NK Široki Brijeg

felix123
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la felix123 » 20 apr 2016, 19:39

Boris dao ,Boris uzeo
Nemate vi moji momci sportske sreće momci ni zrno ,ekipa koja je psihički nestabilna ,koja ne može prednost sačuvati kad je najbitnije da igra s 2 igrača više.
Najbolje raspustit klub ,uložit sve novce u košarku jer ovo stvarno više nema smisla ,po ko zna koji put ćorak.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 apr 2016, 19:42

Sad sa utakmice. Cijelu utakmicu se osjetilo natezanje sudca, sad vidim kad sam dosao da penala nije bilo, sto se vidilo i na stadionu, VAN 16M je bilo, lik stoji 5m od prekrsaja. Nemogu vjwrovat sta se nama desava.

Nikakva utakmica... Katastroficna prva utakmica u Bijeljini nas je kostala finala. Poslje Olimpica proslavljamo jos jednu ekipylu, tj Sudca. Ehh
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 20 apr 2016, 19:46

Neviđena krađa.
Neviđena na Pecari.
Gadi mi se ovo vise sve, toliko da niti cu više pratiti, niti gledati.
Suci kroje ovu ligu naveliko.
Siguran sam da ce se sve uciniti da ni Sloboda ne udje u Europu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 20 apr 2016, 19:46

[Nakon utakmice navijači sa sjeverne tribine skandirali su treneru Širokog ”Musa, odlazi!”, a prema njemu je poletjelo i nekoliko boca.]

ma stali smo nakon gostujućeg gola trebali smo se smiriti a ne bezveze napucavat duge lopte kad nemamo igrača za završnicu,navijači su me razočarali trebali su uletit u teren i stući dragoga Boga u sudcu da pokažu da nema na pecari krađa a i musi one naočale utrati u prkno,musa je sve kriv,ne samo danas nego cijelu sezonu a sudac je cijelu utakmicu naginjao u korist radnika,za penal nisam siguran bilo je to na crti...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 apr 2016, 19:52

Citavu godinu igramo toplo hladno, neznam vise sta da kazem.

Okrenut se Slaviji sada, mozda je bolje ovako..
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 apr 2016, 19:57

Nema se sta zamjerit igracima, borili su se, jbg, navikli smo na ovakve situacije

Bjelica od srca ti zelim da do kraja zivota ne budes imao za lijekova, **** raspalo, trebali su pustit Krleta na kraju da ga provuce kroz ruke majku mu j*****

Jedini klub koji ima najgore sudjenje doma, isto kao da gostujemo na Pecari, a ne da smo domacini
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 20 apr 2016, 20:16

ma okrenut se prvenstvu i nadati se da će sloboda osvojiti kup i mi lovit to 4.mjesto ako budemo i to ikako mogli,slaviju sad ćopit pa onda težak susret protiv olimpica i onda sve možemo do kraja ali kod nas ništa nije sigurno,musa bi trebao reći da će otići na kraju sezone sad ga nema smisla raspustiti... a kad dođe lito zbogom za sve vjeke vjekova, isto neznam kako klub stoji financiski nikad nema izvještaja,pitanje je možemo li izdržati još jednu sezonu bez europe ili će to biti kraj....

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 20 apr 2016, 20:34

Meni je ona reakcija naseg igrača kod penala neobjašnjiva. Drži ga 5 sek i onda dopusti da se ovaj okrene, uvuče ih obojicu do crte i naš ga tek tada pusta da padne :facepalm: A još gore sto su još 2 nasa bila pored i niti jedan da se sjeti pritrcat i uzet loptu. Kao da su svi retardiranih u 3pm. A sudac jedva dočekao da svira.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 20 apr 2016, 20:38

