Ma jbg boli vas kita, izvukli ste iz one sume 20 metara drva, kazu bice **** zima, a moze vam I pokriti gubitke od evrope.....amazon je napisao/la:Ako kinez poludi ima svi da cupate travu oko koseva
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- amazon
- Kontakt:
Rece navijac ciji je klub siguran u evropiMrWhite je napisao/la:Ma jbg boli vas kita, izvukli ste iz one sume 20 metara drva, kazu bice **** zima, a moze vam I pokriti gubitke od evrope.....amazon je napisao/la:Ako kinez poludi ima svi da cupate travu oko koseva
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo je tema gdje moras bit kratak i jasan, kapaciteti poput amazona veoma brzo skontaju ako ih pocnes muljat i dok vide duzi post odustanu citat na prva dva redazlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ih boli što su privatna prčija, pa i nama hoće isto da nakače..![]()
51-49
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- amazon
- Kontakt:
Bravo Totti, navijac koji nikad nije gledao svoj klub uzivo.Mozda derbi ali i to ako ga stara pustiFrancescoTotti je napisao/la:Ovo je tema gdje moras bit kratak i jasan, kapaciteti poput amazona veoma brzo skontaju ako ih pocnes muljat i dok vide duzi post odustanu citat na prva dva redazlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
+1zlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
tuzlanska Sloboda
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Zlaja se malo napiozlajci je napisao/la:+1zlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
S Djoricem na splavuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zlaja se malo napiozlajci je napisao/la:+1zlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smislasamo slavi
torbicom ga zlatanezlajci je napisao/la:+1zlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Jel pobijedilo njanjanjevo ili Sloboda veceras ?

Pa zar vi niste govorili da je kup vas, 90% imamo osiguranu evropu, a I da ne odemo pare su tu u steku.amazon je napisao/la:Rece navijac ciji je klub siguran u evropiMrWhite je napisao/la:Ma jbg boli vas kita, izvukli ste iz one sume 20 metara drva, kazu bice **** zima, a moze vam I pokriti gubitke od evrope.....amazon je napisao/la:Ako kinez poludi ima svi da cupate travu oko koseva![]()
obraz ko
J*** mater onom ko je prvi uveo ove emotikone, ne zna sastaviti recenicu kako treba, pa nabaca ovih kuraca I misli da je sve objasnio I da je nekog ponizio...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:S Djoricem na splavuSlobodaTuzla1919 je napisao/la: Zlaja se malo napiosamo slavi
Btw zabili ljudi 10 golova Zelji i pitama u mjesec dana. svaka cast FK Slobodi 
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:S Djoricem na splavuzlajci je napisao/la:+1zlajci je napisao/la:Svaki post duzi od proste recenice nema smisla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
De se malo svadjajte koga je Sloboda vise pobjedila

Nad tobom sunce najljepše sja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Veceras na Tusnju, poslije utakmice, je uoceno da na zapadnoj tribini, na sektoru D fali par stolica.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Pa zar vi niste govorili da je kup vas, 90% imamo osiguranu evropu, a I da ne odemo pare su tu u steku.MrWhite je napisao/la:
Rece navijac ciji je klub siguran u evropi![]()
obraz ko
**** mater onom ko je prvi uveo ove emotikone, ne zna sastaviti recenicu kako treba, pa nabaca ovih kuraca I misli da je sve objasnio I da je nekog ponizio...[/quote]
Nek' mi ti znaš sastavit recenixu dusa draga. Naribala ih Sloboda u kupu kao nas i opet dode i ima obraza da piše nešto. Pri tom su na tabeli dva boda razlike. Koga ti možeš zajebavat jada ne bio?
Jesi to retardiran pa ne znas napisati i izgovoriti ime svog grada?cikazubo je napisao/la:Jel pobijedilo njanjanjevo ili Sloboda veceras ?![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
"Ajmo sad svi, zagrlite se! Idemo ruke gore"Chinaglia je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:S Djoricem na splavuSlobodaTuzla1919 je napisao/la: Zlaja se malo napiosamo slavi
![]()
![]()
Nemoguce za izvest. Top!
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.