FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 18 apr 2016, 16:42

luca toni 9 je napisao/la:Suarez, Lewa pa Benz. Messi, Robben (zdrav) pa Bale.
CR, Ribery pa Neymar.
Eto ga. :D Moje vidjenje napada, individualno gledano.
Kombinovano, MSN, mi pa BBC.
Ajde neka ti bude, iako sam gledao sinoc tog Suareza i nicim me impresionirao nije. Ja bih ipak metnuo i jedno prazno mjesto izmedju Riberya i Neymara. I jos da citiram jednog kolegu
effe_sa je napisao/la: Po individualnom kvalitetu Bayern, Barca i Real su tu negdje. Sada objašnjavat to detaljno, bilo bi suludo, isto kao da nekom objašnjavaš osnove fudbala. Ofanzivno čak Bayern ima više mogućnosti za varijacije.
a mislim da znamo zasto.
Müller, Costa, Götze, Coman hmmmmm.... :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 18 apr 2016, 17:15

Karlo je napisao/la:Neka neko nabroji kada je on bas bio taj igrac koji je radikalan presjek u nekoj jako bitnoj tekmi u nasu korist ,u kojoj je on bio taj alfa faktor koji je svojim potezima napravio razliku i preokrenuo mec u nasu korist ali bas
Od ovih važnih mečeva, Porto prošle godine, definitivno bio naš najvažniji igrač i glavni u onom velikom preoketu, bila je to jedna od najboljih predstava jednog igrača Bayerna otkako pratim ovaj klub, a uz njega se tu još izdvojio i Badstuber.
Sveukupno dosad je odigrao toplo-hladno, a veliki talenat sigurno da ima, samo je problem psihe, a heh možda i trenera, nikad se ne zna.

Ova jučerašnja utakmica Barce možda daje neke odgovore dosad neznane. :?
Dosta je Pep rotirao ove sezone, te možda to bude naša prevaga, a ako osvojimo LP, znaćemo da nismo igrali najbolje, a takve su najslađe. :)

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 apr 2016, 19:15

Mene brine Costa,frajer ne lici vise na sebe,u prvom dijelu sezone je blistao a u drugom ne lici na sebe,kod Comana opet obrnuto i njemu bih dao prednost nad Costom.
Naravno igrac kao Costa moze u svakom trenutku eksplodirati i donijeti prevagu ali nema vise vremena za eksperimente, mora se ici na sigurno :hmmmmm:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 apr 2016, 20:42

Dobro je @R32 rekao, previše vjerujemo u Thiaga, a realno momak je igrač od trenutka, bljesne pa onda period ničega...Čitam ovih dana ozbiljno povezuju Pjanića u Bayern, mislim kada bi on došao kombinacija Vidal-Pjanić bi odlično funkcionisala, s tim da bi Pjana imao prostora u Bayernu da napreduje što u Romi slabo vala, pogotovo na fizičkoj spremi.

Što se tiče Atletica i broja golova, to ne igra ama baš nikakvu ulogu, jer u LP zaista godinama unazad se pokazalo da nije bitan kvantitet nego kvalitet, tako da će se morat dobro taktički analizirat ta ekipa, nije da nemamo šanse i nije da su nam šanse male, kao što je neko par stranica prije napisao 70:30 za Atletico, šanse su 50-50 u LP uvijek u ovakvim utakmicama, nema otpisivanja nit precijenjivanja nit podcjenjivanja.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 apr 2016, 21:09

Klare je napisao/la: Od ovih važnih mečeva, Porto prošle godine, definitivno bio naš najvažniji igrač i glavni u onom velikom preoketu, bila je to jedna od najboljih predstava jednog igrača Bayerna otkako pratim ovaj klub, a uz njega se tu još izdvojio i Badstuber.
Sveukupno dosad je odigrao toplo-hladno, a veliki talenat sigurno da ima, samo je problem psihe, a heh možda i trenera, nikad se ne zna.
Upravo tako. A Thiago je znao napraviti još u nekim utakmicama bljesak. Protiv Juvea npr nije igrao mnogo, ali je zabio sjajan i bitan pogodak. U drugim utakmicama u kojima je imao veću minutažu znao je i briljirati a u nekima biti čisti prosjek ili ne pokazati ništa. Nedostaje mu konstantnost.

