Najbolji primjer vam je Paragvaj, jedan šut u okvir gola i gol, a onda odbrana i neki pokušaji kontrama. Srbija ima Laneta i Krasića i za kontre su strašni

Moderator/ica: admin
Stvar je u tome sto su Nijemci i iznenadjenja uracunali, pa su i ova neiznenadjujuca. Kao kod Chuck Norrisa otprilike.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lopta je okrugla, a na prvenstvu se dešavaju razna iznenađenja. Zašto Srbija-Njemačka ne bi bilo jedno od tih ?
Bravo kolega.juznjak> je napisao/la:pobjedice Srbija Njemce imaju igrace za to
A sta ces,ako ti je to utjeha neka,ok!Uvijek sam ja potencirao nma tome da se mladjima od 7 godina zabrani koristenje foruma,ali nakon toga kao0 nagradu dobijem obrisan post i opomenu pred ban.Tako da cu reci samo da pises ono sto te volja i ako ti kazes da je sastav Ghane u Sarajevu bio i E mi cemo se sloziti,ali i dalje stoji cinjenica da je taj isti kako ti rece D sastav Ghane i Srbiju juce pobijedio,nazalost.trik je napisao/la:Pitanje je hoće li Srbija izgubiti sve tri utakmice. Kada se potcijeni protivnik gubi se utakmica. Gana je u Sarajevu izgubila sa D sastavom od BiH.
Ti si polupao lončiće i to poprilično!Ni ti ni bilo ko ne može promjeniti sudbinu Srba na ovom takmičenju, a ona je : "Srbijo izbačena si sa svjetskog prvenstva,pokupi prnje i marš u Metohiju".A tvoji postovi su previše subjektivni.Ne bi ti škodilo da na situaciju gledaš sa realnije strane.Chologol je napisao/la:Bravo kolega.juznjak> je napisao/la:pobjedice Srbija Njemce imaju igrace za to
RIBERY@ Kakve to ima veze? Atletico je dobio Barcu a izgubio od Reala koji je slabiji od Barce, po tom ispada tako nekako. Komsije moraju bar nerjeseno sa Svabama izvuci!
Da ne bi neki upili pogrešne informacije koje vam plasiraju simpatizeri "Belih orlova" ja ću da ispravim niz grešaka koje je iznio.Simpatizer je napisao/la:GANA: Agneyi, Ayev, Adi David, Adi Li (od 65. Mensah), Erik Addo, Anan, Badu, Tagoe Prince, Muntari (od 74. Atwi), Asamoah Kwadwo (od 35. Boateng), Mathieu Amoah
GANA: Kingson - Sarpei, Mensah, Vorsah, Pantsil - Annan, Boateng (Addy, 90+1) - Ayew, Asamoah (Appiah, 73), Tagoe - Gyan (Owusu Abeyie, 90+3).
Dakle, protiv BiH nisu igrali prvi golman, kompletna odbrana i najbolji napadac(Gyan).
Da ne pominjemo razliku izmedju prijateljske i utakmice za bodove na SP-u! Cak je protiv BiH usao i igrac iz srpske lige, Atwi iz Napretka.![]()
Sad pojedinci mogu da prestanu sa lupetanjem!![]()
Utakmica je bila losa kao i velika vecina dosadasnjih i realan bi bio remi. E sad, druga je pjesma to sto Srbija ima nekoliko retarda u ekipi ( prije svega u veznom redu), pa jedan od njih pomisli da je rukometas.
Drop, imas pusu od mene.drop je napisao/la: Evo na kakve se vi izjave palite i primate ko saucesce...stari jeftini fol, jeftino umotan u šatro dosezanje realnosti.
Ko da mi ne znamo za tu realnost, pa smo zaboravili ali on je tu da nas podsjedi na vijeme-svakako...ne ne, ovo je maliciozno ,ciljano, svjesno i "namjenska proizvodnja" je u pitanju...sve je to fino upakovana u sjajnu šiku i kulturno napisano
Xdrop je napisao/la:i gori ste vi jer dozvoljavate to sebi.
Ovakve se stvari jednostavno ignorišu.
Ahahahahaahahahahahahahaha...ne mogu da vjerujem kakve nebuloze ljudi pišu, pokoja informacija ti ne bi škodila kao npr. da je Njemačka osvojila Euro 96 u Engleskoj ali hajde sad.....Vjerovatno pratiš fudbal odnedavno pa pojma nemaš o nekim osnovnim historijskim činjenicama....Evo tu historijat ELF-a pa nauči ponešto.....Schlager je napisao/la:Maja prognoza je da cemo pobjediti Svabe a takmicenje zavrsiti kiksom u odlucujucoj utakmici protiv Australije,To mi lici na nas.
A sto se tice Svaba,mislim da ce takmicenje zavrsiti kao i svaki put cim nalete na boljeg od sebe,2008 to je bila Spanija,2006 italia,2004 Ceska,2002 Brazil,2000 Engleska,1998 Hrvatska itd...klasika.
Ima sigurno preko 20 godina kako oni ne mogu osvojiti nista,mislim da je ona generacija 1990 bila zadnja koja je nesto osvojila!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.