Ovi "Talijani" su zadovoljni.Ali,realno,ovakvom igrom nece oni nidokleomerbavarac je napisao/la:Pa i nije niko zadovoljan, ali to je njihov nacin igre. Oni tako dolaze do trona.nidjo_barca je napisao/la:Italijani su ocajni,realno.Ne znam kako neko moze biti zadovoljan ovakvom igrom.Nisu sanse stvorili na utakmici,a i gol su postigli iz nicega.![]()
Kako su primili gol, tako su ga i dali.
SP - Grupa F
Moderator/ica: admin
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: SP - Grupa F
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Holandija-Danska (1:0) 2:0
Italija-Paragvaj (0:0) 1:1
Nista samo bi rekao ako vam treba pomoc u vezi pogleda na buducnost tu sam
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
da kao prije 2 god na eurudaffy je napisao/la:oj lika, pa jel tebi covjek treba da crta stvari? uglavnom, bit ce bolji od tvojih Spanaca, kao i uvijek!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Svaka čast.KONGO je napisao/la:Holandija-Danska (1:0) 2:0
Mislim da se ovo odnosilo na svetska prvestva na kojim je Italija uvijek boljajuznjak> je napisao/la:da kao prije 2 god na eurudaffy je napisao/la:oj lika, pa jel tebi covjek treba da crta stvari? uglavnom, bit ce bolji od tvojih Spanaca, kao i uvijek!
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
- nidjo_barca
- Kontakt:
HAHA,e sine,u srijedu 90. minuta gledaj Spance i uzivaj.To je fudbal,to je ljepota,to je umjetnost.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Italija,standardno loše na pocetku...DDR,standardno dobar samo nije imao podršku ostalih igraca,kad bi mogao da otme loptu da predje 2-3 igraca da doda i da opet dodje do te lopte onda bi bilo dlicno... Lipi je to htio zato je pozvao te igrace koje je pozvao...Ocekujem prolaz 1/8 finala i lagano ispadanje!!!!
umjestnost i ljepota nikad ne donose trofeje.. mozete se vi sminkati, glumiti manekene, driblati, nesto furati, ali nikad necete biti kao Italija i Njemacka! nikad.. i Brazil je prestao to vise furati, i on igraju glavom..nidjo_barca je napisao/la:HAHA,e sine,u srijedu 90. minuta gledaj Spance i uzivaj.To je fudbal,to je ljepota,to je umjetnost.
To je ta umjetnost koja nikada nije osvojila svjetsko prvenstvonidjo_barca je napisao/la:HAHA,e sine,u srijedu 90. minuta gledaj Spance i uzivaj.To je fudbal,to je ljepota,to je umjetnost.
Poštujem Špance, igraju zaista lijepo, ali ne treba nikada otpisivati Italiju, pogotovo kada je Lippi trener!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
wow, svaka cast.. osvojili ste euro.. nego gdje je ta ljepota bila prije 4 godine, na pravom takmicenju.. ?juznjak> je napisao/la:da kao prije 2 god na eurudaffy je napisao/la:oj lika, pa jel tebi covjek treba da crta stvari? uglavnom, bit ce bolji od tvojih Spanaca, kao i uvijek!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma dobro,jasno je i vama da je Italija ocajna,pa sad pokusavate da je 'odbranite'.
Talijani ce proci grupu,jer je veoma slaba.Paraguay sa njima,a mozda i Paraguayci idu s prvog mjesta dalje.
Talijani ce proci grupu,jer je veoma slaba.Paraguay sa njima,a mozda i Paraguayci idu s prvog mjesta dalje.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
pa shvatas li da svako ima razlicit ukus? meni je prelijepa bila danas igra, zato navijam za Juve, zato navijam za Italiju i stfu vise.. vi mozete driblati do sutra, ali kad osvojite nesto driblajuci javite nam ovdje na ovu temu.. dok mi sa tim ruznim fudbalom redovno osvjavamo..
To koliko je Italija očajna, to mi reci tek kad se završi svjetsko. Smijem se kladiti u šta god hoćeš da će biti među prve 4 ekipenidjo_barca je napisao/la:Ma dobro,jasno je i vama da je Italija ocajna,pa sad pokusavate da je 'odbranite'.![]()
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Bila i bice.Dva razlicita pojma.daffy je napisao/la:wow, svaka cast.. osvojili ste euro.. nego gdje je ta ljepota bila prije 4 godine, na pravom takmicenju.. ?juznjak> je napisao/la:da kao prije 2 god na eurudaffy je napisao/la:oj lika, pa jel tebi covjek treba da crta stvari? uglavnom, bit ce bolji od tvojih Spanaca, kao i uvijek!
Italija i ljepota ...opet dva razlicita pojma.
Sto prije ispadnu,bolje za dobrobit fudbala uopste.
Njih fakticki ni zabari ne vole,ali eto takav im grah pao.
Spanci su treca galaksija za zabare.iako ni torose nesto previse ne mirisem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo Barca,osvoji sve zivo,a ljepota i umjetnost.Vidis da moze.Tako ce ako Bog da i Spanci.
Slazem se svako ima razlicit ukus.Ali ovo stvarno nije lijepo za vidjeti
Sto prije out,to bolje.
EDIT : Cucemo se mi jos,tek je pocelo SP.
Slazem se svako ima razlicit ukus.Ali ovo stvarno nije lijepo za vidjeti
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Samo im je Ovrebo malo pomogao u toj ljepoti. A u Primeri svi klubovi igraju napadački, pa nije nikakvo čudo to tu osvajaju.nidjo_barca je napisao/la:Evo Barca,osvoji sve zivo,a ljepota i umjetnost.Vidis da moze.Tako ce ako Bog da i Spanci.
Slazem se svako ima razlicit ukus.Ali ovo stvarno nije lijepo za vidjetiSto prije out,to bolje.
Dobro, svako ima svoje mišljenje što se tiče fudbala, moje je da je najbolja ona igra koja donosi najbolje rezultate. I Arsenal igra ljepše od Chelseaja, pa je zaključak da je Arsenalova igra bolja, iako ne osvajaju???
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Jednom Ovro pomogao drugi put Into odmogao.nidjo_barca je napisao/la:Evo Barca,osvoji sve zivo,a ljepota i umjetnost.Vidis da moze.Tako ce ako Bog da i Spanci.
Slazem se svako ima razlicit ukus.Ali ovo stvarno nije lijepo za vidjetiSto prije out,to bolje.
I plus kraj sebe imati one bogalje real i takve.
I Zeljo bi tamo bio najbolji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
inter osvoji sve zivo , italija sa prolaskom u osmini vjerovatno igra protiv danaca i tad vac pocinje prava italija , ukoliko prodju u cetvrtfinale sve je moguce jer u polu i finalu svi imaju srah od italije , danas je cambiasso rekao italiju niko ne smatra favoritima ali niko ne zeli da igra protiv njih
Bice to dobro na kraju sve
Cannavaro nije skocio kod primljenog gola, on je bio ispred igraca nekih par centimetara
Da se potrudio malo, mozda bi i sprijecio gol
Ostatak utakmice je dobro odigrao, nema se sta prigovoriti. Napadaci su ocajni jer nemaju lopti, da je tu jedan Vargas pa da Gili ubacuje "rakete" svaki napad, Gila bi bio kao Drogba opasan 
Cannavaro nije skocio kod primljenog gola, on je bio ispred igraca nekih par centimetara
Support Velez, It's logical! ★
naprijed slovaci!!! olomouc je uz vas!!! 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.