FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zucca
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zucca » 20 apr 2016, 21:02

Trener koji u ovakvom ambijentu kakav se napravio trenutno u klubu ne zaslužuje da bude na čelu, možda pomoćni kondicioni trener i to bi bio maksimum .
ŽELJO TREBA NOVOG STRATEGA , TRENERA , A NE SKAKAVCA U HELANKAMA I DUKSERICI PORED KLUPE :nene:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 apr 2016, 21:04

zucca je napisao/la:Trener koji u ovakvom ambijentu kakav se napravio trenutno u klubu ne zaslužuje da bude na čelu, možda pomoćni kondicioni trener i to bi bio maksimum .
ŽELJO TREBA NOVOG STRATEGA , TRENERA , A NE SKAKAVCA U HELANKAMA I DUKSERICI PORED KLUPE :nene:
Potpisujem.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 apr 2016, 21:06

Stadion skandira "Mulalic Edis", oj kako se obrukasmo, ne vjerujem.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 apr 2016, 21:07

Ne želim da ispadne da ser
.. al ne uraditi ništa poslije ovakve sramote bilo bi sramno

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 20 apr 2016, 21:12

Djermanovic-Kramaric, kad pomislim da gore ne moze, ocito moze. Sviraj kraj sudija, molim te!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 20 apr 2016, 21:16

Koja sramota, stadion cijeli skonto sa je mulalic nasa najslabija karika... Jos ova izmjena Djerme, o jb te živote ko meni vodi klub!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 20 apr 2016, 21:23

Kad ne dobijes nijedan zuti, u utakmici u kojoj stizes rezultat, i koja je ovako bitna, onda tek vidis koliko su agilni nasi bili, i kakva je taktika bila. :crazy:

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 20 apr 2016, 21:32

Ovi kvazi strucnjaci i 'navijaci' gdje ste danas na tribini. :puke: Bas vi nemate pravo da bilo sta komentarisete i pljujete. :guz:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 20 apr 2016, 21:37

Kad sam vidio sastav prvo mi je palo na pamet šta radi Memija na lijevom beku.
Kramarić je morao biti od početka jer je u prvenstvenoj odigrao solidno, a ovaj
prvi na krilu,što je prva greška.Druga je što igrači nisu ušli agresivnije u tekmu.
Bekrić je morao igrati bliže golu, Blagojević nazad a Zola ispred njega.Zavljivanje
Lendrića na lijevu stranu je treća.Četrvrta,izgleda da smo damu negdje zaboravili,
nažalost.**** smo ih za titulu ali su nam žestoko vratili.
Dva igrača su nam zabila 5 golova na gotovo identičan način,4 nakon prekida i
jedan nakon katastrofalnih reakcija prvo Bogija a onda Memije.
Ofside kod prvog - možda jest jer se na snimku nije mogla vidjeti linija ali to više nije
važno.Odigrali smo užasno i to je to.
No sada se moramo dobro pribrati i učiniti sve da dobijemo derbi.VTŽ

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 apr 2016, 21:40

prisutanod1964 je napisao/la:Kad sam vidio sastav prvo mi je palo na pamet šta radi Memija na lijevom beku.
Kramarić je morao biti od početka jer je u prvenstvenoj odigrao solidno, a ovaj
prvi na krilu,što je prva greška.Druga je što igrači nisu ušli agresivnije u tekmu.
Bekrić je morao igrati bliže golu, Blagojević nazad a Zola ispred njega.Zavljivanje
Lendrića na lijevu stranu je treća.Četrvrta,izgleda da smo damu negdje zaboravili,
nažalost.**** smo ih za titulu ali su nam žestoko vratili.
Dva igrača su nam zabila 5 golova na gotovo identičan način,4 nakon prekida i
jedan nakon katastrofalnih reakcija prvo Bogija a onda Memije.
Ofside kod prvog - možda jest jer se na snimku nije mogla vidjeti linija ali to više nije
važno.Odigrali smo užasno i to je to.
No sada se moramo dobro pribrati i učiniti sve da dobijemo derbi.VTŽ
Potpis svake riječi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 20 apr 2016, 21:45

Sramota, ali nemamo vremena da tugujemo jer smo ugrozeni maksimalno.

Edisa sada ne dolazi u obzir mijenjati jer bi tek tada nastalo rasulo. Dakle, ostaviti covjeka do kraja sezone, pa traziti drugo rjesenje. Ovim je pokazao da je samo za kratkorocne staze. Svaka cast njemu za dosadasnji postignuti uspijeh u prvenstvu ali se pokazalo da je on odlican motivator ali zato katastrofalan takticar/strateg, zbog toga bi najbolje za njega bilo, da preuzme slabiju ekipu na kojoj ce se moci uciti, kako bi stekao taktickog znanja, jer mi smo prevelik zalogaj za mnoge trenere sa dosta vecim iskustvom od njega. Takoder, ja se zaista nadam da je uprava uvidjela da ako zele rezultat, ne mogu stavljati trenere koji uce tek pripravnicki staz, vec iskusne strucnjake.

U ove dvije utakmice smo djelovali tako jadno i limitirano, a znamo svi da ima ekipa kapaciteta. Ali, takticka postavka je ucinila svoje.

