NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ajmo sutra:
Bilobrk
Coric, Pandza, Brekalo, Barišić
Baraban, Sesar, Pehar, Crnov, Wagner
Krstanovic
Odmoriti: Soldu, Markovica, Pehara, Kozulja i Ajayia.
Mislim da ih sa ovom ekipom mozemo dobiti, te da necemo previse osjetiti na promjenam.
Bilobrk
Krstanovic
Mislim da ih sa ovom ekipom mozemo dobiti, te da necemo previse osjetiti na promjenam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Barišić je dobio crveni karton prošlu utakmicu.PERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
NK Široki Brijeg
Uf upravu si. Onda Markovic mora ionako.Evolve je napisao/la:Barišić je dobio crveni karton prošlu utakmicu.PERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
Doduse mozda je i Jure zasluzio za ono izdanje u Tuzli da pocne utakmicu umjesto Wagnera. Ali definitivno moramo kombinirati i igrati sa 16-17 igraca, jer je ovo kljucnih mjesec dana, i najsvjezije ekipe ce na kraju profitirati.
drugi zuti barišić, odradio to ne igranjem protiv slobode.PERO1234 je napisao/la:Uf upravu si. Onda Markovic mora ionako.Evolve je napisao/la:Barišić je dobio crveni karton prošlu utakmicu.PERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
Doduse mozda je i Jure zasluzio za ono izdanje u Tuzli da pocne utakmicu umjesto Wagnera. Ali definitivno moramo kombinirati i igrati sa 16-17 igraca, jer je ovo kljucnih mjesec dana, i najsvjezije ekipe ce na kraju profitirati.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ne treba nikoga odmarati kad nas ceka jedna od najvaznijih utakmica ove sezone. Treba izaci u najjacem sastavuPERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nema odmaranja, moze za vikend malo kombinirat ako su preumorni. Vjerujem da mozemo Slaviju dobit i s kombiniranim sastavim. Sutra najjace snage i gas do daske
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Jednako nam je bitna utakmica protiv Slavije. Ne mozemo se samo na kup osloniti. Uvjeren sam da ce u finalu biti Sloboda, i nisam siguran da bi ih opet razvalili i osvojili. Moramo kombinirati 16-17 igraca kako nas nebi sustigao umor. Vidjelo se da Ivankovic moze lijepo odgovoriti na zadatke, Crnov na mjestu Ajayia, Sesar umjesto Kozulja i mislim da se nece puno osjetiti, iako Kozulja nitko zamjeniti nemoze. Steta sto ove sezone nemamo neku podrsku u napadu jos. Jer se sve svelo na Krstanovica. Na takav nacin smo se lani raspali. Ispali u kupu, raspad u prvenstvu. Ne mozes se samo osloniti na neko eliminacijsko natjecanje, a imamo lijepu priliku kroz prvenstvo uci u Europu. Raspored nam je odlican do kraja i to moramo iskoristiti, pa neka se Sarajlije tuku i odluce tko ce u Europu.Android je napisao/la:Ne treba nikoga odmarati kad nas ceka jedna od najvaznijih utakmica ove sezone. Treba izaci u najjacem sastavuPERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
-
felix123
- Kontakt:
Hoce li biti prijenosa na NKŠB TV-u ??
Imam nesto los osjecaj danas , svi znamo da mi nismo ekipa koja je u stanju vratiti se iz nekog zaostatka.
Kroz prvenstvo vidim nasu sansu za Europu,zato Slavija mora pasti a neodluceno vjecitih bi nam odlicno pasao.
SAMO i UVIK ŠIROKI
Imam nesto los osjecaj danas , svi znamo da mi nismo ekipa koja je u stanju vratiti se iz nekog zaostatka.
Kroz prvenstvo vidim nasu sansu za Europu,zato Slavija mora pasti a neodluceno vjecitih bi nam odlicno pasao.
SAMO i UVIK ŠIROKI
- Evolve
- Kontakt:
Ova utakmica nam moze donijet puno. Ulaz u finale, pretpostavljam da ce tamo sloboda uc. Ako oni budu medju 3 u prvenstvu, mozemo bit i 4 u ligi, ako izgubimo finale od njih. Trbaju nam dvije vezane jake pobjede, pa da vidimo jel imamo potencijala za EL.
NK Široki Brijeg
Očekujem malo miješanja ovo je 4 utakmica u 11 dana. Joja, Wagner, Sesar i Crnov po meni će igrati jer je raspored brutalno zgusnut mora se koristiti širina. To je kvaliteta koju imamo u širini. Strah me gubitka bekova, ozljeda, jer su te pozicije zahtjevne fizički, pogotovo Dine.Android je napisao/la:Ne treba nikoga odmarati kad nas ceka jedna od najvaznijih utakmica ove sezone. Treba izaci u najjacem sastavuPERO1234 je napisao/la:Ajmo sutra:
Bilobrk
Krstanovic
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Bit ce prijenosa na NKSBTVfelix123 je napisao/la:Hoce li biti prijenosa na NKŠB TV-u ??
SAMO i UVIK ŠIROKI
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
ako radnik nebude krao vrijeme od početka utakmice kao nedavno čelik,i ako budu otvoreni maznit ćemo mi njih,našim je najgore kad se protivnik od početka brani,uzme nas nervoza i ne završi dobro zato od prve minute napasti pa šta bude i u najjačem sastavu nema štednje
U slucaju 1-0 za nas jel ima produzetaka ili se odmah izvode penali zna li neko?
Jedva izdrze 90 min, da igraju jos pola sata pocrkali bi na terenuCarles je napisao/la:U slucaju 1-0 za nas jel ima produzetaka ili se odmah izvode penali zna li neko?
Penal idu
HRHB
HRHB
I mislio sam da je tako al nisam bio siguran pa samo da provjerim. Hvala [emoji1303]Android je napisao/la:Jedva izdrze 90 min, da igraju jos pola sata pocrkali bi na terenuCarles je napisao/la:U slucaju 1-0 za nas jel ima produzetaka ili se odmah izvode penali zna li neko?
Penal idu
Bemti ovu buru, jes ovo vrijeme naopako hah
Mogla bi biti fina brojka gledatelja na stadionu. 0:3 iz Tuzle je najbolji moguci poziv. Njihovi igraci stigli jucer oko 6. Odmarali su protiv Zrinjskog glavne igrace, tako da ce danas uci u utakmicu odmorni. Slavene pamet u glavu
Mogla bi biti fina brojka gledatelja na stadionu. 0:3 iz Tuzle je najbolji moguci poziv. Njihovi igraci stigli jucer oko 6. Odmarali su protiv Zrinjskog glavne igrace, tako da ce danas uci u utakmicu odmorni. Slavene pamet u glavu
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Oni će krast vrijeme i branit će, ne znaju oni igrati napadački nogometbrigsiroki je napisao/la:ako radnik nebude krao vrijeme od početka utakmice kao nedavno čelik,i ako budu otvoreni maznit ćemo mi njih,našim je najgore kad se protivnik od početka brani,uzme nas nervoza i ne završi dobro zato od prve minute napasti pa šta bude i u najjačem sastavu nema štednje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Bitnija im je obrana ali imaju odlicnu kontru. Najvise se treba cuvati Obradovica i Hodzica, ovaj drugi bi mogao napraviti nereda bude li Joja igrao...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Beli98, supervizor i 5 gostiju.