hajd ba stipu to , jedno su željePitarBordo je napisao/la:A je8eš ih.. Njima više gori, mi smo treći oni peti... Tita mi bit će zajebano u nedjelju... Valja mi tablu lexiliuma u doner natočit' prije tekme.DrustveniParazit je napisao/la:
A kome sad više gori pod nogama?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gle evidentno je da ce Hurtic voditi ekipu samo do kraja sezone , pa zakaj onda ne bi otkupili Ćelin ugovor(a mozda i ne trebamo), koji se vec pokazao u ovoj ligi sto je forumskom mjenju glavna stavka
.
Mislim da je jeftnije isčupat Ćelu od Krstajica , nego dovest neko novo "ime" koje ce nam oderat budzet za 100 000 milja maraka u roku od pet mjeseci .
Plus mi se Ćelo čini kao anti-menadzerski trener i samo cu ga citirati"Ja ne volim zvezdu u ekipi , mislim da je to najveci problem , ekipa je zvezda "
Znaci Okic pa pa
Mislim da je jeftnije isčupat Ćelu od Krstajica , nego dovest neko novo "ime" koje ce nam oderat budzet za 100 000 milja maraka u roku od pet mjeseci .
Plus mi se Ćelo čini kao anti-menadzerski trener i samo cu ga citirati"Ja ne volim zvezdu u ekipi , mislim da je to najveci problem , ekipa je zvezda "
Znaci Okic pa pa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne kazem da sam protiv, ali bi trazio bolje rjesenje..a ako se ne nadje, neka ga doved. Potencijalni problem (uz pritak, naravno) vidim u tome da bi se sporo adaptirao na novi klub, pa da bi rezultati trpjeli...a znamo kako smo razmazeni i kako ne volimo gubiti.PitarBordo je napisao/la:Čovjek koji je preporodio Radnik, nakon nepune dvije sezone dogurao do finala kupa, plus mu Željezničar redovna mušterija... Za njega pričaju djela, u ovoj ligi. A takvim stručnjacima treba da se okrenemo.muhamedhulk je napisao/la:nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo
Ali otom-potom
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj nas da radimo pressing sviju ti... Mi smo negdje u sredini spektra... Ne znamo se ni braniti, nit' znamo baš dugo vršit pressing... U jednom trenutku počnemo se sami vraćati s loptom, ako je predugo držim ocam.DenchiNL je napisao/la:hajd ba stipu to , jedno su željePitarBordo je napisao/la:A je8eš ih.. Njima više gori, mi smo treći oni peti... Tita mi bit će zajebano u nedjelju... Valja mi tablu lexiliuma u doner natočit' prije tekme.DrustveniParazit je napisao/la:
A kome sad više gori pod nogama?drugo mogućnosti, ko da nisu htjeli i ovu dobit?? pressing majka i kontra Duljina, samo da ne petlja....
Mada mene libo racku, ima da se zategnem da mi bude barem do srijede slijedeće sve do Ustikoline ravno.
Samo Saraj'vo.
Ma i ja sam za Ćelu, jbg nakon silnih promašaja čovjek ne može da bude pametan i da zna sa kim ćemo baš pogoditi. Valjda je svima jasno da nam neko tipa Jarni, Ješić i ostali ne smije nikad ni primirisat klubu. Neka mu Hurta bude pomoćnik i nek povede Dušana Hodžića i Samira Memiševića.
Biće hebeno na derbiju, miriše mi na X
Biće hebeno na derbiju, miriše mi na X
SARAJEVO
ako ove hadalje ne mognu uzet šta će u Evropi koji klinac uopšte???PitarBordo je napisao/la:
Nemoj nas da radimo pressing sviju ti... Mi smo negdje u sredini spektra... Ne znamo se ni braniti, nit' znamo baš dugo vršit pressing... U jednom trenutku počnemo se sami vraćati s loptom, ako je predugo držim ocam.![]()
Mada mene libo racku, ima da se zategnem da mi bude barem do srijede slijedeće sve do Ustikoline ravno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedno je sigurno , ako se Ćelo pojavi na AFH neko ce smršat ili on ili igrači.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolan nas Prijedor zaključao bio 60 minuta... Ja o Evropi razmišljam veoma romantično zadnjih dva mjeseca.DenchiNL je napisao/la:ako ove hadalje ne mognu uzet šta će u Evropi koji klinac uopšte???PitarBordo je napisao/la:
Nemoj nas da radimo pressing sviju ti... Mi smo negdje u sredini spektra... Ne znamo se ni braniti, nit' znamo baš dugo vršit pressing... U jednom trenutku počnemo se sami vraćati s loptom, ako je predugo držim ocam.![]()
Samo Saraj'vo.
Ispali iz kupa,titula vam san, virite iz rupa, smije vam se TAN 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Eh ovako,znam da vas i ne interesuje previse moje misljenje.Al eto došlo mi da kažem da ih trebamo dobro J E B A T na kosevu da ih supcic boli do narednog susreta. Eto toliko od mene
HVALA
HVALA
Ma da se ne zavaravamo i mi,prije svega derbi je to i nikad nemozes unaprijed znati,a realno nista i mi nismo bolji da gradimo optimizam neki za deranje

grb sto kuca,umjesto srca
ja sam jedno vrijeme mislio da ih je Ješić na treninzima izdriblo da igraju s 2 lopte u mreži uvijek.....PitarBordo je napisao/la:
Bolan nas Prijedor zaključao bio 60 minuta... Ja o Evropi razmišljam veoma romantično zadnjih dva mjeseca.
Hurta king, mirno, polako, psiho-pripreme, na razgovor kod njega u ofis, kako žena , djeca, Samire-utoka?, itd.
lagano trenirati , samo da budu raspoloženi i naloženi, a trebalo bi
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma da ga hoće Benko utrpati pa da poludimo svi.DenchiNL je napisao/la:ja sam jedno vrijeme mislio da ih je Ješić na treninzima izdriblo da igraju s 2 lopte u mreži uvijek.....PitarBordo je napisao/la:
Bolan nas Prijedor zaključao bio 60 minuta... Ja o Evropi razmišljam veoma romantično zadnjih dva mjeseca.
![]()
Hurta king, mirno, polako, psiho-pripreme, na razgovor kod njega u ofis, kako žena , djeca, Samire-utoka?, itd.![]()
![]()
lagano trenirati , samo da budu raspoloženi i naloženi, a trebalo bisve nam ide na ruku....
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+1PitarBordo je napisao/la:Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Aliiii.......FrancescoTotti je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.imas zenu bezobraze
Samo Saraj'vo.
Naravno, al' u nedjelju. 
Sto me iznenadi Radnik.

Sto me iznenadi Radnik.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!