Ohladiti glave maksimalno i zaboraviti ovu katastrofu. Usredociti se koliko je god moguce na Sarajevo. Upravi savjetujem da igracima obezbijede adekvatne premije u slucaju derbija, jer ovi Slobodini su ginuli za svaku loptu, a mi duela postenog nismo napravili u 180 min. igre sa njima.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 20 apr 2016, 21:56

Ako dobijemo kitare treći smo i tu bi stvarno trebalo zapet
"Volim te Zeljo"

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 20 apr 2016, 21:58

Edis je fantastican strucnjak, je ne znam koji je vama, samo bi tjerali, ne bi ih gvardiola poslozio za ovako malo vremena
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 apr 2016, 22:33

Ekipa Slobode bolja u dvije utakmice od Zelje i rezultat je ispadanje iz kupa.Stoperi su nam losi, vezni red stoji daleko od igraca, nema svjezine. Ekipa fizicki nije spremna. Ne znam ko nam je kondicioni pod hitno traziti novi strucni stab, to je prioritet. Edis je najbolje rijesenje da bude trener ali ne moze sam. Amar kad je bio trener imao je dva odlicna strucnjaka, a Edis sam ne moze. Kao sto rekoh kondicionog zamjeniti, Karica stavit da vodi golmane, kakav on i pomocni, i dovesti jos par ljudi. Nije dobra uvertira za derbi, ali se ne moze iz ove koze. Sloboda prije par dana izgubila tri razlike, par dana poslije nama slozila tri komada. Neka tako bude s nama.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 20 apr 2016, 22:53

amazon je napisao/la:Ekipa Slobode bolja u dvije utakmice od Zelje i rezultat je ispadanje iz kupa.Stoperi su nam losi, vezni red stoji daleko od igraca, nema svjezine. Ekipa fizicki nije spremna. Ne znam ko nam je kondicioni pod hitno traziti novi strucni stab, to je prioritet. Edis je najbolje rijesenje da bude trener ali ne moze sam. Amar kad je bio trener imao je dva odlicna strucnjaka, a Edis sam ne moze. Kao sto rekoh kondicionog zamjeniti, Karica stavit da vodi golmane, kakav on i pomocni, i dovesti jos par ljudi. Nije dobra uvertira za derbi, ali se ne moze iz ove koze. Sloboda prije par dana izgubila tri razlike, par dana poslije nama slozila tri komada. Neka tako bude s nama.
Prijatelju, obicno se slazem sa tvojim postovima, ali po pitanju glavnog trenera ne mogu iskreno. A sto se tice fizicke spreme, da ti iskreno kazem, mi mozemo dovesti svjetskog strucnjaka za to, ali se postavlja pitanje da li mi imamo sredstva za zeljeni stepen fizicke spreme sa kojima cemo omoguciti kupovinu preparate za poboljsanje iste?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 apr 2016, 22:59

ScoutInternational je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ekipa Slobode bolja u dvije utakmice od Zelje i rezultat je ispadanje iz kupa.Stoperi su nam losi, vezni red stoji daleko od igraca, nema svjezine. Ekipa fizicki nije spremna. Ne znam ko nam je kondicioni pod hitno traziti novi strucni stab, to je prioritet. Edis je najbolje rijesenje da bude trener ali ne moze sam. Amar kad je bio trener imao je dva odlicna strucnjaka, a Edis sam ne moze. Kao sto rekoh kondicionog zamjeniti, Karica stavit da vodi golmane, kakav on i pomocni, i dovesti jos par ljudi. Nije dobra uvertira za derbi, ali se ne moze iz ove koze. Sloboda prije par dana izgubila tri razlike, par dana poslije nama slozila tri komada. Neka tako bude s nama.
Prijatelju, obicno se slazem sa tvojim postovima, ali po pitanju glavnog trenera ne mogu iskreno. A sto se tice fizicke spreme, da ti iskreno kazem, mi mozemo dovesti svjetskog strucnjaka za to, ali se postavlja pitanje da li mi imamo sredstva za zeljeni stepen fizicke spreme sa kojima cemo omoguciti kupovinu preparate za poboljsanje iste?
Nisu nam igraci spremni to je defakto. Ne moze niko zaganjati, napraviti pritisak, istrcati 70 minuta u full-u.Ne moze pomocni trener biti bivsi trener golmana. To je kljuc svega po mom misljenju. Ja iskreno Edisa ne bi dirao na poziciji trenera, sto ne znaci da mislim ispravno. Ali sam sigurno da nam je kondicioni presmijesan.Sloboda ne uzima neke sredstva ali pucaju od snage.Desi im se kao protiv Sirokog da su pali, ali zato za nas spremni full.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 20 apr 2016, 23:15

Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 20 apr 2016, 23:16

Igra nam se u ove dvije utakmice protiv slobode svodila na duge lopte ka Lendriću što je jednako tome da kontaš na neku nafaku dati go. Ne može se svakoj ekipi probijati bekovi i ubacivati da imamo zicer. Vezni red 0 bodova, Edise izmajmuniši šta znaš, nadrogiraj ih, odvedi ih hodžama i popvima, bilo šta samo želimo drugog Želju u nedjelju u odnosu na ova dva dvomeča sa Slobodom.

Onaj ko tjera Edisa nakon ova dva poraza nije normalan, imali smo niz od 8 pobjeda i sad odmah bi mijenjao svu koncepciju, sakrijte se miševi gdje ste i bili kada niko nije pisao na forumu a dobijali smo sve redom. Fuj gadovi

Pozz
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 apr 2016, 23:20

samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.
Ko je Dejo?

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 20 apr 2016, 23:24

Kakva gpvna na temi, čovjek bi reko da ispadamo iz lige, primadone yebene navijaj samo dok se pobjedjuje fuj gadovi jedni obraza nemate

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.