screenshot tool
izgleda da je jedino rješenje ubiti boga u sucuAndroid je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
Slazem se, bez dobrog degeneka nema nista... dzaba dokazivati kada nema nikakve koristi, vidjeli smo x puta do sada. S ciganima ciganski, nemos drugacijeKingJamesMVP je napisao/la:izgleda da je jedino rješenje ubiti boga u sucuAndroid je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
drago mi je da se slažeš sa mnomyork je napisao/la:Slazem se, bez dobrog degeneka nema nista... dzaba dokazivati kada nema nikakve koristi, vidjeli smo x puta do sada. S ciganima ciganski, nemos drugacijeKingJamesMVP je napisao/la:izgleda da je jedino rješenje ubiti boga u sucuAndroid je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? !KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
hoće ti reć da ovo ne bi odsvirao na Koševunellic07 je napisao/la:Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? !KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
najbolje da predjete u ligu kod zapadnih komsija....cekaju vas otvorenih ruku...brig je napisao/la:hoće ti reć da ovo ne bi odsvirao na Koševunellic07 je napisao/la:Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? !KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
Inače da riješimo i to šta je lik svirao domaćinu u polufinalu kupa:
[youtube][/youtube]
bravo za savez i krojace rezultata
A što baš na Koševu ? Po čemu to Sarajevo ima bolje suđenje od Zrinjskog ?brig je napisao/la:hoće ti reć da ovo ne bi odsvirao na Koševunellic07 je napisao/la:Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? !KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
Inače da riješimo i to šta je lik svirao domaćinu u polufinalu kupa:
[youtube][/youtube]
bravo za savez i krojace rezultata
Ma sami smo krivi. Pandža je totalno drugi igrač nakon ozljede. On je ovdje najprije pustio da mu igrač primi loptu koja je po travi putovala bar 10m, onda ga uhvatio rukama, pa dopustio najprije da mu ovaj provuče loptu u 16erac, i na kraju pusti da mu se igrač okrene i doslovno ga dovuče do crte i odmah padne. Sudac je naravno jedva dočekao da svira, ali starom Pandži se ovo ne bi dogodilo: 4 kardinalne greške u 10 sekundi.Android je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
nebitno, naveo je primjer samo...i ja sam ti to napisao šta je čovjek htio reć...nellic07 je napisao/la: A što baš na Koševu ? Po čemu to Sarajevo ima bolje suđenje od Zrinjskog ?
Bitno je,prošle godine Edin Jakupović svira penal za Zrinjski na Pecari a BAKA Slišković veli isto k'o ovaj gore,ne bi ovo svirao na Koševobrig je napisao/la:nebitno, naveo je primjer samo...i ja sam ti to napisao šta je čovjek htio reć...nellic07 je napisao/la: A što baš na Koševu ? Po čemu to Sarajevo ima bolje suđenje od Zrinjskog ?
Imas tamo onaj drugi topic pa se fino tamo kaci na glupostnellic07 je napisao/la:Bitno je,prošle godine Edin Jakupović svira penal za Zrinjski na Pecari a BAKA Slišković veli isto k'o ovaj gore,ne bi ovo svirao na Koševobrig je napisao/la:nebitno, naveo je primjer samo...i ja sam ti to napisao šta je čovjek htio reć...nellic07 je napisao/la: A što baš na Koševu ? Po čemu to Sarajevo ima bolje suđenje od Zrinjskog ?Jel' Koševo krivo i što vas je sudac oštetio kontra Zrinjskog i ove godine ? Pa Sesar je protiv Sarajeva morao dobit crveni,a nije,,,a čuj Koševo krivo kad kiša padne u Širokom.
jednom se opekliPantarei79 je napisao/la:Ma sami smo krivi. Pandža je totalno drugi igrač nakon ozljede. On je ovdje najprije pustio da mu igrač primi loptu koja je po travi putovala bar 10m, onda ga uhvatio rukama, pa dopustio najprije da mu ovaj provuče loptu u 16erac, i na kraju pusti da mu se igrač okrene i doslovno ga dovuče do crte i odmah padne. Sudac je naravno jedva dočekao da svira, ali starom Pandži se ovo ne bi dogodilo: 4 kardinalne greške u 10 sekundi.Android je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
A Musa je po ne znam koji put pokazao da je očajan trener. Čovjek nema nikakav plan igre ni taktiku. Zašto ga njegov Zrinjski ne uzme kad je tako dobar? Nisu ljudi blesavi ko ovi nasi iz uprave.
Hehe, Barbarić u Japanu zaradi za jednu sezonu kao ovdje za 15. Nije čovjek glup. Teško je sada eksperimentirati sa trenerom par kola prije kraja, ali definitivno moramo traziti boljeg trenera.FaustinoAsprilla je napisao/la:jednom se opekliPantarei79 je napisao/la:Ma sami smo krivi. Pandža je totalno drugi igrač nakon ozljede. On je ovdje najprije pustio da mu igrač primi loptu koja je po travi putovala bar 10m, onda ga uhvatio rukama, pa dopustio najprije da mu ovaj provuče loptu u 16erac, i na kraju pusti da mu se igrač okrene i doslovno ga dovuče do crte i odmah padne. Sudac je naravno jedva dočekao da svira, ali starom Pandži se ovo ne bi dogodilo: 4 kardinalne greške u 10 sekundi.Android je napisao/la:Vidjelo se sa tribine da je kontakt bio van 16, a ovaj mrtvac jedva docekao da svira. I cijelu utakmicu je lagano navlacio za njih, svaka li-la situacija je svirana u njihovu korist, a na samom Krstanovicu nisu svirana 2-3 cista prekrsaja... Ne znam vise sta treba uraditi, od priopcenja nam je jos gore, nikakve koristi nema, na Pecari nam rade sta god hoce i nitko im nista ne moze
A Musa je po ne znam koji put pokazao da je očajan trener. Čovjek nema nikakav plan igre ni taktiku. Zašto ga njegov Zrinjski ne uzme kad je tako dobar? Nisu ljudi blesavi ko ovi nasi iz uprave.![]()
vi ponavljate greske.. tesko je i naci dobrog trenera , ja sam natezao za ivicu barbarica kod nas , ali je u to vrijeme kad su nasi izabrali ovog marinovica imao angazman u japanu . ne znam kako je sada i u kakvim je odnosima ostao s vasima .
jesi glup, samo ću ti to rećinellic07 je napisao/la:Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? !KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, napapijri1987 i 31 gost.