NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
[youtube][/youtube]

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
FujLillard je napisao/la:[youtube][/youtube]
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pokusava covjek da napravi faul...
PreCerujete ozbiljno
Pa realno i jest fuj, Golden je oštećen u toj situaciji 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislim da je sada jasnije zasto ce Curry biti dvostruki MVP. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jel ti mene zaje.bavas? Kazem ti da su 2 secunde sto su ostale do kraja = problem, radovali su se cim je zvanicno bilo gotovo. Pa nebi se onako borili (ako si vec gledo tekmu), da im je ne bitno, nea logike.BernardBarnjak je napisao/la:Haj da ne idemo u raspravu, ali pobjediti tim koji ima najbolji skor svih vremena i to u PO i to bez ikakve reakcije i emocije mi je SF. Ali ok... Cestitam raketama na pobjedi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Jel ti mene zaje.bavas? Kazem ti da su 2 secunde sto su ostale do kraja = problem, radovali su se cim je zvanicno bilo gotovo. Pa nebi se onako borili (ako si vec gledo tekmu), da im je ne bitno, nea logike.BernardBarnjak je napisao/la:Haj da ne idemo u raspravu, ali pobjediti tim koji ima najbolji skor svih vremena i to u PO i to bez ikakve reakcije i emocije mi je SF. Ali ok... Cestitam raketama na pobjedi.
Lijepo sam napisao, da ne idemo u raspravu ali...
OK, cestitam vam na pobjedi. Dobar ste tim, borite se. Svaka vam cast. Odlicno ste igrali. Super ste. Najjaci ste. Najbolji. Jos jednom cestitke
Mozete ih i izbaciti. Samo hrabro.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dobro kraljuBernardBarnjak je napisao/la:alemsa je napisao/la:Jel ti mene zaje.bavas? Kazem ti da su 2 secunde sto su ostale do kraja = problem, radovali su se cim je zvanicno bilo gotovo. Pa nebi se onako borili (ako si vec gledo tekmu), da im je ne bitno, nea logike.BernardBarnjak je napisao/la:Haj da ne idemo u raspravu, ali pobjediti tim koji ima najbolji skor svih vremena i to u PO i to bez ikakve reakcije i emocije mi je SF. Ali ok... Cestitam raketama na pobjedi.
Lijepo sam napisao, da ne idemo u raspravu ali...
OK, cestitam vam na pobjedi. Dobar ste tim, borite se. Svaka vam cast. Odlicno ste igrali. Super ste. Najjaci ste. Najbolji. Jos jednom cestitke
Mozete ih i izbaciti. Samo hrabro.
Zasto Klay nista ne radi? Bila je prica da je bolji od Hardena.

Donnie Darko je napisao/la:Greivis u isto vrijeme i slavi i na aparatima.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Golden State Movin' Screensi izgubili od Rocketsa.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa realno, meni prvo sto je upalo u oci jeste reakcija igraca kod Hardenovog poena. Brate dragi, kontam da mec nije zavrsen i da nece ulijetati u teren.. al oni ko da se nije nista ni desilo.
GSW dobija 4-1. Morali su i Rocketsi uzeti jednu tekmu, narocito nakon povrede Currya.
GSW dobija 4-1. Morali su i Rocketsi uzeti jednu tekmu, narocito nakon povrede Currya.
eo imaju neki sto dijele moje misljenje, kao sto @grevis reko sa najvise lajkovadscile je napisao/la:Pa realno, meni prvo sto je upalo u oci jeste reakcija igraca kod Hardenovog poena. Brate dragi, kontam da mec nije zavrsen i da nece ulijetati u teren.. al oni ko da se nije nista ni desilo.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Meni je fascinantno kako se ne prihvata drugacije misljenje.
Ja sam samo nesto vidio i to i napisao.
I ne zelim da sada svi misle kao i ja. Niti kome zelim promijeniti misljenje, niti meni neko moze promijeniti misljenje...
Ja sam samo nesto vidio i to i napisao.
I ne zelim da sada svi misle kao i ja. Niti kome zelim promijeniti misljenje, niti meni neko moze promijeniti misljenje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Slažem se sa Alemom. Znali su da je ostalo još vremena na satu, i protiv kakve ekipe igraju, tako da je normalno i logično da su ostali hladni i skoncentrisani do kraja. Ne vidim ništa čudno i neobično u tome.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Opet, svako ima svoje misljenje, Bernard je fino objasnio. Ja sam svoje vec rekao gore.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko od tih igraca ionako nece biti na rosteru sljedece godine, plus ovako im je samo prolongirano ljetovanje, i moraju putovati u Kaliforniju da bi ih Warriorsi okoncali. Nista neobicno. 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sad si gotov.Donnie Darko je napisao/la:Niko od tih igraca ionako nece biti na rosteru sljedece godine, plus ovako im je samo prolongirano ljetovanje, i moraju putovati u Kaliforniju da bi ih Warriorsi okoncali. Nista neobicno.
Ma daj ba, da je ostalo 2 minute do kraja klupa se raduje kad se postigne poen, a ne ovako za poen koji im je donio pobjedu...Ali kako je Harden prosle jel ono godine rekao, da su svi ostali igraci nebitni osim njega i Howarda, onda ovo nije ni cudno da im je svejedno...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno da mnogi nisu gledali tekmu,nego su samo vidjeli highlightse i ESPN-ov video koji govori da se neki u HOU nisu radovali,pa se pokrenula rasprava.Itekako je klupa prozivljavala svaki momenat u samoj zavrsnici,a posebno Howard kojeg je ESPN "tagovao" kao nekog kome je bilo svejedno...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.