Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
One more Rockets note: **** say Jeff Van Gundy would indeed be highly interested in a return to Houston if that job opens up as expected.
****: Washington GM Ernie Grunfeld is meeting with Scott Brooks in California now, pushing to close on a coaching deal.
BREAKING: AP **** says Tom Thibodeau has signed contract and is the Timberwolves coach and President of Bball ops
Pravi mačak.miki_92 je napisao/la:Thibs dok je radio kao asistent u Wolvsima![]()
Me 2.BIHfan je napisao/la:Pocinjem od sledece sezone intezivno t-wolvse pratit. Pravo zanimljiva ekipica.
Jedva cekam nakon ovog da nas neko sad prozove navijacim Minnesote ili jos smijesnije navijacima Thibsa.LeSa je napisao/la:Me 2.BIHfan je napisao/la:Pocinjem od sledece sezone intezivno t-wolvse pratit. Pravo zanimljiva ekipica.
Pogotovo da se potvrdi ovim stalnim kritičarima Thibsa koliko je ustvari odličan trener.
Lagano do PO-a.
hoce 100% ista ekipaBIHfan je napisao/la:Jedva cekam nakon ovog da nas neko sad prozove navijacim Minnesote ili jos smijesnije navijacima Thibsa.LeSa je napisao/la:Me 2.BIHfan je napisao/la:Pocinjem od sledece sezone intezivno t-wolvse pratit. Pravo zanimljiva ekipica.
Pogotovo da se potvrdi ovim stalnim kritičarima Thibsa koliko je ustvari odličan trener.
Lagano do PO-a.
BIHfan je napisao/la:
Jedva cekam nakon ovog da nas neko sad prozove navijacim Minnesote ili jos smijesnije navijacima Thibsa.
Scott Brooks has agreed to deal to become the Washington coach, league **** tells @TheVertical
Scott Brooks has agreed in principle on a five-year, $35M deal with the Wizards, league **** tell @TheVertical.
To vas dvojica u fazonu onih sto navijaju za tim gdje je LeBron? Samo sto vi umjesto igraca pratite trenera.LeSa je napisao/la:Ma neka rade šta hoće. Ja jedva čekam da ovaj ponovo potvrdi kolika je trenerčina !!!BIHfan je napisao/la: Jedva cekam nakon ovog da nas neko sad prozove navijacim Minnesote ili jos smijesnije navijacima Thibsa.
Nemaju Wizardsi igrace zbog kojih bi vrijedilo doci. Jeste da mu je rodni grad ali nema od toga nista.Donnie Darko je napisao/la:Sanse da Durant potpise se odjednom povecavaju 500%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.