A sto bi ih tjerali Arkane?kyrgios je napisao/la:Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A ko je rekao da treba tjerati ?joker90 je napisao/la:A sto bi ih tjerali Arkane?kyrgios je napisao/la:Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
Jbg tebra ruku pruziti,a nas ko je.be kad smo glupi,kakav kapacitet imamo da se svake god.mi borimo za titule mi se borimo za Europu,da se sjebesjovanmaksimovic je napisao/la:stadion kosevo postade, mjesto okupljanja zrtava tuzlanske slobode...RedEvil je napisao/la:Cuj sa vise razlike,kao eto to je sad bitno jesi li izgubio 5:0 ili 1:0,ispali kao i mi i caooo![]()
![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ceca u onoj pjesmi sto si postavio..kyrgios je napisao/la: A ko je rekao da treba tjerati ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trebam li te napomenuti kojeg je vrlog stručnjaka prvog pojeo za užinu?RedEvil je napisao/la:Neznam samo sta su ocekivali vcrs al fkt,dati dva gola a nijedan ne primiti,a vidjelo se da Hus za uzinu jede onakve strucnjake,moze zeljo dati dva u Tz,ali i tri primiti![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nema šta jaki stekyrgios je napisao/la:Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!
Vratite ljudima pare za stolice!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zbog cega da vratimo?Memara je napisao/la:Nema šta jaki stekyrgios je napisao/la:Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sutra shisha od Stevanovica u Argeliniju 
Zašto vratiti nešto što je na dobrovoljnoj osnovi izvršeno?Memara je napisao/la:Nema šta jaki stekyrgios je napisao/la:Ali niko ne tjera upravujoker90 je napisao/la:Nervozne kone tamo pravo, svasta se pise, lete glave, krv se trazi!! Simeone na aparatima!![]()
Kakve to veze ima sa prepucavanjima u vezi današnjeg meča?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zato sto su dali pare za europsku grbavicu a najvise od europe sto cete vidjet sljedece sezone na grbavici je drzavljanin Hrvatske Leon Benko...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
utakmicu treba poceti sa minutom sutnje za psihicke posljedice nanesene od strane tuzlaka... 22 igraca ce eventualno traziti i koju minutu sutnje duze...RedEvil je napisao/la:Jbg tebra ruku pruziti,a nas ko je.be kad smo glupi,kakav kapacitet imamo da se svake god.mi borimo za titule mi se borimo za Europu,da se sjebesjovanmaksimovic je napisao/la:stadion kosevo postade, mjesto okupljanja zrtava tuzlanske slobode...RedEvil je napisao/la:Cuj sa vise razlike,kao eto to je sad bitno jesi li izgubio 5:0 ili 1:0,ispali kao i mi i caooo![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma ono je bilo samo sto je ostalo izmedju zuba,kakva uzina tebra to je punoRokoko87 je napisao/la:Trebam li te napomenuti kojeg je vrlog stručnjaka prvog pojeo za užinu?RedEvil je napisao/la:Neznam samo sta su ocekivali vcrs al fkt,dati dva gola a nijedan ne primiti,a vidjelo se da Hus za uzinu jede onakve strucnjake,moze zeljo dati dva u Tz,ali i tri primiti![]()
grb sto kuca,umjesto srca
RedEvil je napisao/la:Ma ono je bilo samo sto je ostalo izmedju zuba,kakva uzina tebra to je punoRokoko87 je napisao/la:Trebam li te napomenuti kojeg je vrlog stručnjaka prvog pojeo za užinu?RedEvil je napisao/la:Neznam samo sta su ocekivali vcrs al fkt,dati dva gola a nijedan ne primiti,a vidjelo se da Hus za uzinu jede onakve strucnjake,moze zeljo dati dva u Tz,ali i tri primiti![]()
![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jesi vidio češkog statističara, napisao da nisu nikada ispali 2 puta od istog tima u polufinalima kupa, ali se ogradio uz ipak, statistika je qurvajoker90 je napisao/la:Vidim i brat Totti je pao na onom divljem forumu!![]()
sjebale ga neparne godine pa sve uzima s dozom opreza sada
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako god, ima i slijedeca sezona. Necu vam pisati nista oko Europe i borbe za istu, vec cu se nadati da ce vam se izjave poput ovih obiti od glavu vec za par dana.FrancescoTotti je napisao/la:Zato sto su dali pare za europsku grbavicu a najvise od europe sto cete vidjet sljedece sezone na grbavici je drzavljanin Hrvatske Leon Benko...
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nisam ja bolan napisao to za 2 puta... ja sam samo odgovorio da je bitch... prati bolan...pinoglavi je napisao/la:Jesi vidio češkog statističara, napisao da nisu nikada ispali 2 puta od istog tima u polufinalima kupa, ali se ogradio uz ipak, statistika je qurvajoker90 je napisao/la:Vidim i brat Totti je pao na onom divljem forumu!![]()
![]()
sjebale ga neparne godine pa sve uzima s dozom opreza sada
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- molotovljev
Eto, imao si priliku da vidiš koliko vrijediš... još ti fino čovjek kaže kako neće dozvoliti da pravite cirkus od teme...joker90 je napisao/la:Vidim ogorcene kone na onom tamo forumu njihovom, ja se javio na glavnoj temi, odmah me banovase mjesec dana!A sam se malo nasmijao!
a to vam prolazi samo na ovom forumu, nigdje više takvi kao ti nisu dobrodošli. Cirkusanti ..
F.K.SARAJEVO
A Radovac? Je l to gangster prestao konzumirati?Lakoste je napisao/la:Sutra shisha od Stevanovica u Argeliniju
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Valja mu sad nositi avatar Slobode do iduce sezone, nadam se da mu se @solinas nece smilovati, nego da ce morati sve ispostovati! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.