BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
U Istanbulu konkurencija je jos smijesnija nego u Bukurestu, kad noga (uglavno zglob) ce biti u redu, onda treba ocekivati titulu. Nije moguce da neki drugi turnir na sljaci u Europi ce ikad biti isto slab.
Osim Delbonisa i Pouilla nema nikoga koji sad dobro igra.
Osim Delbonisa i Pouilla nema nikoga koji sad dobro igra.
Kao što Šminker (ili neko drugi) reče velika je razlika igrati na MC-u pred masom od igranja u Bukureštu, gdje dođe maksimum 200, 250 ljudi! Realno je to da on GGL-u ne bi 5 gemova uzeo, zatim Delbonis bi ga "otresao" samo tako, sumnjam da bi na kraj izašao i sa Pouilleom. Verdasco bi ga lakše dobio nego Šetkića. Ovo sve mislim samo za igranje u Bukureštu, 5 dana nakon jednog od najboljih rezultata karijere. Sam sam bio optimista pred ovaj turnir, ali sam bio ubjeđen da preko Delbonisa neće moći, a eto nije stigao ni do njega.
Opet sam optimista za Istanbul, još veći nego pred Bukurešt! Ima pet dana odmora, očekivati dobar žrijeb (bar u prvom kolu izbjeći nekog od nositelja) i može doći do rezultata karijere na 250-icama
Opet sam optimista za Istanbul, još veći nego pred Bukurešt! Ima pet dana odmora, očekivati dobar žrijeb (bar u prvom kolu izbjeći nekog od nositelja) i može doći do rezultata karijere na 250-icama
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U suštini sam to i mislio. Ne bi uopšte bilo iznenađenje. Svi oni mogu izbacit Damira ali niko nije apsolutni favorit, sve su to igrači s kojima Damir može igrat i očekivat pobjedu.bodi123 je napisao/la:Pogresno si se izrazio. Ne mozes reci da je apsolutno realno ocekivati titulu bilo al bas nikako. Recimo apsolutno realno je ocekivati da ce Nadal osvojiti Barcelonu ovu sedmicu, a nikako da ce Damir koji ima tek 1 polufinale ATP 250 turnira osvojiti Bukurest. Ja bih to nazvao prije da ne bi bilo toliko iznenadjenje da je Damir osvojio turnir.Unofficialpage je napisao/la:Zašto? Konkurencija nikad slabija, fantastična igra Damira ne prehodnom turniru. Najveći konkurent za finale mu je bio Delbonis a u finalu je sve moguće. Apsolutno je realno bilo očekivat titulu u Bukureštu kao što je sad u Istanbulu. Svi su ovo igrači s kojima Damir može igrat gdje ni u jednom meču nije totalni autsajder već igrač koji je bio među glavnim kandidatima za ttiulu uz GGL-a, Verdasca i Delbonisa.remA1 je napisao/la:Onaj ko je očekivao Damirovu titulu u Bukureštu treba da posjeti psihologa!
Btw. drago mi je da je Verdascu bio potreban taj meč protiv Šetkića pa da napokon zaigra onako kako se od njega očekuje.
Isto sada i u Istanbulu. Ima tu nekoliko igraca koji mogu izbaciti Damira, za ocekivati je neko 1/4 finale a za dalje ce mu trebati bolja igra nego u Bukurestu. Sa 1/2 finalom ja bih bio prezadovoljan.
@remA1 ne bih bio toliko siguran da on GGLu ne bi uzeo više od 5 gameova, GGL je igrač s kojim Damir može igrati kao i Verdasco ali isto tako oni su favoriti ali ne apsolutni i da će lagan zadatak imati. Damir kad je 100% u meču on bi namučio i puno bolje igrače od njih dvojice i pobjedio, primjer: Berdych i Raonić.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A jbt ovdje nam još uvijek prodaju muda pod bubrege i na kraju će drugo kolo Bukurešta ispasti kao dobar rezultat.
Copil i Cecchinato su odličan žrijeb za yebeni challenger, a ne za ATP turnir. Nevjerovatno.
