jos jednom cestitke, sad cu morati za vas navijati u finalusolinas je napisao/la:Dobices polako.sutrajovanmaksimovic je napisao/la:beclijo, salji taj avatar...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
bgm ste plivali u 85-oj, ali tješi se ti....i ovu ste trebali razbit Slobodu.....PipiDugaCarapa je napisao/la:Kupi stolicu za europsku Grbavicu.. Slijedece godine![]()
Pitari neka se ne nadaju da cemo umorni doci na kosevo, pa potrcali nismo, a ne da smo se umorili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad je mogao Lpool možemo i mi
Kad može Široki uvaliti 3 možemo i mi
Kad smo ih mogli već jednom pobjediti u Tuzli gdje smo zakinuti za penal, možemo opet
Kad može Široki uvaliti 3 možemo i mi
Kad smo ih mogli već jednom pobjediti u Tuzli gdje smo zakinuti za penal, možemo opet
Nad tobom sunce najljepše sja
U jednom danu 2 najmrza kluba na svijetu dobise po guzici! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a eto dobili su i to, pa džabapinoglavi je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mogli su se umoriti u putu, na zagrijavanju ili jucerasnjem treningu, to bez daljnjeg. Na utakmici, nisu mogli.DenchiNL je napisao/la:bgm ste plivali u 85-oj, ali tješi se ti....i ovu ste trebali razbit Slobodu.....PipiDugaCarapa je napisao/la:Kupi stolicu za europsku Grbavicu.. Slijedece godine![]()
Pitari neka se ne nadaju da cemo umorni doci na kosevo, pa potrcali nismo, a ne da smo se umorili.![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Finale broj 8
Ako ga sad ne uzmemo
Sam cu da se na qurcu nosam
Ako ga sad ne uzmemo
ili su mogli i za ovu bit umorni pa zato nisu mogli potrčat.....1000 zašto 1000 zato, nastavak u nedelju....PipiDugaCarapa je napisao/la:
Mogli su se umoriti u putu, na zagrijavanju ili jucerasnjem treningu, to bez daljnjeg. Na utakmici, nisu mogli.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislim da vise nema smisla projekt FK Zeljeznicara vise zvati 'europska grbavica', neka se preimenuje u 'okrcen jug grbavice'
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vidim ogorcene kone na onom tamo forumu njihovom, ja se javio na glavnoj temi, odmah me banovase mjesec dana!
A sam se malo nasmijao!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa sta se smijes, izgubili ste sa vise razlike, mi bi se vama trebali smijatijoker90 je napisao/la:Vidim ogorcene kone na onom tamo forumu njihovom, ja se javio na glavnoj temi, odmah me banovase mjesec dana!A sam se malo nasmijao!
*achtung: sarkasmus
FOR PAUL
FOR PAUL
Sad ako ne uzmemo ja bi volio da odstupimo od ovog za nas ukletog takmičenja ako je ikako mogućeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Finale broj 8
Ako ga sad ne uzmemo
Nad tobom sunce najljepše sja

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cuj sa vise razlike,kao eto to je sad bitno jesi li izgubio 5:0 ili 1:0,ispali kao i mi i caooo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
stadion kosevo postade, mjesto okupljanja zrtava tuzlanske slobode...RedEvil je napisao/la:Cuj sa vise razlike,kao eto to je sad bitno jesi li izgubio 5:0 ili 1:0,ispali kao i mi i caooo![]()
FOR PAUL
FOR PAUL
Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nesto slicno kao i prosli put.joker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
Gledaj, svadjamo se koga je Sloboda vise isprskala. Muko moja..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Neznam samo sta su ocekivali vcrs al fkt,dati dva gola a nijedan ne primiti,a vidjelo se da Hus za uzinu jede onakve strucnjake,moze zeljo dati dva u Tz,ali i tri primiti

grb sto kuca,umjesto srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.