2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Očekivali smo da će se Greivis prvi javiti.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Auu kako bi dobro bilo vidjet u wizardsima kombinaciju wall-jimmy-kd[emoji144]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A šanse za osvajanje titule se proporcionalno tome smanjujuDonnie Darko je napisao/la:Sanse da Durant potpise se odjednom povecavaju 500%.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stavis Duranta na PF i zaigras smallball i automaciki dobijas 30% boljeg John Walla,jos ako se uspije i Beal ukopiti u cijelu pricu sa nekim razumnim ugovorom,ECF je sasvim realna slika
durant ostaje do kraja karijere thunder
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://sports.yahoo.com/news/why-wizard ... 18933.html
Washington got its man, its coach, just don't expect him to be much more. The Summer of Durant will be wild, with Durant eager to be courted, to see how other teams operate. Golden State will be in the mix, San Antonio too, while Boston lurks as a dark horse, the Eastern Conference alternative if Durant chooses to extract himself from the bruising Western Conference playoffs.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako mu misle stati u kraj?
Nisam znao.Kawhi je napisao/la:Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Čisto sumnjam da će franšiza kao što su Spursi ikada tražiti igrača njegovog tipa.
Durant mi ima više smisla.
Ma Pop, a rekao bih i svi u organizaciji više poštuju Russa. Da li bi on pristao prestati praviti show da igra s Kawhijem i LMA je također bitna stvar. KD bi se što se tiče ponašanja bolje uklopio, al ga yebe što nema šampionski DNK tako da ne vjerujem da ćemo ga ganjati. Mada bi bilo strahota vidjeti njega i Kawhija na 2 i 3 ili 3 i 4.LeSa je napisao/la:Nisam znao.Kawhi je napisao/la:Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Čisto sumnjam da će franšiza kao što su Spursi ikada tražiti igrača njegovog tipa.
Durant mi ima više smisla.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Kawhi Grijesis. Pop bez dileme vise postuje Duranta.Najvise zbog njegovog karaktera koji je slican nasoj kulturi.Russ definitivno nije tip igraca za SA iz x razloga.Takodje,da bi se napravilo prostora Duranta,Manu i Tim se moraju oprostiti.Diawa,koji za slijedecu godinu nema garantovanu lovu,bi trebalo pustiti.Mislim da bi i West morao da ide,dok svi ostali koji nemaju garantovan ugovor(Boban,Simmons) bi "visili".Po meni je Durant itekako vrijedan toga,ali sve je to na dugom stapu.
i onda bi ostali na parkeru, kawhiju, LMA i durantu.... pa to i niej toliko lose, sa njima dodas jos 9 drva i eto ekipe za titulu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:i onda bi ostali na parkeru, kawhiju, LMA i durantu.... pa to i niej toliko lose, sa njima dodas jos 9 drva i eto ekipe za titulu
hm,tad mi LMA morao na centra,durant na 4
Kawhi je napisao/la: Ma Pop, a rekao bih i svi u organizaciji više poštuju Russa. Da li bi on pristao prestati praviti show da igra s Kawhijem i LMA je također bitna stvar. KD bi se što se tiče ponašanja bolje uklopio, al ga yebe što nema šampionski DNK tako da ne vjerujem da ćemo ga ganjati. Mada bi bilo strahota vidjeti njega i Kawhija na 2 i 3 ili 3 i 4.
Spursi su dosta slični Bullsima po tome, i još bolja verzija njih.
Znači gledaju na igrača od a do ž, od životnih do košarkaških karakteristika.
Predugo Russ divlja da bi se odjednom promijenio ali opet ko zna.
Svakako da bi K.D puno bolje legao, a čim si u Spursa, automatski je tu ugrađen šampionski mentalitet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,ostali bi na Parkeru,Greenu,Leonardu,LMA,Durantu,Millsu i Andersonu,dok bi se ,vjerovatno, Simmonsu garantovao ugovor(rok je kraj jula pa se sve moze iskombinovati),a Marjanovicu dao dio MLE-a.Po meni i vise nego dovoljno za titulu uz par veterana za vet.minimum.Eventualni problem ovome svemu je tajming kao i Diawov ugovor koji postaje garantovan 30.6.,sto je prije pocetka FA perioda i tu bi se SA morao uveliko kockati.Takodje,trojac West,Duncan i Ginobili trebaju odbaciti svoje ugovorne opcije koje imaju,a ciji rok je isto prije FA perioda.KK_Bosna je napisao/la:i onda bi ostali na parkeru, kawhiju, LMA i durantu.... pa to i niej toliko lose, sa njima dodas jos 9 drva i eto ekipe za titulu
Po meni Brooks nije toliki kalibar za kolikog ga predstavljaju kako citam po reakcijama navijaca, medija...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Thibs u prvoj izjavi odmah samo o odbrani.Thibodeau on Karl Anthony-Towns: "He has the potential to be very good defensively, with his rebounding, his shot blocking. The way he plays the game, the way he sees the game, he has the ability to make other players better. He had a very impressive first year, but it’s just the beginning."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Svakom pravom treneru, odbrana je numero uno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.