Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic - Fukara !Chinaglia je napisao/la:hahahahaha Faraon prvi hahahahaha, kako sam se odvalio da smijeha hahahahaha

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic - Fukara !Chinaglia je napisao/la:hahahahaha Faraon prvi hahahahaha, kako sam se odvalio da smijeha hahahahaha

dobar si ti mene uhvate kad pobjegnem na utakmicu a vicem zeni na poslu produzioDoeTz je napisao/la:Ma ja nek mene zaustavljaju kad treba pricat o politici
Ili Imamovic Jasmin-Fukarina .Thranduil je napisao/la:Jasmin "Fukaraon" Imamović![]()
Ma popalio se Fukarina Imamovic. Sas vidjeti kad pocne praviti stadione. Koliko jezera toliko stadiona. Kod njega nema malo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li dobro nas Faraon ? Nesto se cudno desava, eno i Karaca ugostio kod sebe
solinas je napisao/la:Vecerasnju utakmicu pratiti ce i potencijalni sponzori kao gosti naseg predsjednika.

Iz Zivinica momakAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici
I harmoniku znam zasvirati, taman mozemo neku cajku onda nastimati pa odvaliti na Tusnju.merak je napisao/la:Svaka cast na trudu al zar smo pored tolikog broja talentovanih tekstosklepaca i milion pjesama u nasoj kulturi spali da uvijek sve moramo kopirati. Eto ti imas taj dar i ubjedjen sam da za sedmicu dana mozes odabrati i pratecu pjesmu kao himnu uz to sveBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te
Tusanj obavezno da se ispuni, to bi trebalo olaksat' posaosolinas je napisao/la:Vecerasnju utakmicu pratiti ce i potencijalni sponzori kao gosti naseg predsjednika.
Ma dzabe se nada tituliAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici
Mislim da je to Kurevic, predsjednik skupstine, predlozio.Chinaglia je napisao/la:prije par dana je ovdje neko napisao da je Secerbegovic (ako se ne varam) predlozio da se tekma ne igra pod reflektorima, jer kao nece stici sve zavrsit' na vrijeme, ali da su Azmir i Sasa naredili da mora do srijede biti gotovo
obzirom da ce potencijalni sponzori biti na Tusnju veceras, jasno je zasto su to rekli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.