PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
@jovanmaksimovic
Kakva je trenutna situacija dabogda da pojedini budu spremni za utakmicu,a ove Tz kazniti za dusevnu bol nanesenu kantonu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bojim se najvise za golmane, cim vide loptu, prepast ce se misleci da kostic ili ahmetovic sutira...RedEvil je napisao/la:@jovanmaksimovic
![]()
Kakva je trenutna situacija dabogda da pojedini budu spremni za utakmicu,a ove Tz kazniti za dusevnu bol nanesenu kantonu
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Javi se da ti dam tvoj novi avatar za narednih 14 dana.MuhamedTM je napisao/la:
Nemoj ga pominjati dobicu ban. Vidis da to hoce dobio sam ban 3 puta I dva puta zbog donne jednom zbog Solinasa.
Solinas kool nije ko donna da mrzi svoj klub I sve navijace tog kluba.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidjet' cemo...FrancescoTotti je napisao/la:Zato sto su dali pare za europsku grbavicu a najvise od europe sto cete vidjet sljedece sezone na grbavici je drzavljanin Hrvatske Leon Benko...
Zaduzio se Zeljo vise nego mi kad smo titulu uzeli, e sta ce biti ako ostanu bez Evrope... ko zna 
štrumfovi se ponovo vraćaju u svoje rupe

Citaj paša, tu sam.NKMramor je napisao/la:Javi se da ti dam tvoj novi avatar za narednih 14 dana.MuhamedTM je napisao/la:
Nemoj ga pominjati dobicu ban. Vidis da to hoce dobio sam ban 3 puta I dva puta zbog donne jednom zbog Solinasa.
Solinas kool nije ko donna da mrzi svoj klub I sve navijace tog kluba.
MuhamedTM je napisao/la:NKMramor daj taj avatar da postavim.
Vi ostali vidimo se ljudi za dvije sedmice a do tada odo na yt.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
A @Storm moderator na tom drugom forumu? Dohako mu ss.ba i prepucavanja, uvjerili smo se, a nekad bijase stalozen.
Na konferenciji FK Begging, clanovi Uprave saglasni: "Trebamo prosiriti bazu mogucih pojacanja, 80 ipak nije dovoljno".
Na konferenciji FK Begging, clanovi Uprave saglasni: "Trebamo prosiriti bazu mogucih pojacanja, 80 ipak nije dovoljno".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Memara je napisao/la:štrumfovi se ponovo vraćaju u svoje rupe![]()
Idi prati Tottija gdje izlazi, sta radi, psihopato poremecena! Onaj post treba da stoji kao upozorenje raji kad se registruju na forum. Da pise fino, "ako forum na vas djeluje kao na ovog starog gospodina, onda ovo mjesto mozda nije za vas"!!molotovljev je napisao/la:Eto, imao si priliku da vidiš koliko vrijediš... još ti fino čovjek kaže kako neće dozvoliti da pravite cirkus od teme...joker90 je napisao/la:Vidim ogorcene kone na onom tamo forumu njihovom, ja se javio na glavnoj temi, odmah me banovase mjesec dana!A sam se malo nasmijao!
a to vam prolazi samo na ovom forumu, nigdje više takvi kao ti nisu dobrodošli. Cirkusanti ..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
joj joj joj joj joj joj ovaj zeljo pusi qrac moj

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jos da Olimpic naguzimo i zabranice nam ulaz u KSjovanmaksimovic je napisao/la:bojim se najvise za golmane, cim vide loptu, prepast ce se misleci da kostic ili ahmetovic sutira...RedEvil je napisao/la:@jovanmaksimovic
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zna Miske...Zip je napisao/la:Zaduzio se Zeljo vise nego mi kad smo titulu uzeli, e sta ce biti ako ostanu bez Evrope... ko zna
Predajemo štafetu pitarima da završe posao u nedjelju

Nad tobom sunce najljepše sja
Imam osjecaj da je cirkus u nedjeljujovanmaksimovic je napisao/la:bojim se najvise za golmane, cim vide loptu, prepast ce se misleci da kostic ili ahmetovic sutira...RedEvil je napisao/la:@jovanmaksimovic
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:A @Storm moderator na tom drugom forumu? Dohako mu ss.ba i prepucavanja, uvjerili smo se, a nekad bijase stalozen.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma Olimpic ce osvjetlati ocrnjen obraz kantona garantHeller je napisao/la:Jos da Olimpic naguzimo i zabranice nam ulaz u KSjovanmaksimovic je napisao/la:bojim se najvise za golmane, cim vide loptu, prepast ce se misleci da kostic ili ahmetovic sutira...RedEvil je napisao/la:@jovanmaksimovic
![]()
![]()
Sta je sa onim malim Halvadzicem kod kona, bio je predstavljen ko jedno od vecih pojacanja od postanka lige? I on ko i Mailson se uhljebio i ni minute ne moze dobiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naučili od vas da uhljebe igrače koji ne budu ni na klupijoker90 je napisao/la:Sta je sa onim malim Halvadzicem kod kona, bio je predstavljen ko jedno od vecih pojacanja od postanka lige? I on ko i Mailson se uhljebio i ni minute ne moze dobiti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma oni su SAMOSTAN preuzeli od nasjoker90 je napisao/la:Sta je sa onim malim Halvadzicem kod kona, bio je predstavljen ko jedno od vecih pojacanja od postanka lige? I on ko i Mailson se uhljebio i ni minute ne moze dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.