FK Velež (opšte diskusije)

ultra gitano

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la ultra gitano » 17 apr 2016, 13:10

Nemoj biti ogorčen komšija izronit će vulež :urnebes: Inšallah :urnebes: pa se čujemo nekom drugom prilikom :wave: :kafa:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 apr 2016, 13:17

ultra gitano je napisao/la:Nemoj biti ogorčen komšija izronit će vulež :urnebes: Inšallah :urnebes: pa se čujemo nekom drugom prilikom :wave: :kafa:
NisaN ogorčen komšija pajdo moj lipi,krsta ti i krvi iz nosa saNo ti iznosiN argumente i kad smo vaN se pokakali u pehariN :urnebes: :urnebes: bok pajdo moj pa se vidiNo ubrzo :wave:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 apr 2016, 01:44

Cocaine najjaci si na forumu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 apr 2016, 22:06

samirr je napisao/la:Cocaine najjaci si na forumu.
Yebe svu nejac ovog foruma
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 apr 2016, 22:07

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
On ce nam garantovati bod protiv zrinje.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 apr 2016, 22:17

samirr je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
On ce nam garantovati bod protiv zrinje.
Tri :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 apr 2016, 22:24

99,9 % uzima Sloboda komšinice jer je bolja. A to 0,01 % šanse za njih jedino ako @krmak noc prije zakači bijele čarape na prozor i pomoli se ispred njih za sreću :urnebes: :urnebes: :thumbup:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 apr 2016, 22:45

Cocaine je napisao/la:99,9 % uzima Sloboda komšinice jer je bolja. A to 0,01 % šanse za njih jedino ako @krmak noc prije zakači bijele čarape na prozor i pomoli se ispred njih za sreću :urnebes: :urnebes: :thumbup:
A velez ?

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 apr 2016, 22:47

samirr je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:99,9 % uzima Sloboda komšinice jer je bolja. A to 0,01 % šanse za njih jedino ako @krmak noc prije zakači bijele čarape na prozor i pomoli se ispred njih za sreću :urnebes: :urnebes: :thumbup:
A velez ?
Uzimamo bod Sama ne brini

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 apr 2016, 22:52

Cocaine je napisao/la:
samirr je napisao/la:
A velez ?
Uzimamo bod Sama ne brini
Ok.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 apr 2016, 11:10

Poveli pa stali što se kaže :urnebes: :urnebes: Jadna vam majka, ima da se iskalimo na vašoj golobradoj omladini.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 13:39

rebel je napisao/la:Poveli pa stali što se kaže :urnebes: :urnebes: Jadna vam majka, ima da se iskalimo na vašoj golobradoj omladini.
Znamo da vam je to najvaznija utakmica sezone i razlog vaseg postojanja ali polako komsija. Vidit cemo. Nego se zabrini brato sto vas u borbi za titulu sa stajanja bodri cca 80 ljudi i jedno 300-400 na zapadnoj :) nije ni to iskaljivanje na vasoj strani jer nam nikad niste dali vise od dva gola dok smo mi vama znali po 4 ili po tri zabit. Sve u svemu eto nas da bacimo lopte pa ko osta osta ko ne osta kosta :wave:

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 apr 2016, 14:40

Pa komšija morate se i vi zabrinuti kako su svi digli ruke od kluba sa tako svijetlom poviješću, legende vas zaobilaze u širokom luku, a nije baš da vam se traži karta više za utakmicu. I vi punite stadion samo kada vam mi dodjemo, što se tiče naše utakmice za deset dana, STRAH se može namirisati u istočnom Mostaru.
Zadnja izmjena: rebel, dana/u 24 apr 2016, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 24 apr 2016, 14:42

Cocaine je napisao/la:
rebel je napisao/la:Poveli pa stali što se kaže :urnebes: :urnebes: Jadna vam majka, ima da se iskalimo na vašoj golobradoj omladini.
Znamo da vam je to najvaznija utakmica sezone i razlog vaseg postojanja ali polako komsija. Vidit cemo. Nego se zabrini brato sto vas u borbi za titulu sa stajanja bodri cca 80 ljudi i jedno 300-400 na zapadnoj :) nije ni to iskaljivanje na vasoj strani jer nam nikad niste dali vise od dva gola dok smo mi vama znali po 4 ili po tri zabit. Sve u svemu eto nas da bacimo lopte pa ko osta osta ko ne osta kosta :wave:
Mislim da se to 80 i 300-400 ljudi odnosi na zadnje dvije domace utakmice kad se doslovno nebo otvorilo,i stadion je bio popunjen na svim natkrivenim mjestima,a Ultrasi su unatoc pljusku navijali citavu utakmicu. Time se treba ponositi. Pa ne mogu covjece ljudi sjediti na pljusku.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 24 apr 2016, 14:42