A usput ta utakmica protiv Porta u Munchenu je bila jedno od najboljih izdanja i Goetzea. To mi isto pade na pamet. U toj utakmici i u utakmici protiv Dortmunda u prvom dijelu ove sezone je Goetze pružio najjače partije. U tim utakmicama je pokazao da može i kod nas dobro igrati. Za sada je samo problem što je takvih utakmica (iz raznoraznih i prežvakanih razloga) malo.

A šećko neki dan dobro zapazi, da je Goetze nekako opet dobio volju za igrom, govor tijela mu je opet pozitivan i vidi se želja, samo kada bi još uhvatio kontinuitet utakmica.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 19 apr 2016, 11:11

U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 apr 2016, 15:07

Balance je napisao/la:U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:
kak se zovee :think:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 19 apr 2016, 15:18

Karlo je napisao/la:
Balance je napisao/la:U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:

Ne otkrili jos nista, ni ime, ni koliko ce to klubu donositi novih milijuna. Sutra bi se trebalo znati vise :D

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 apr 2016, 15:28

Balance je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

Ne otkrili jos nista, ni ime, ni koliko ce to klubu donositi novih milijuna. Sutra bi se trebalo znati vise
:D
:think: to je ono sto me najvise interesuje ,hovemo para puno ,hocemo da dovedemo mesija :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 apr 2016, 16:01

je l´ ono bayo veceras igra protiv bremena za prolazak u finale svapskog kupa?
pa gdje su postovi, majku mu :roll:
Karlo je napisao/la:hocemo da dovedemo mesija
a kojeg ce nam mog mesi?
ne mislis valjda da bi i u bundeski valjao 389,5 golova po sezoni ko u spanskoj liZi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 apr 2016, 16:24

DFB Pokal, veceras prva polufinalna utakmica, igramo sa Werderom.

Odavno Werder nije ono ime u Njemackoj koje ga je prije krasilo ali sta je tu je, da Werder odgovara Bayernu u zadnje vrijeme pokazuju i sami rezultati, tako da je statistika izmedju ove dvije ekipe na AA u zadnjih 4 utakmice skor 22 : 3 u korist Bayerna, zadnje 2 utakmice Werder nije dao gola u Minhenu a primili su 11.

Bavarci izuzetno raspolozeni protiv Werdera, ali gosti vcrs najavljuju napad, nece igrati tipicni bunker, jer su svjesni da se igra jedna utakmica i da moraju ici na sve ili nista !!

Volio bi da igra Pizzaro da vidimo tog starog lisca dok jos igra, zaduzio nas je !! :D

Lewa je nas najbolji strijelac u kupu takodjer sa 3 gola, zaganjat ce sigurno da i tu bude prvi strijelac..

Zadnji put igrac iz Bayerna koji je postao najbolji golgeter DFB kupa bio Thomas Muller u sezoni 2013 /2014 sa 8 golova !!

:kafa: :kafa: :kafa:
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 apr 2016, 19:18

slika

Ne piše se dobro zelenim. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2016, 19:45

Neuer - Lahm , Javi Martinez , Alaba , Juan Bernat - Xabi Alonso - Coman , M. Götze , T. Müller , F. Ribery - Lewandowski

Evo sastava za večeras. Sada definitivnog... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 19 apr 2016, 19:47

Aufstellung FC Bayern:
Neuer - Ribéry, Martínez, Lewandowski, Alonso, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Coman

Gotze i Coman :thumbup:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 apr 2016, 19:58

Sportklub 3 prenosi

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 19 apr 2016, 20:23

Kakva atomsfera na AA.
Boateng je tu :cool:

A sto se tice sastava lijepo je pogledati Lewu, Milera i Gecea zajedno.
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 apr 2016, 20:34

Balance je napisao/la:Aufstellung FC Bayern:
Neuer - Ribéry, Martínez, Lewandowski, Alonso, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Coman

Gotze i Coman :thumbup:
eki biberi igra ,ja danas procita da je imao problema sa desnim stopalom blaza povreda :think:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 19 apr 2016, 20:53

Sta se ovaj crnjo nabrijao, ubi.

Gece igra fino, dijeli lopte vidjet cemo do kraja meca kakav ce biti.

Sto Miler zakuca :cool:
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 apr 2016, 21:01

Thoms Muller Thomas Muller

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2016, 21:17

Ima l' selameta od Geceja?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []