Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i navijacima i navijacimaDoeTz je napisao/la:Ja jos ne dolazim sebi, definitivno jedna od najjacih tekmi na kojoj sam bioHvalaa Azmiree, Husrefeee, igraci..Hvalaaa svimaaa na ovome
![]()
Nema na čemu brate.DoeTz je napisao/la:Ja jos ne dolazim sebi, definitivno jedna od najjacih tekmi na kojoj sam bioHvalaa Azmiree, Husrefeee, igraci..Hvalaaa svimaaa na ovome
![]()
Bolje po vas da se ne sretnemo prije finalamujdza je napisao/la:Iskrene cestitke Slobodi na pobjedi... Zeljovac sam al ste nas nadigrali u ove dvije tekme... Sretno u finalu a iduce godine ako bog da opet da se nadjemo u finalu ili ranije....
bit ce opet izvlacenjewobly92 je napisao/la:Nema na čemu brate.DoeTz je napisao/la:Ja jos ne dolazim sebi, definitivno jedna od najjacih tekmi na kojoj sam bioHvalaa Azmiree, Husrefeee, igraci..Hvalaaa svimaaa na ovome
![]()
![]()
Jel se to još ne zna kad se igra finale? I dal' smo prvu domaćini il gosti, pa neće se valjda izvlačit opet i to...
Sto si gledo u reflektoreProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tjeraj se u k u r a c baProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo redovna procedura... Kako je mene strah ovih mutnih radnji izvan terena....wobly92 je napisao/la:Tačno tako, barem 1000 nas mora bit u Bijeljini...
"Agencija za antidoping kontrolu BiH na Tušnju: Uzeti uzorci od četiri fudbalera
...Ovoga puta za redovnu doping kontrolu izabarni su Amer Ordagić i Perica Ivetić iz Slobode, te Ivan Lendrić i Samir Bekrić iz Željezničara."
I izdvojio sam ih sinoć, jesu igrali Amer i Pero ko dopingovani vala
Sta te ima biti strah. Nasi iz saveza od tehnike imaju samo ovo. Mozda kod zeljkanovih nesto bude pozitivno, npr kod Kerima, a kod nasih ne.staragarda je napisao/la:Jel ovo redovna procedura... Kako je mene strah ovih mutnih radnji izvan terena....wobly92 je napisao/la:Tačno tako, barem 1000 nas mora bit u Bijeljini...
"Agencija za antidoping kontrolu BiH na Tušnju: Uzeti uzorci od četiri fudbalera
...Ovoga puta za redovnu doping kontrolu izabarni su Amer Ordagić i Perica Ivetić iz Slobode, te Ivan Lendrić i Samir Bekrić iz Željezničara."
I izdvojio sam ih sinoć, jesu igrali Amer i Pero ko dopingovani vala
Hvala! A u kupu jel znas kakvo je stanje?tuzlak1987 je napisao/la:U ligi Zeba suspendovan, opasnost tj po 2 zuta kartona imaju Ahmetovic, Ivetic, Veselinovic. Trebaju to ocistiti prije Drine neki..
. . de' ba ne zajebavajte čoJkaProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.