FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Radisa vise nije trener golmana.

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pobjedjen Cukaricki 2 - 1 u gostima.
Tačno tako.
**** otjerati!
**** otjerati!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
@ DANTES
Sta ti ja onomad rece za malog Mihajlovića...Drugi asistent lige (10) iza Plavšića (11), na 5 meceva od kako je pocela druga polusezona 7 asistencija. Decko vas vuce za sada!
Sta ti ja onomad rece za malog Mihajlovića...Drugi asistent lige (10) iza Plavšića (11), na 5 meceva od kako je pocela druga polusezona 7 asistencija. Decko vas vuce za sada!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@marconato još kad bi imao s kim igrati. on i stevanović jedini igraju. i sale od stotinu ljeta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko vam je ovaj golman, kakav bolid 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko kanom najbolji u državiVirtu4l je napisao/la:Ko vam je ovaj golman, kakav bolid

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hvala mu sto sam pogodio 3+DANTES je napisao/la:ko kanom najbolji u državiVirtu4l je napisao/la:Ko vam je ovaj golman, kakav bolid

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
blago tebi. mene kolju ovi tzv kraljevski.Virtu4l je napisao/la:Hvala mu sto sam pogodio 3+DANTES je napisao/la:ko kanom najbolji u državiVirtu4l je napisao/la:Ko vam je ovaj golman, kakav bolid

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bio je derbi. bio je zanimljiv ko rast trave. bilo je i golova. oni su sjajni i vrijedni pamćenja. stadion nije gorio.. puno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evertonu svaka cast. I svaka cast za poruku pickoustom.
Ovaj moj bolid trenutno spašava Partizan, šta je sve odbranio igračima SpartakaVirtu4l je napisao/la:Ko vam je ovaj golman, kakav bolid

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na kraju ispade ubjedljivo, ali provukli ste se. Golman vas je izvukao, a sudija je mirne duše mogao svirati penal za Spartak kod 0-1.
Kakva kurcobolja igrača Partizana jbt kao da igraju za nekog trećeligaša...
Kakva kurcobolja igrača Partizana jbt kao da igraju za nekog trećeligaša...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo i golovi sa danasnje utakmice. Cestitke na pobijedi...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nema neduznih.
I ne znate nego kvarno i na foru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.