sto brate u istocnom Mostaru, imas i na zapadnom bar deset hiljada onih koji vole Velez i redovno ga prate, a to da su digli ruke i da je ovdje najmanje Veleza se slazem :)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 14:50

rebel je napisao/la:Pa komšija morate se i vi zabrinuti kako su svi digli ruke od kluba sa tako svijetlom poviješću, legende vas zaobilaze u širokom luku, a nije baš da vam se traži karta više za utakmicu. I vi punite stadion samo kada vam mi dodjemo, što se tiče naše utakmice za deset dana, STRAH se može namirisati u istočnom Mostaru.
Nije niko digao ruke komsija stipu tu pricu. Samo nece niko da mu se kaci da je bio dio ove najgore sezone. Ide od ljeta remont u svim segmentima i novi ljudi. Nije da nam se trazi karta vise ali 5 km stadion od grada,ispali prije pola godine,bez uprave,djeca u timu,znas da ces popusit i vise u kopu ljudi nego u vas koji se borite za titulu. Strah? Ne znamo mi brato za to. Velika su muda na tzv istoku kako kazes mada to pravo para usi. Se diviamo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 apr 2016, 16:34

Nikakvog straha nema,nadmocni jeste,imate puno bolji tim,borite se za titulu i trebaju vam bodovi samo vi navalite svim sredstvima(ali da je posteno )kod nas nista ne stima kako treba,svi su nas napustili ,igraju nam nespremni juniori i igraci skrpljeni zbrda zdola,ali nema kuknjave,mi navijaci stojimo uz klub svim srcem i u najlosijoj sezoni u istoriji kluba,borit ce mo se koliko u ovom trenutku mozemo na terenu,a navijaci ce podnijeti svaki rezultat stojecki.Sport nek pobjedi to jest onaj tim koji to zasluzi na terenu,mislim da je ovo korektno od nas.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 24 apr 2016, 16:40

rodjak je napisao/la:Nikakvog straha nema,nadmocni jeste,imate puno bolji tim,borite se za titulu i trebaju vam bodovi samo vi navalite svim sredstvima(ali da je posteno )kod nas nista ne stima kako treba,svi su nas napustili ,igraju nam nespremni juniori i igraci skrpljeni zbrda zdola,ali nema kuknjave,mi navijaci stojimo uz klub svim srcem i u najlosijoj sezoni u istoriji kluba,borit ce mo se koliko u ovom trenutku mozemo na terenu,a navijaci ce podnijeti svaki rezultat stojecki.Sport nek pobjedi to jest onaj tim koji to zasluzi na terenu,mislim da je ovo korektno od nas.
Pošteno. Osobno ne volim hvalisanja ma od kog dolazila. Tako je kako je i nek protekne sportski pa kako god na kraju bude.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 24 apr 2016, 17:37

miki651 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Nikakvog straha nema,nadmocni jeste,imate puno bolji tim,borite se za titulu i trebaju vam bodovi samo vi navalite svim sredstvima(ali da je posteno )kod nas nista ne stima kako treba,svi su nas napustili ,igraju nam nespremni juniori i igraci skrpljeni zbrda zdola,ali nema kuknjave,mi navijaci stojimo uz klub svim srcem i u najlosijoj sezoni u istoriji kluba,borit ce mo se koliko u ovom trenutku mozemo na terenu,a navijaci ce podnijeti svaki rezultat stojecki.Sport nek pobjedi to jest onaj tim koji to zasluzi na terenu,mislim da je ovo korektno od nas.
Pošteno. Osobno ne volim hvalisanja ma od kog dolazila. Tako je kako je i nek protekne sportski pa kako god na kraju bude.
:thumbup:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 20:31

Cocaine je napisao/la:
slika

Malo vise od 80 ipak. A sta ces , nas dio grada navikao na titule tesko nekki vitez po pljusku moze privuc ljude.. I protiv vas sam zadovoljan s 1-0 vjerujem da bi i ti potpiso odmah :p

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cuspajz, jurisicduska, MaroonBjelave, rishovski i 36 gostiju.