HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Službeno su potvrđeni termini naših utakmica 26. i 27. kola BH Telecom Premijer lige. Domaći ogled protiv Viteza na programu je 23. travnja (subota) u 17 sati, dok ćemo protiv Željezničara na Grbavici igrati 29. travnja (petak) u 20 sati...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Pobjedit moramo pa taman i sa 1:0 samo je pitanje kakvo će vrijeme biti u subotu prognoze su da će kiša
,a to će utjecat na teren i samu igru 

-
- Kontakt:
MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
Tek mi je sad drago da smo davno ispali iz kupa i posvetili se prvenstvu. Ovako bi se mucili cijelu godinu i na kraju ispali ili iz penala ko zadnja dva puta ili ovako nekim penalom izvan 16 metara.
- hskzmostar
- Kontakt:
Protiv ovakog Zelje koji je fizicki nemocan i slab treba pobjedit se i osvojit titula na Grbavici,mislio sam da imaju dobru momcad al izgleda da su neke pobjede bile vise sretno nego spretno,protiv Slobode koja je prosjecna momcad sa igrom prema naprijed primili su tri gola.jadni oni kad ih docekaju nasa krila i Arezina za prekide!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sve je ovo u blizu što se tiče prvih 5 ekipa.Trenutna forma ,dan , motiv ,jednostavno nadahnuće jednog igrača taj dan presudi u nečiju korist.Široki loš u Bjeljini pa nakon tri dana razvali Slobodu u TZ a danas Sloboda razvali Želju , Široki ispadne doduše nezasluženo ali ipak itd.Ja bih bio prezadovoljan remijem na Grbavici što ne znači da trebamo igrati na nulu ali bod bi bio po meni dovoljan na kraju.hskzmostar je napisao/la:Protiv ovakog Zelje koji je fizicki nemocan i slab treba pobjedit se i osvojit titula na Grbavici,mislio sam da imaju dobru momcad al izgleda da su neke pobjede bile vise sretno nego spretno,protiv Slobode koja je prosjecna momcad sa igrom prema naprijed primili su tri gola.jadni oni kad ih docekaju nasa krila i Arezina za prekide!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Lagano se iskorjenjuje to u Mostaru. Djeca po igralištima nosaju dresove s lentom.
Mora klub još poraditi na marketingu, a i moramo još dobrih rezultata imati, i u skorijoj budućnosti neće bit ni Dinama,ni Hajduka, ni Barcelone u Mostaru, nego samo Zrinja!
Mora klub još poraditi na marketingu, a i moramo još dobrih rezultata imati, i u skorijoj budućnosti neće bit ni Dinama,ni Hajduka, ni Barcelone u Mostaru, nego samo Zrinja!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
zaboli nekog briga za timove exyu.
-
- Kontakt:
To apsolutno nije istina,samo se busaju po medijima pa djeluje tako,rijetkost je nac djete u dresu haj i din,razlika sad i prije 10 godina ogromna.newborn je napisao/la:Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- hskzmostar
- Kontakt:
Hajduk i Dinamo prate jos samo idioti..i pic... koje je stid podrzati svoj lokalni tim,meni se osobno jeb...za te clanove i Dinama i Jaduka i ne bitni su znam kako odgajam svoju djecu a to je samo HSKZ Mostar!newborn je napisao/la:To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
Hajduk i njegova uprava su napravili cirkus i ko lafo imamo 20000(navijača) članova kluba, bola ići od grada do grada i prikupljati članove kluba je isto koda ideš i prosiš.newborn je napisao/la:To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.

Dres je samo simbolički rečeno.newborn je napisao/la:To sa dresom je druga stvar, danas djeca ionako sve manje nose dresove. A i ako nose, nisu originalni nego "fuš", a članska karta Hajduka ne može biti "fuš", nego te pare odu u Hajduk. Koliko god, idu njima. Po meni to je veoma tužno.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
-
- Kontakt:
Da li stadion Zrinjskog ispunjava uslove za igranje kvalifikacija za LS?
-
- Kontakt:
Hercegovac_do_groba je napisao/la:Da li stadion Zrinjskog ispunjava uslove za igranje kvalifikacija za LS?
drugog pretkola samo...
-
- Kontakt:
Znaci ako bi doslo do meca Zrinjski-Zvezda igralo bi se u Mostaru. 

-
A nešto je se govorilo iz kluba da bi se ko moglo nešto i raditi da se dobije licenca za 3 pretkolo ako se osvoji liga, nadat seHercegovac_do_groba je napisao/la:Da li stadion Zrinjskog ispunjava uslove za igranje kvalifikacija za LS?

-
Da igrali bi u Mostaru, a to bi bilo zanimljivo Vinko im je čak i kapetan bio od 96do99
, ali ipak za neke veće šanse prije bi volio Albance, Litvance ili Islanđane naravno ako osvojimo prije toga totulu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.