Jesi vala i ti postao ters i kontraš.Sabinho je napisao/la:Strasno ce ga to dirnuti.
Zna li neko kada se kapije otvaraju na Hasetu u nedjelju?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi vala i ti postao ters i kontraš.Sabinho je napisao/la:Strasno ce ga to dirnuti.
Ma nisam brt, u Mostaru je odlicno sudio. Svaki sudija ima bas lose dane. Pogledaj sta je Mazic radio ove sezone a elitni evropski sudija. Skakic je recimo usrao u SB ali je prije toga svaku dobro sudio.PitarBordo je napisao/la:Jesi vala i ti postao ters i kontraš.Sabinho je napisao/la:Strasno ce ga to dirnuti.![]()
Zna li neko kada se kapije otvaraju na Hasetu u nedjelju?
+1Sabinho je napisao/la:Neka bude posteno pa neka bolji slavi.
Sabinho je napisao/la:Svejedno je ko je sudija, ne pamtim kad smo osteceni na derbiju. Jakupovic je odlican sudac.
BudalaFrancescoTotti je napisao/la:![]()

hahahaFrancescoTotti je napisao/la:![]()
Yebat' ga brate, ulog je fakat ogroman, narocito sad i prosle sezone. U boljoj smo poziciji, ne treba srljati ali ni preoprezan biti. Iskusni igraci na prvom mjestu pa onda sve ostalo (iako ce mi biti bas zao ako Miha zavrsi na klupi).uNbx je napisao/la:+1Sabinho je napisao/la:Neka bude posteno pa neka bolji slavi.
Ja bih to ovako rekao - Nek slavi onaj ko bude išao na pobjedu, a ne da ne izgubi. Muka mi je više od takvog pristupa, pogotovo na Koševu. Čini mi se, 6 puta je bilo 0:0 u zadnjih 8 derbija na Hasetu.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 21 gost.