AP ****: The Timberwolves will interview former Warriors coach and ESPN analyst Mark Jackson for the coaching job

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
AP ****: The Timberwolves will interview former Warriors coach and ESPN analyst Mark Jackson for the coaching job
Pratim ja Orlando poprilicno studiozno i pogledao sam 90% utakmica ove god,problem je sto je njemu trebalo 50 utakmica da shvati da Gordon treba da igra prije beskorisnog Andrew Nicholsona?,da ne treba igrace kaznjavati klupom po 20 min za nerezonski sut ili gresku,pa cuvene rotacije u 4/4..itd itd,poenta je da se ovaj rezultat mogao napraviti a da ti od prvog dana Gordon kao najveci talenat bude 30+ min na parketu,da Hezonja dobije svoje redovne minute,moglo je a nije,a krivac je iskljuucivo SS.LeSa je napisao/la:S.S je bio i više nego solidan trener, ne pratim baš Magic pa ne mogu da argumentujem za ove kritike na njegov rad.
U Bullsima i Bucksima je obavljao strašan posao.
IlCapitano je napisao/la:AP ****: The Timberwolves will interview former Warriors coach and ESPN analyst Mark Jackson for the coaching job
**** inside the Suns inform me that the interim tag will be removed and Earl Watson will be the next head coach of the Suns #nba
super za MirzuIlCapitano je napisao/la:**** inside the Suns inform me that the interim tag will be removed and Earl Watson will be the next head coach of the Suns #nba
The Phoenix Suns have finalized a multi-year deal to make Earl Watson the franchise's head coach, league **** tells @TheVertical.
The Suns agreed to a three-year deal with Watson, league **** tell @TheVertical.
****: Minnesota is engaged in serious talks with Tom Thibodeau to become President of Basketball Ops and coach, with Scott Layden as GM.
Layden is the assistant GM with Spurs, and **** say that he discussed GM job under Thibodeau's authority with Minnesota in recent days.
Pogledao sam skoro sve utakmice orlanda ove god, i ovo što si napisao je apsolutno točnoozy je napisao/la:Pratim ja Orlando poprilicno studiozno i pogledao sam 90% utakmica ove god,problem je sto je njemu trebalo 50 utakmica da shvati da Gordon treba da igra prije beskorisnog Andrew Nicholsona?,da ne treba igrace kaznjavati klupom po 20 min za nerezonski sut ili gresku,pa cuvene rotacije u 4/4..itd itd,poenta je da se ovaj rezultat mogao napraviti a da ti od prvog dana Gordon kao najveci talenat bude 30+ min na parketu,da Hezonja dobije svoje redovne minute,moglo je a nije,a krivac je iskljuucivo SS.LeSa je napisao/la:S.S je bio i više nego solidan trener, ne pratim baš Magic pa ne mogu da argumentujem za ove kritike na njegov rad.
Ja sam na temi o Orlandu pisao da nema yebene sanse da se udje u playoff sa ovim igracima i da ce najveci grijeh biti da se ne udje u playoff i da se maldim igracima ne da da se razvijaju kako spada (zbog lova na 8. mjesto),a upravo se to desilo,a najveci krivac je upravo tvrdoglavi Skiles.
Sto se tice mladjih trenera Luke Walton se cini poprilicno nadarenim za taj posao,mozda i Adrian Griffin iz Magica,Jordi Fernandez iz Cavsa tj iz Canton Chargea,kazu da je jako talentovan
Told approximately $11M/year is the price being negotiated for the Thibs/Layden combo. Taylor not messing around. #twolves
NBA **** say Tom Thibodeau is closing in on a five-year pact in the $10 million range annually to become coach/president of the Wolves.
With Tom Thibodeau nearing final agreement on a Minnesota deal, Jeff Van Gundy remains Houston's top co-candidate alongside Scotty Brooks.
Can Washington complete a deal with Scotty Brooks before Houston's season ends? **** say the Rockets are optimistic that Brooks will wait
Jel to znači da si i ti navijač Orlanda?branimir85 je napisao/la:Pogledao sam skoro sve utakmice orlanda ove god, i ovo što si napisao je apsolutno točnoozy je napisao/la:Pratim ja Orlando poprilicno studiozno i pogledao sam 90% utakmica ove god,problem je sto je njemu trebalo 50 utakmica da shvati da Gordon treba da igra prije beskorisnog Andrew Nicholsona?,da ne treba igrace kaznjavati klupom po 20 min za nerezonski sut ili gresku,pa cuvene rotacije u 4/4..itd itd,poenta je da se ovaj rezultat mogao napraviti a da ti od prvog dana Gordon kao najveci talenat bude 30+ min na parketu,da Hezonja dobije svoje redovne minute,moglo je a nije,a krivac je iskljuucivo SS.LeSa je napisao/la:S.S je bio i više nego solidan trener, ne pratim baš Magic pa ne mogu da argumentujem za ove kritike na njegov rad.
Ja sam na temi o Orlandu pisao da nema yebene sanse da se udje u playoff sa ovim igracima i da ce najveci grijeh biti da se ne udje u playoff i da se maldim igracima ne da da se razvijaju kako spada (zbog lova na 8. mjesto),a upravo se to desilo,a najveci krivac je upravo tvrdoglavi Skiles.
Sto se tice mladjih trenera Luke Walton se cini poprilicno nadarenim za taj posao,mozda i Adrian Griffin iz Magica,Jordi Fernandez iz Cavsa tj iz Canton Chargea,kazu da je jako talentovan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.