Ne znam kako je Coman uspio ostati citav nakon mesarskog starta Fritza.
Zeleni su previse nabrijani, igraju na rubu kartona a istih su zasluzili puno vise nego sto su dobili.
Gol nakon kornera, neka malo i one neznalice sa ES2 zadovolje svoj libido.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Da, prekinuo jucer trening zbog predostroznosti, ali nije bio upitan za danasKarlo je napisao/la:eki biberi igra ,ja danas procita da je imao problema sa desnim stopalom blaza povredaBalance je napisao/la:Aufstellung FC Bayern:
Neuer - Ribéry, Martínez, Lewandowski, Alonso, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Coman
Gotze i Coman
Centre forward je napisao/la:Opasni gosti. Čini mi se da im je poništen čist gol. Nisam siguran da je bio faul.
+1Klare je napisao/la:Inače, konačno da uživam u jednoj utakmici Bayerna, konačno!
Ma kakav Dortmund. Finale će biti Bayern - Hertha...Centre forward je napisao/la:Al' kako Vidal lomi svoju nogu pri padu, to je čista umjetnost. Prevario je sudiju koji je bio na par metara od njega. Meč sa Dortmundom će bit' pravi spektakl. Oni će kupom pokušat' da spase ovu sezonu, koja je bila više nego dobra, osim one budalaštine u Liverpoolu.
Ma kakvi, njima kup, nama BL i LP.effe_sa je napisao/la:Ma kakav Dortmund. Finale će biti Bayern - Hertha...Centre forward je napisao/la:Al' kako Vidal lomi svoju nogu pri padu, to je čista umjetnost. Prevario je sudiju koji je bio na par metara od njega. Meč sa Dortmundom će bit' pravi spektakl. Oni će kupom pokušat' da spase ovu sezonu, koja je bila više nego dobra, osim one budalaštine u Liverpoolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.