Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
Nemoj ga majketi porediti sa bjelo-svetskim otpadom koji se skrasio u polu-profesionalnoj ligi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
a neki dan na temi dinama da je se rijesiti cufre-a ... stvarno nidje veze haj bar da ta liga ima statisktiku da vidimo ko je bolji al je krs kao i nasa pa zato nema..Mrgood je napisao/la:
Joj daj se ne prosipaj, prerastao HNL? Najbolji bek lige? - Strinić, Ibanez, Cufre.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Pisao sam da se treba rješiti svih stranaca osim Cufrea, Moralesa i Ibaneza.sin3x je napisao/la:a neki dan na temi dinama da je se rijesiti cufre-a ... stvarno nidje veze haj bar da ta liga ima statisktiku da vidimo ko je bolji al je krs kao i nasa pa zato nema..Mrgood je napisao/la:
Joj daj se ne prosipaj, prerastao HNL? Najbolji bek lige? - Strinić, Ibanez, Cufre.
Vrati se u 1. razred osnovne škole i nauči čitati.
Josip Lukacevic predobroo igrao u Celiku bio mi najdrazi igrac Celika
...
Sigurno da je jedan od najboljih bekova u HNL-i
Sigurno da je jedan od najboljih bekova u HNL-i
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Hocemo:
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
Pod hitno jer smo spori kao Urugvaj 1930 god.
A Burica jer nam treba o zdrava konkurencija na golu
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Umjesto koga bi igrala ta 3 igraca?Za_raju je napisao/la:Hocemo:
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
Mislim da je Burić zaslužio da bude 3. golman.
100% sportski i krajnje opušten potpis
ljevakovic na zadnji vezni umjesto rahimica, a ova dvojica na klupuRiNo je napisao/la:Umjesto koga bi igrala ta 3 igraca?Za_raju je napisao/la:Hocemo:
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Umjesto 2 tehnicara sporaća i Ljevakovic umjesto Rahime kad se ovaj umori ili ga neide.RiNo je napisao/la:Umjesto koga bi igrala ta 3 igraca?Za_raju je napisao/la:Hocemo:
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Edin Cocalic igra u Grckoj a igrao je i u Zelji. Igra u odbrani i trebao bi dobiti sansu!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
a moze igrati i lijevog beka, pored njega treba isprobati Bekica iz Slobode, Lukacevica, zatim Husejinovica na krilu uz Vladavica, Ljevakovica na defanzivnom veznom, Haurdica, Bunjozu na stoperu itd itd, ne gomilati iste tipove igraca Miske, Pjana, Ibricic, Stilic, Medunjanin od tih 5, max 3 u repku ostalo klupa, tj 1 od Ibre, Stile ili Harisa,Pauk je napisao/la:Edin Cocalic igra u Grckoj a igrao je i u Zelji. Igra u odbrani i trebao bi dobiti sansu!
zatim Vule, Sunjic kao stoperi ima tu jos toga ...
Cuva Bog Zelju svog!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidim da si bolje upućen od moje malenkosti kada je naša liga u pitanju, te kada su ovi igrači koji su manje medijski eksponirani u pitanju. Samo me zanima je li to Husejinović koji je igrao u Slobodi, pa prešao u Werder, ili? Jer, po meni, on nema kvalitet za reprezentaciju. Što se tiče Vladavića, ove utakmice su pokazale da nam je jedno prodorno krilo potrebno, iako dotični nije puno igrao u Red Bullu. Kada su ovi igrači u pitanju(Haris, Štila i Ibra), ipak bih se odlučio za Ibru(trenutno), a Harisu ne bih uručio poziv dok ne pokaže da može igrati, a ne statirati na terenu. Btw, dijelim mišljenje u vezi Cocalića, momak je zaslužio poziv, pa ako zakaže na prijateljskim, neka mu se Sušić zahvali i to je to. Ne mora se tek tako precrtati igrač koji nije nikako pogledan od strane selektora i kojekakvih skauta.mirzza je napisao/la: a moze igrati i lijevog beka, pored njega treba isprobati Bekica iz Slobode, Lukacevica, zatim Husejinovica na krilu uz Vladavica, Ljevakovica na defanzivnom veznom, Haurdica, Bunjozu na stoperu itd itd, ne gomilati iste tipove igraca Miske, Pjana, Ibricic, Stilic, Medunjanin od tih 5, max 3 u repku ostalo klupa, tj 1 od Ibre, Stile ili Harisa,
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[quote="Za_raju"]Hocemo:
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
[quote]
Trebamo pisati o ovim jer su nam prijeko potrebna prodorna krila i dobar zadnji vezni...
Mahmutovica
Haurdica
Ljevakovica
[quote]
Trebamo pisati o ovim jer su nam prijeko potrebna prodorna krila i dobar zadnji vezni...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 14 jun 2010, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Napisi im i da meni trebaju nove patike i amortizer,pa mozda ti uvaze molbu
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Jeste to je taj Husejinovic, po meni ima brzinu i trebamo praviti krilo od njega kao backup Vladavicu ili dok ne stasa neko mladji. Od ove trojice sve zavisi sa kim igramo, po meni su tu negdje sa tim da ja naginjem na Stilica, mada svi imaju svojih prednosti i mana.Monolog je napisao/la:Vidim da si bolje upućen od moje malenkosti kada je naša liga u pitanju, te kada su ovi igrači koji su manje medijski eksponirani u pitanju. Samo me zanima je li to Husejinović koji je igrao u Slobodi, pa prešao u Werder, ili? Jer, po meni, on nema kvalitet za reprezentaciju. Što se tiče Vladavića, ove utakmice su pokazale da nam je jedno prodorno krilo potrebno, iako dotični nije puno igrao u Red Bullu. Kada su ovi igrači u pitanju(Haris, Štila i Ibra), ipak bih se odlučio za Ibru(trenutno), a Harisu ne bih uručio poziv dok ne pokaže da može igrati, a ne statirati na terenu. Btw, dijelim mišljenje u vezi Cocalića, momak je zaslužio poziv, pa ako zakaže na prijateljskim, neka mu se Sušić zahvali i to je to. Ne mora se tek tako precrtati igrač koji nije nikako pogledan od strane selektora i kojekakvih skauta.mirzza je napisao/la: a moze igrati i lijevog beka, pored njega treba isprobati Bekica iz Slobode, Lukacevica, zatim Husejinovica na krilu uz Vladavica, Ljevakovica na defanzivnom veznom, Haurdica, Bunjozu na stoperu itd itd, ne gomilati iste tipove igraca Miske, Pjana, Ibricic, Stilic, Medunjanin od tih 5, max 3 u repku ostalo klupa, tj 1 od Ibre, Stile ili Harisa,
A Pape nit ima skauting nit ista, naslijedio je tim i ne pada mu na pamet isprobavati nesto novo. Pozivanje Muratovica je sramota za BH repku, time omalovazava mladje i poletnije igrace.
Cuva Bog Zelju svog!
Prika i Amazon nije na izvoru velik nego se pomalo toci od pritokaneko_iz_mase je napisao/la:Napisi im i da meni trebaju nove patike i amortizer,pa mozda ti uvaze molbu
Malo na forumima malo novinari i biti ce nesto
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Vladavic i Husejinovic ne igraju ni u klubovima, sto bi igrali u reprezetaciji?
100% sportski i krajnje opušten potpis
zato sto nam treabjuRiNo je napisao/la:Vladavic i Husejinovic ne igraju ni u klubovima, sto bi igrali u reprezetaciji?
Cuva Bog Zelju svog!
Sasa Papac, Hasan Salihamidzic...
Ozbiljno, steta da nije probao sa Cocalicem-mali ima sportsku facu i moze igrati na dve-tri pozicije u odbarani + mlad.
Pa, Stilic, Huseinovic, Vladavic, Lulic!
Ozbiljno, steta da nije probao sa Cocalicem-mali ima sportsku facu i moze igrati na dve-tri pozicije u odbarani + mlad.
Pa, Stilic, Huseinovic, Vladavic, Lulic!
U timu nemogu sastaviti par minuta u cjelom prvenstvu.A da u reprezentaciji kolo vode ili da nam budu uzdanice.mirzza je napisao/la:zato sto nam treabjuRiNo je napisao/la:Vladavic i Husejinovic ne igraju ni u klubovima, sto bi igrali u reprezetaciji?
Nigdje logike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno smo mi cudo.Prvo umislimo da smo sila,trazimo Brazil da se igramo,a onda bi da pozivamo igrace koji uspjesno griju klupe po svojim klubovima..Neki cak govore da trebamo kroz reprezentaciju uigravati i graditi neke mlade igrace 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Proximic i 15 gostiju.