ŽELJO TREBA NOVOG STRATEGA , TRENERA , A NE SKAKAVCA U HELANKAMA I DUKSERICI PORED KLUPE

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpisujem.zucca je napisao/la:Trener koji u ovakvom ambijentu kakav se napravio trenutno u klubu ne zaslužuje da bude na čelu, možda pomoćni kondicioni trener i to bi bio maksimum .
ŽELJO TREBA NOVOG STRATEGA , TRENERA , A NE SKAKAVCA U HELANKAMA I DUKSERICI PORED KLUPE
Potpis svake riječi.prisutanod1964 je napisao/la:Kad sam vidio sastav prvo mi je palo na pamet šta radi Memija na lijevom beku.
Kramarić je morao biti od početka jer je u prvenstvenoj odigrao solidno, a ovaj
prvi na krilu,što je prva greška.Druga je što igrači nisu ušli agresivnije u tekmu.
Bekrić je morao igrati bliže golu, Blagojević nazad a Zola ispred njega.Zavljivanje
Lendrića na lijevu stranu je treća.Četrvrta,izgleda da smo damu negdje zaboravili,
nažalost.**** smo ih za titulu ali su nam žestoko vratili.
Dva igrača su nam zabila 5 golova na gotovo identičan način,4 nakon prekida i
jedan nakon katastrofalnih reakcija prvo Bogija a onda Memije.
Ofside kod prvog - možda jest jer se na snimku nije mogla vidjeti linija ali to više nije
važno.Odigrali smo užasno i to je to.
No sada se moramo dobro pribrati i učiniti sve da dobijemo derbi.VTŽ
Prijatelju, obicno se slazem sa tvojim postovima, ali po pitanju glavnog trenera ne mogu iskreno. A sto se tice fizicke spreme, da ti iskreno kazem, mi mozemo dovesti svjetskog strucnjaka za to, ali se postavlja pitanje da li mi imamo sredstva za zeljeni stepen fizicke spreme sa kojima cemo omoguciti kupovinu preparate za poboljsanje iste?amazon je napisao/la:Ekipa Slobode bolja u dvije utakmice od Zelje i rezultat je ispadanje iz kupa.Stoperi su nam losi, vezni red stoji daleko od igraca, nema svjezine. Ekipa fizicki nije spremna. Ne znam ko nam je kondicioni pod hitno traziti novi strucni stab, to je prioritet. Edis je najbolje rijesenje da bude trener ali ne moze sam. Amar kad je bio trener imao je dva odlicna strucnjaka, a Edis sam ne moze. Kao sto rekoh kondicionog zamjeniti, Karica stavit da vodi golmane, kakav on i pomocni, i dovesti jos par ljudi. Nije dobra uvertira za derbi, ali se ne moze iz ove koze. Sloboda prije par dana izgubila tri razlike, par dana poslije nama slozila tri komada. Neka tako bude s nama.
Nisu nam igraci spremni to je defakto. Ne moze niko zaganjati, napraviti pritisak, istrcati 70 minuta u full-u.Ne moze pomocni trener biti bivsi trener golmana. To je kljuc svega po mom misljenju. Ja iskreno Edisa ne bi dirao na poziciji trenera, sto ne znaci da mislim ispravno. Ali sam sigurno da nam je kondicioni presmijesan.Sloboda ne uzima neke sredstva ali pucaju od snage.Desi im se kao protiv Sirokog da su pali, ali zato za nas spremni full.ScoutInternational je napisao/la:Prijatelju, obicno se slazem sa tvojim postovima, ali po pitanju glavnog trenera ne mogu iskreno. A sto se tice fizicke spreme, da ti iskreno kazem, mi mozemo dovesti svjetskog strucnjaka za to, ali se postavlja pitanje da li mi imamo sredstva za zeljeni stepen fizicke spreme sa kojima cemo omoguciti kupovinu preparate za poboljsanje iste?amazon je napisao/la:Ekipa Slobode bolja u dvije utakmice od Zelje i rezultat je ispadanje iz kupa.Stoperi su nam losi, vezni red stoji daleko od igraca, nema svjezine. Ekipa fizicki nije spremna. Ne znam ko nam je kondicioni pod hitno traziti novi strucni stab, to je prioritet. Edis je najbolje rijesenje da bude trener ali ne moze sam. Amar kad je bio trener imao je dva odlicna strucnjaka, a Edis sam ne moze. Kao sto rekoh kondicionog zamjeniti, Karica stavit da vodi golmane, kakav on i pomocni, i dovesti jos par ljudi. Nije dobra uvertira za derbi, ali se ne moze iz ove koze. Sloboda prije par dana izgubila tri razlike, par dana poslije nama slozila tri komada. Neka tako bude s nama.
Ko je Dejo?samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.