PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Natambura li nas Husref i u prvenstvu na Tusnju kad budemo gostovali, ja bum se ozbiljno naljutil na njega.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne osvoje nikad nista i odma duplu krunu
zamisli to haha
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Dajte ono upozorenje sto se vrtilo kako se u narednom periodu sprema nesto protiv njih iz kuhinje sa Koseva 
Kupi to Aza-kamikaza jesi ga vidio u naocalama dok ga ona zmijoglava ispitujejoker90 je napisao/la:Natambura li nas Husref i u prvenstvu na Tusnju kad budemo gostovali, ja bum se ozbiljno naljutil na njega.
Husref se prodao ko Zajko.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne zelim da pricam sa nekim ko nosi na avataru Azmira i Ciru!MuhamedTM je napisao/la:Kupi to Aza-kamikaza jesi ga vidio u naocalama dok ga ona zmijoglava ispitujejoker90 je napisao/la:Natambura li nas Husref i u prvenstvu na Tusnju kad budemo gostovali, ja bum se ozbiljno naljutil na njega.Don-Aza
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro zvaces ti kad te Suge safata. Sta imas protiv nas Tuzlaka?joker90 je napisao/la:Ne zelim da pricam sa nekim ko nosi na avataru Azmira i Ciru!MuhamedTM je napisao/la:Kupi to Aza-kamikaza jesi ga vidio u naocalama dok ga ona zmijoglava ispitujejoker90 je napisao/la:Natambura li nas Husref i u prvenstvu na Tusnju kad budemo gostovali, ja bum se ozbiljno naljutil na njega.Don-Aza
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
Citao Memija onaj clanak "ZDRAVLJE I MEDICINA Uskoro stižu i kontracepcijske pilule za muškarce" i prepo se da moze muskarac zatrudniti, poslije Efendicevog trpanja zamolio vozaca da stane u Kladnju i kupio kutiju, vec po table sljustio

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kad pocinje sljedeca sezona, da znam kad cu skinuti avatar 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Otjerase ovog covjeka, a dovedose dobre igrace kakve nije imao on!

A onda dovedu dobre igrace, a postave ovo cudo za trenera:

A onda dovedu dobre igrace, a postave ovo cudo za trenera:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaci bolan jesu nekome oci nastradale ne daj Boze? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nama oci ispale od guznjave.FrancescoTotti je napisao/la:Tuzlaci bolan jesu nekome oci nastradale ne daj Boze?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Gledaj pitara ubila ih Sloboda na sred Koseva i oni satro nekoga zajeb.avaju, kakvi monstrumi

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Demontaza stolica ili povrat novca ?amazon je napisao/la:Gledaj pitara ubila ih Sloboda na sred Koseva i oni satro nekoga zajeb.avaju, kakvi monstrumi![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- amazon
- Kontakt:
Bice vama demontaza na gradskom stadionu u nedjelju. oko pola 7MrWhite je napisao/la:Demontaza stolica ili povrat novca ?amazon je napisao/la:Gledaj pitara ubila ih Sloboda na sred Koseva i oni satro nekoga zajeb.avaju, kakvi monstrumi![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sutra na klixu očekujem izvještaj o radovima za "evropsku Grbavicu".Lakoste je napisao/la:http://****/clanak/15777/iz-nas ... r-i-evropa
Od veceras je pocelo placanje clanaka.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 20 apr 2016, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Moracete bankrotirati..Samo dobro razmislite, hocete li sve sto imate dati nama ili misketuamazon je napisao/la:Bice vama demontaza na gradskom stadionu u nedjelju. oko pola 7MrWhite je napisao/la:Demontaza stolica ili povrat novca ?amazon je napisao/la:Gledaj pitara ubila ih Sloboda na sred Koseva i oni satro nekoga zajeb.avaju, kakvi monstrumi![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako ih boli što su privatna prčija, pa i nama hoće isto da nakače..
51-49
51-49
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Ako kinez poludi ima svi da cupate travu oko koseva
Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 20 apr 2016, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.