PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Uspio si u zivotu, suprostavio si se nama na forumu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- JohnCleese
- Kontakt:
Mali Ante ispade najelokventniji medju njima, zato su ga i dali pred kamere kao predstavnikaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je tebe zao koliko si napacenRigoletto je napisao/la: grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zao
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- molotovljev
Vidjeces... sad si opusten dziberu a uskoro ces letiti sa foruma.
Nije forum za svakoga pogotovo ne za dzibere poput tebe.
Nije forum za svakoga pogotovo ne za dzibere poput tebe.
F.K.SARAJEVO
[youtube][/youtube]
Molotovljev vs **** sa sjevera i istoka
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pratim dugo vremena tvoje komentare i poprilicno si jadan i isfrustriran. Imas problem licne prirode, manjak sexa?!? Roditelji te sodomizirali kao malog?!? Baka/nena te za kaznu skidala golog i drzala u kadi punoj hladne vode kao dječaka za kaznu?!? Izadji malo vani, potrazi drustvo ili djevojku. Ako nista ugrij bojler vode i zadovolji se pod tusem. Isprazni se, treba tiRigoletto je napisao/la: grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zao
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 20 apr 2016, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Hehe... ma kakav ti. Ne furaj se djecace, nebitan si.FrancescoTotti je napisao/la:Uspio si u zivotu, suprostavio si se nama na forumu
F.K.SARAJEVO
Raonffa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ovaj je na sve spreman, ne bi me cudilo da nam trazi slike po fb, trebe, familiju i slicno da lijepi ovdje! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Guzi ga pop ko u spotlightu
- molotovljev
Shvatio si napokon da sam spreman na sve... napredujes ! Ali ne brini, necu.joker90 je napisao/la:Ovaj je na sve spreman, ne bi me cudilo da nam trazi slike po fb, trebe, familiju i slicno da lijepi ovdje!
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Shvatio si napokon da sam spreman na sve... napredujes ! Ali ne brini, necu.joker90 je napisao/la:Ovaj je na sve spreman, ne bi me cudilo da nam trazi slike po fb, trebe, familiju i slicno da lijepi ovdje!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Izdrzi u svojoj borbi @Molotov brate! Sad me fakat malo strah tebe, jer kad nekog tuđe pisanje na forumu ovako izbaci iz takta, taj sigurno nije najstabilniji psihicki. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
molotovljev je jedan od rijetko normalnih ovdje i vi njega napadate 
Moras biti lud da bi te prihvatili
Moras biti lud da bi te prihvatili
- molotovljev
Sto ce mi kad znam sve o tebi, ko si, sta si, kako izgledas, gdje izlazis itd.FrancescoTotti je napisao/la:Hoces broj telefona mozda?
Ali nemoj da te to brine, opusti se, nije to moj stil... kuzis.
Isto kao sto sam znao o Virti, samo sto je s njim bila predstava za raju sa foruma.
F.K.SARAJEVO
kao mali sam upo u panonsko i pokupio sam neku bolestkrmpotich je napisao/la:Pratim dugo vremena tvoje komentare i poprilicno si jadan i isfrustriran. Imas problem licne prirode, manjak sexa?!? Roditelji te sodomizirali kao malog?!? Baka/nena te za kaznu skidala golog i drzala u kadi punoj hladne vode kao dječaka za kaznu?!? Izadji malo vani, potrazi drustvo ili djevojku. Ako nista ugrij bojler vode i zadovolji se pod tusem. Isprazni se, treba tiRigoletto je napisao/la: grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zao
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Priznajes raji da si jos maloljetan.Rigoletto je napisao/la:kao mali sam upo u panonsko i pokupio sam neku bolestkrmpotich je napisao/la:Pratim dugo vremena tvoje komentare i poprilicno si jadan i isfrustriran. Imas problem licne prirode, manjak sexa?!? Roditelji te sodomizirali kao malog?!? Baka/nena te za kaznu skidala golog i drzala u kadi punoj hladne vode kao dječaka za kaznu?!? Izadji malo vani, potrazi drustvo ili djevojku. Ako nista ugrij bojler vode i zadovolji se pod tusem. Isprazni se, treba tiRigoletto je napisao/la: grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zao
ovaj molotovljev je sumnjiv, ima mocne resurse na raspolaganju, cim zna svasta
peace bro
peace bro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je tu fra Hrvoje zavukao prstice 
tako jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Priznajes raji da si jos maloljetan.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.