Copil i Cecchinato su odličan žrijeb za yebeni challenger, a ne za ATP turnir. Nevjerovatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam da si to mislio, ali si napisao kao da je Damir u najmanju ruku prvi favorit turnira i sve osim poraza prije finala bi bilo katastrofa.Unofficialpage je napisao/la: U suštini sam to i mislio. Ne bi uopšte bilo iznenađenje. Svi oni mogu izbacit Damira ali niko nije apsolutni favorit, sve su to igrači s kojima Damir može igrat i očekivat pobjedu.
Ide on barem do SFa u Istanbulu. Ovaj poraz mu je dobro i dosao na neki nacin, nek se ispuse i spusti na zemlju i krene u nove pobjede od ponedjeljka.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je danas izgubio pa hajd i razumio bih da kažu dobar rezultat. Nije sramota izgubit od Delbonisa, Lorenzija, GGLa ili Verdasca ali jest od Cecchinata jer bolji žrijeb na ATP nivou teško da može imati. Ovo je bila nagrada i otvoren put pa do finala, niko neprolazan a dovoljno kvalitetni igrači (računam 1/4 finale i 1/2 finale) da bude max ozbiljan.Virtu4l je napisao/la:A jbt ovdje nam još uvijek prodaju muda pod bubrege i na kraju će drugo kolo Bukurešta ispasti kao dobar rezultat.
@bodi nisam baš tako napisao već da je među glavnim kandidatima
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Mirza prođi barem 1. kolo 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kao sto rece jedan od forumasa kad je Damir raspolozen moze pobjediti puno bolje igrace od Delbonisa a kad nije onda njega moze pobjediti bilo ko .Kad nije raspolozen dobar zrijeb mores objesiti macki o rep.
hm, bio sam. ali morao sam ga odvesti psihijatru jer je pukao nakon padanja na kladioniciremA1 je napisao/la:Onaj ko je očekivao Damirovu titulu u Bukureštu treba da posjeti psihologa!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidim i mene se pocelo prozivat!babino je napisao/la:igrac ogranicen ko ormar...a onda poslije baghdatisa sumnje..hajd dobro..i da bi sve fino obrazlozio nadje nam lik podatak kako marco ima 30-tak pobjeda vise na sljaci od dzumhura u prosloj sezoni....to bi onda trebalo znaciti da je i bolji od dzumhura, ili ne?
mogao si nam navesti i koje igrace je jedan pobjedjivao a koje drugi, mozda bi nam i to dalo nesto za diskusiju..ili koliko je koji odigrao meceva na sljaci i koji su im procenti pobjeda?
ne, tvoji me postovi ne cine nesretnim, nisi toliko bitan ali su cesto iritantni da sam odlucio da ti napisem koju i da vidis da nisu svi kao npr @unoff...koji ce ti se jos izvinuti i kleknuti, samo eto sto ti kao najbolje poznajes tenis od svih na forumu.
kao sto ti, cini mi se @dreamer napisa, cinjenica je da poznajes ovu igru, to bi samo budala mogla osporavati, ali red bi bio da nekad neke stvari i priznas kada pogrijesis. ponovit cu, ne znam koji su ti odnosi sa damirom i da li ih imas uopste ali je ljubav tolika da uglavnom pises subjektivno i to ce ti svi potvrditi...
a pogotovo ne treba dizati damira da bi spustio mirzu npr...evo ja sam siguran, koliko god mirza bio losiji teniser od damira, sto i jeste, da jedan @effenberg ne bi smio staviti svoje novce na damira protiv mirze na extra brzoj podlozi u dvorani npr...
a da li je damir klasicni igrac za sljaku...pokazat ce nam vrijeme...i ako docekamo da odigra egal meceve sa berdychom i raonicem na hardu kao sada u MC, znat cemo da si ti upravu....ili ce se provesti kao u mecevima do sada.
Pa moze biti da si i upravu ovo sto kazes, ma da dodje to tog match up-a ja bi otvorio pivu i upalio i na live usitnio 10 € po 1 € i samo neke velike kvote igro, kao npr. da ce pustiti 16 brejkova zaredom. Da ja kao profi kladionicar stavljam pare na mec izmedju 2 balkanca! You must be kidding!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Brkic uzeo prvi set protiv Gonzaleza. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo izgubi 2.set iako je imao prednost breaka
-
thelightblue
- Kontakt:
1. kolo: Gabashvili
2. kolo: Marchenko/Pouille
QF: Tomic/Bagnis/Schwartzman
2. kolo: Marchenko/Pouille
QF: Tomic/Bagnis/Schwartzman
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lakše 1/4 finale nego 1. kolo 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
1. Nosilac kvala hahaUnofficialpage je napisao/la:Hajde Mirza prođi barem 1. kolo
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 23 apr 2016, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
@effenberg, nista lose, samo mi se ucinilo simpaticnim ubaciti u raspravi, s obzirom da sam primjetio da tenis pratis najvise kroz kladionicu:-)
@shminka, moj posljednji post upucen tebi, da ne pomislis da sam nedo' Bog nabrijan na tebe i tvoje znanje o tenisu..oprosti, nisam pratio meceve rubleva i fritza u kadetskoj konkurenciji, vjerujem da nisi ni ti al et:-)..al meni je impresivniju godinu dana odigrao fritz a vrsnjaci su, valjda nam to pokazuje i atp lista, a mozes pogledati i svoju race listu...a koji ce od njih biti buduci broj 1, totalno me ne interesuje, vodi ih kuci sebi obojicu:-), cuj moj fritz:-)..nemamo mi svi nekog 'svog', ko ti damira:-)
nego, gledam ovaj zrijeb i kontam, tako ti je to kad ne iskoristis odlican challenger zrijeb u buchurestu, gdje ces igrati i biti nabrijan na terenu broj 4, bez tv kamera i publike a i protivnik neatraktivan....eto,nek bude do bandaze na clanku....zato sada, imamo ozbiljne igrace, igrace protiv kojih ce damir valjda igrati kako zna i umije...samo bice tesko, jako tesko vec u prvom kolu. Nadat se da bude na centralnom terenu, da sudije budu na nivou bez greske i da ne pada kisa.
@shminka, moj posljednji post upucen tebi, da ne pomislis da sam nedo' Bog nabrijan na tebe i tvoje znanje o tenisu..oprosti, nisam pratio meceve rubleva i fritza u kadetskoj konkurenciji, vjerujem da nisi ni ti al et:-)..al meni je impresivniju godinu dana odigrao fritz a vrsnjaci su, valjda nam to pokazuje i atp lista, a mozes pogledati i svoju race listu...a koji ce od njih biti buduci broj 1, totalno me ne interesuje, vodi ih kuci sebi obojicu:-), cuj moj fritz:-)..nemamo mi svi nekog 'svog', ko ti damira:-)
nego, gledam ovaj zrijeb i kontam, tako ti je to kad ne iskoristis odlican challenger zrijeb u buchurestu, gdje ces igrati i biti nabrijan na terenu broj 4, bez tv kamera i publike a i protivnik neatraktivan....eto,nek bude do bandaze na clanku....zato sada, imamo ozbiljne igrace, igrace protiv kojih ce damir valjda igrati kako zna i umije...samo bice tesko, jako tesko vec u prvom kolu. Nadat se da bude na centralnom terenu, da sudije budu na nivou bez greske i da ne pada kisa.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ipak poraz Brkica
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne znam gdje da postavim pitanje,pa je mozda najbolje ovdje...
Do sada sam tenisa ono rekreativno sa rajom igrao u Sporti u Hotonju ono gore, medjutim sad su nesta poceli srati,pa me zanima gdje jos ima i kakvi su uslovi i cijene ? Ako neko zna koliko je i kako je dole kod Gabeljica u dnu Htonja,oni tereni u Vogosci, na Kosevu nezz ni da li se moze rentati i gdje jos vec ima lokacije ?
Do sada sam tenisa ono rekreativno sa rajom igrao u Sporti u Hotonju ono gore, medjutim sad su nesta poceli srati,pa me zanima gdje jos ima i kakvi su uslovi i cijene ? Ako neko zna koliko je i kako je dole kod Gabeljica u dnu Htonja,oni tereni u Vogosci, na Kosevu nezz ni da li se moze rentati i gdje jos vec ima lokacije ?
Sabrine mi moje!
Pamet u glavu Damire, tezi zrijeb i bolji protivnici ali to tebi i pase. Samo se tako mozes i skoncentrisat!
Sa srecom 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.