Pun mi je vise kur.ac ovakvih sranja. Lani Olimpic imas u finalu 1-0 i igraca vise i prokockas. Sad imas 2-0 i opet corak (nayebem se Bjelici matere). Ovak ekipa je kurcina i ne more utakmica mirno i rutinirano privest kraju. Pun mi je ku.rac i ovoga Muse. Pa yebem ti mater slinavu znas li motivirat ekipu da ovakvu utakmicu izadju s nozem medju zubima, da kidaju. Znas li da je stipe tv u boji za joju, znas li da mate kakav god da je na treningu jednostavno mora igrat jer je jedan od rijetkih koji ima agresivnosti, znas li da je Crnov igrac manje i ti ga pustas cijelu utakmicu da igra, znas li da se smi napravit izmjena i prije 80. Minute, znas li da Kresinger, Joja, Brekalo i jos par njih nisu za ovaj sport, a yebem ti mater i za onu reakciju glavom na kraju prema sjeveru. Fakin se pravis publici, pa yebem ti mater budi fakin Bjelici, budi fakin igracima, a ne slina ziva i on se nadje ljudima gestikulirat. Mrs iz Sirokog konju nesposobni.

Pun mi kur.ac majke mi. Na svakoj sam utakmici al ne znam vise do kad mogu ovakva i slicna razocaranja trpit, majke mi. Goni sve u pm
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 20 apr 2016, 20:40

Evo sve ali otkud mu Kresingera? Čovjek ne igra nikako i sada u ovakvoju utakmici dobije priliku. Wagnera treba drzati u ekipi i da igramo 120 minuta, svaka cast njemu za sve ali on je krenuo igrati privatne utakmice, nema trke sa njim oni to nikako da shvate. Moze odigrati na svježinu 20 min i to je to. O suđenju neću, znao sam da je Bjelica poslanik...
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 20 apr 2016, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 20 apr 2016, 20:42

A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 apr 2016, 20:45

Bitno je da Menalo sjedi na klupi, ne do Bog da dobije par minuta, sta li je se mali zamjerio pa ne smije igrati

Ja lijepo govorim da ovu pickicu Crnova treba otjerati sto prije, yebo krilo koje se ne usudi proci 1 na 1, do kad ga cekatttt???????? Dok opet ispadnemo iz Europe???

O Musi je sve receno, nema potrebe vise ista govoriti, skandiranje je sve reklo na kraju

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 20 apr 2016, 20:53

menalo mora igrati jer je on mlad i on je jedini na kojem možemo zaraditi,tako ako ostanemo bez europe morat ćemo nekoga prodati kako bi nadoknadili gubitak... tako da je menalo jedini kvalitet i još možda kožulj

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 20 apr 2016, 20:58

brigsiroki je napisao/la:menalo mora igrati jer je on mlad i on je jedini na kojem možemo zaraditi,tako ako ostanemo bez europe morat ćemo nekoga prodati kako bi nadoknadili gubitak... tako da je menalo jedini kvalitet i još možda kožulj
Mislim da je ipak Zvone broj 1, jedini igrac koji drzi kontinuitet i koji je uvijek medju najboljima. Pa onda Menalo i Stipo

Nama je utakmica protiv Olimpica biti ili ne biti, ako tu dobijemo izborit cemo Europu 100%, ali tu cemo vjerovatno morati igrati protiv vise od 11 igraca

HRHB

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 20 apr 2016, 20:59

Crnov je jedna obicna p.i.c.k.i.c.a koja se nudila Zrinjskom da se vrati.Toliko o njegovom obrazu

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 apr 2016, 21:07

Sloboda u finalu, vjerujem da uzimaju kup, znaci 4 mjesto bi nam odgovaralo. To mozemo laganini, barem mislim da mozemo :D
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 apr 2016, 21:08

Moze se sad vratiti u rodno Uskoplje, taman je za Sloge...

Rastavi Sloboda Zelju na proste faktore, vjerujem da strumfovi nece dobiti ni Zrinju ni Sarajeva tako da se to mora iskoristiti

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 apr 2016, 21:13

Koju je nama utakmicu ovaj Bijelica sudio, Travnika kuci?
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 20 apr 2016, 21:14

Evolve je napisao/la:Koju je nama utakmicu ovaj Bijelica sudio, Travnika kuci?
Nije, Ticic je tada bio sudac

HRHB

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 apr 2016, 22:01

odose li gosti iz bijeljine sa pecare? dugo se nesto cekalo da krenu poslije utakmice?!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Kizo886, rishovski, RoadRunner85, Tuce11, WeekendOffender i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []