi do juna ko zna , kako ce ko biti u formi.
Na ljeto je ipak olimpijada ranije pa ce glavni igraci doci na pocetak pripremama sto je ogromna razlika.Zadrzat taj nukleus ekipe (Sergi/Sergi/Rudy/Reyes) uz Doncica koji ce biti jos bolji i bolje odradit pojacanja.Simple.Vec se spominje Claver.Znaci ciljat ce se ta pojacanja pod kosem koja ce donijeti crvstinu koju nismo imali ove sezone.Nocioni odlazi,dao je zadnje atome snage,tesko da ce i jedno pojacanje prezivit.Nakon savrsene sezone kakva je bila,nemoguca za ponovit,ovu zakljucit sa duplom krunom bi bilo i vise nego dobro.A na ljeto onda , bolje birati pojacanja.I ocekujem sve vise protagonizma Luke.
-
Slavijainfo
- Kontakt:
Ajmo Ljulj,Caco,Rudy vcrs,mora se ta pobjeda ostvariti ... Nije to jos nista izgubljeno
@raul Ne znam fakat ,cudna ova sezona pravo,ispunjena povredama,mozda su i ocekivanja bila prevelika (moja sigurno jesu ) , ali definitivno stoji sve sto si napisao -povrede ,vecina igraca uslo u sezonu bez priprema ,umor i,pojacanja losa ,nikakva
Vidjelo se definitivno da fali cvrstine pod kosem ,Ayon je vukao dok je mogao
Kad 2 igraca od 35+ godina ti daju cvrstinu pod kosem,odmah vidis da nije dobro
Vjerovatno je greska bila pustanje Burusisa ,gledano iz ove perspektive,mada prosle godine je on pokaziv'o suprotno od ovoga sto sad pokazuje ,jedno veliko nista
Marcusu se izaslo u susret da ode u Tursku ,to ok
Od pojacanja najvece razocarenje ,po meni,Taylor -toliko bezvoljno ,anemicno igra,a ocekivanja ogromna bila,ja sam mislio da ce mozda bit cak i najvazniji igrac u rotaciji
N'dour veliko nista,Lima hajd skoro je i dosao,nesto je i pokazao ,ali mislim da nije top kvalitet ,Willy ce jos napredovat
Thompkins mislim da nije toliki promasaj ,mozda ga ostavit jos sezonu,pokusat nesto s njim
Uglavnom ,pokusat konsolidovat redove ,uzet Ligu nekako ,pored ovakve Barcelone se to moze ,Laboral i Valencija su mislim cak opasniji konkurentni
Sa duplom krunom ,sezona bi se mogla okarakterisat kao vrlo uspjesna ,s obzirom na sve okolnosti
pa onda za sled sezonu nadam se da cemo imat visd srece sa pojacanjima
ako je istina to za Clavera da je opcija i da se ozbiljno razmislja o njemu ,odlican potez
Vidjelo se definitivno da fali cvrstine pod kosem ,Ayon je vukao dok je mogao
Kad 2 igraca od 35+ godina ti daju cvrstinu pod kosem,odmah vidis da nije dobro
Vjerovatno je greska bila pustanje Burusisa ,gledano iz ove perspektive,mada prosle godine je on pokaziv'o suprotno od ovoga sto sad pokazuje ,jedno veliko nista
Marcusu se izaslo u susret da ode u Tursku ,to ok
Od pojacanja najvece razocarenje ,po meni,Taylor -toliko bezvoljno ,anemicno igra,a ocekivanja ogromna bila,ja sam mislio da ce mozda bit cak i najvazniji igrac u rotaciji
N'dour veliko nista,Lima hajd skoro je i dosao,nesto je i pokazao ,ali mislim da nije top kvalitet ,Willy ce jos napredovat
Thompkins mislim da nije toliki promasaj ,mozda ga ostavit jos sezonu,pokusat nesto s njim
Uglavnom ,pokusat konsolidovat redove ,uzet Ligu nekako ,pored ovakve Barcelone se to moze ,Laboral i Valencija su mislim cak opasniji konkurentni
Sa duplom krunom ,sezona bi se mogla okarakterisat kao vrlo uspjesna ,s obzirom na sve okolnosti
pa onda za sled sezonu nadam se da cemo imat visd srece sa pojacanjima
ako je istina to za Clavera da je opcija i da se ozbiljno razmislja o njemu ,odlican potez
Thompkins ti nije toliki promasaj? Sve sto si opisao za Taylora ustvari vrijedi za Thompkinsa, odavno nisam vidio mlohavijeg igraca u Realu. Glup, mekan, usporen, potpuno anemican.
Taylora bi ja ostavio jos. Ima predobre fizikalije, jbg prvi put igra u Europi i puno puta su ga sudije osakatile preranim prekrsajima. Kad god se pustala malo cvrsca igra odmah je bio faktor u odbrani.
Taylora bi ja ostavio jos. Ima predobre fizikalije, jbg prvi put igra u Europi i puno puta su ga sudije osakatile preranim prekrsajima. Kad god se pustala malo cvrsca igra odmah je bio faktor u odbrani.
Sve to stoji, al' de ga isprozivaj češće pa možda opet nekad udavi neki klub ko sad Barcelonu.Mozambik je napisao/la:Thompkins ti nije toliki promasaj? Sve sto si opisao za Taylora ustvari vrijedi za Thompkinsa, odavno nisam vidio mlohavijeg igraca u Realu. Glup, mekan, usporen, potpuno anemican.
Okrenuše ih 'ladno, Blaugrana na koljenima.
Dvije umorne ekipe.
Prelomio Thompkins najboljom partijom sezone.Helem nista previse bitno.Fino svakako.
Prelomio Thompkins najboljom partijom sezone.Helem nista previse bitno.Fino svakako.
claver u realu od iduce sezone
Imal gdje snimak od utakmice sinoc ?
129
17:30 Arena Sport 2MElloo je napisao/la:Imal gdje snimak od utakmice sinoc ?
Jonas Mačiulis je potpisao novi ugovor sa Real Madridom na 2+1 godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.