kad samir puse

Moderator/ica: admin
Al bas.Napravili su od stadiona cirkus.Ono nema ni na vasaru,onakva atmosfera.Nigdje pjesama navijackih,nigdje fudbalske atmosfere.Nigdje huka kad ide napad,nigdje zaglusujuce vriske kad padne gol...Ma daj,je.bes Afriku.Dinamitaš je napisao/la:Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.
Problem je sto ne duva jedan nego njih 50 hiljada,tak da pojedinacno mogu uzimati predahDinamitaš je napisao/la:Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.
Vuvuzu u guzujuznjak> je napisao/la:ma poserem im se na tradiciju onome nije mjesto na stadionimanek svi ljepo uzmu u zabiju je sebi... zna se gdje
Sad kad u Evropu donesu i popoularishu VuvuzuelePrika je napisao/la:Problem je sto ne duva jedan nego njih 50 hiljada,tak da pojedinacno mogu uzimati predahDinamitaš je napisao/la:Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.,a najgore od svega je sto vecina ljudi s ostalih kontinenata duvaju vise od onih crnaca.
Ebo sve svoje,ko god je doneseAdmir_Sa je napisao/la:Sad kad u Evropu donesu i popoularishu VuvuzuelePrika je napisao/la:Problem je sto ne duva jedan nego njih 50 hiljada,tak da pojedinacno mogu uzimati predahDinamitaš je napisao/la:Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.,a najgore od svega je sto vecina ljudi s ostalih kontinenata duvaju vise od onih crnaca.
steve-o je napisao/la:ovo je najgori SP do sada na tribinama..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.