JoseeMourinho je napisao/la:pa tito te yebo imas dva poraza u cijeloj yebenoj polusezoni i to od ekipe koja je jaka ko zemlja, primadono yebena 8 pobjeda u ligi imas jel te stid vise??
sta hocete vise yebo vas zivot svaku 5-0 pobjedu, ako ne pobjedis odma noga jel vas stid?? igraci vam sad ne valjaju najednom jer su izgubili pa svi gube nevazno kako se ekipa zvala ne postoji ta koja svaku pobjedi nije vam ovo ni soker ni fifa stid da vas bude vi fol navijaci fuj dabogda ocima vise grbavice nevidio
Kakva najbolja ekipa? Nemoj molim te. Ta ista ekipa koju ti smatras najboljom je od istog onog Sirokog kojeg smo mi pobijedili na Grbavici, a ujedno realno uzeli dole da nije bilo sudijske greske, razbila istu tu Slobodu u 5 min. drugog dijela igre.
Mada, nije stvar toga, stvar je same nase koncepcije igre. U sva tri susreta sa njima, kada se uradi dublja analiza, mi smo imali svega (5) pet udaraca na gol, od toga (3) tri konkretna, a dvije (2) lopte su zavrsile u golu, ne racunajuci penal. Prvi mec smo imali srecu, jer smo pogodili na vrijeme, i tada se ova taktika isplatila, jer su oni trebali napadati. Ali, poetna svega je, sto Musemic nije amater, kod kojeg jedna te ista stvar ne moze proci jos dva puta.
U tome je cijela prica. Mi smo izgubili, a realno smo ponizeni, jer Zeljo ima ekipu sa kapacitetom. Konce smo pogubili u prvoj utakmici kupa, i tada su problemi nastali. Jedva smo i sa Travnikom izasli na kraj. Treba realan biti, i baviti se cinjenicama.
Ukupan saldo svega je sljedeci:
1. Izgubili smo bitku za jedan od dva primarna cilja, tj jedan trofej po sezoni;
2. Edis nas je vratio kroz sekundarni cilj u borbu za evropu, tj prvenstvo, gdje imamo doduse vrlo tezak raspored.
Dakle, 1:1. Jos nista nije gotovo, a jos smo u igri.
Gubitak jednog trofeja ce uvijek da boli klub kao sto je FK Zeljeznicar, i to je tako.
Kao sto covjek napisa. U nedjelju imao dan-D. Da li cemo se uzdignuti ili potonuti, ostaje nam da vidimo, i pruzimo ono sto najbolje znamo, tj
PODRSKU!