NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brigsiroki » 21 apr 2016, 22:18

evo štimac dobio nogu u iranu,šta mislite da ga vamo zovemo :lol: :rol:

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 21 apr 2016, 22:28

brigsiroki je napisao/la:evo štimac dobio nogu u iranu,šta mislite da ga vamo zovemo :lol: :rol:
Nije neko trenersko ime, ali bar ce koji samar poletit radi ne zalaganja :cool:
A ni sudcima ne bi bilo ugodno na pecari :kafa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 22 apr 2016, 00:31

brigsiroki je napisao/la:evo štimac dobio nogu u iranu,šta mislite da ga vamo zovemo :lol: :rol:
A mozda bi nam prijatelju tako nesto i trebalo "a la joke vrankovic"(utakmica finala sa Bosnom u Sarajevu, a on na federalnoj izjavi "da je normalno sudjenje razvalili bi ih 20 razlike najmanje).
Meni bi Pamic zato bio dobar izbor jer mi djeluje autoritativno kao onaj Celo od jučer. Trcali bi igraci njemu. A to je ovdje najbitnije-zalaganje. Bez toga nemozes nikoga dobit.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 22 apr 2016, 08:40

KingJamesMVP je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:A suca i penala, aj dosviraj onako na Koševu
Hajd'umij se.Kakve veze ima Koševo sa sudcem Bjelicom koji je iz Istočnog Sarajeva,iz Republike Srpske ? ! :facepalm:
jesi glup, samo ću ti to reći

Kakav retard :facepalm:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 apr 2016, 11:43

Iskreno, on da ima neko veliko trenersko znanje, po meni i nema. Ali zato je odlican motivator, i to znanja sto ima, mislim sa kvalitetnim igracima bi mozda bilo i dosta.
NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 22 apr 2016, 11:44

Evolve je napisao/la:
Iskreno, on da ima neko veliko trenersko znanje, po meni i nema. Ali zato je odlican motivator, i to znanja sto ima, mislim sa kvalitetnim igracima bi mozda bilo i dosta.
Jedina prednost njega kao trenera je ta da bi za njim mozda došao koji igrač..
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 apr 2016, 12:44

Tko sudi u nedjelju, pise li mozda negdje?

EDIT: Nasao, Haris Kaljanac iz Sarajeva
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 22 apr 2016, 13:54

Evolve je napisao/la:
Ma Branko Karačić je extra trener on bi vas 100% poveo i do nekog trofeja samo što je kod njega problem što on sam sastavlja momčad, i zato je izgubio posao i kod nas (Zrinjskom) a vj. i kod vas kad je bio. Meni se takvi treneri osobno sviđaju, ali jbga. vazda po klubovima ima mešetara koji navlače za svoje igrače i takvi treneri vazda ispaštaju zato što imaju svoje JA.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 apr 2016, 14:13

ultra gitano je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Ma Branko Karačić je extra trener on bi vas 100% poveo i do nekog trofeja samo što je kod njega problem što on sam sastavlja momčad, i zato je izgubio posao i kod nas (Zrinjskom) a vj. i kod vas kad je bio. Meni se takvi treneri osobno sviđaju, ali jbga. vazda po klubovima ima mešetara koji navlače za svoje igrače i takvi treneri vazda ispaštaju zato što imaju svoje JA.
Da, upravo zbog istih razloga je i u nas otisao. Neznam sada kakvi su odnosi snjim, i ja bih ga volio vidit na klupi definitivno.
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 22 apr 2016, 14:17

Ma daj koga god samo da ne gledam vise ovoga idiota
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 22 apr 2016, 14:32

A i cjena je tu faktor npr. Štimac je po meni obični prosjek od trenera odnosno što ovaj kaže odličan motivator, ali zato bi ga morali dobro platiti da bi došao u Široki msm i u druge klubove u BH., a Slaven Musa je trener bez strategije i to je po meni jedan od najvećih problema kod njega. Kada tone tone do kraja, ali nadam se da ćete ove godine izboriti Europu bar to treće mjesto jer vam raspored ide na ruku i možda bi bilo loše da se sad išta mjenja prije kraja sezone, a i ovaj zadnji poraz u kupu ne ide njemu na dušu ugl. Sretno :)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 apr 2016, 16:28

Stimac je klaun i prodavac magle, nemojte ga uopce prizivati

..

Tajnik Nogometnog kluba Široki Brijeg Dragan Soldo najavio je da će podnijeti prijavu Disciplinskom povjerenstvu Nogometnog saveza BiH prijavu protiv suca Vladimira Bjelice koji je dijelio pravdu na uzvratnom susretu polufinala Kupa BiH Široki Brijeg – Radnik (2:1).

”Sudac Bjelica prekinuo je našu akciju označavanjem kraja poluvremena dok je lopta na putu u šesnaesterac Radnika bila u zraku. Pitao sam ga zašto kraj nije svirao kad lopta dotakne tlo, zašto je prekinuo akciju neprirodno. Rekao mi je da će me odstraniti, okrenuo sam se i otišao u svlačionicu. Kad sam želio krenuti prema klupi pred početak drugoga poluvremena četvrti sudac me upozorio da sam isključen. Pitao sam zašto, a on mi je rekao da je Bjelica kazao da sam ga psovao. To nije istina, podnijet ću prijavu Disciplinskom povjerenstvu NS BiH protiv njega,” rekao je za Sportske novosti tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo.

HRHB

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 22 apr 2016, 17:43

Šta je sa semaforom na stadionu ? Ima neke priče da bi trebao doći novi ?! Jeli tko čuo šta o tome ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 apr 2016, 21:19

Pisano je vec ovdje da ce stavljati novi :)

HRHB

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2016, 23:20

Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 22 apr 2016, 23:53

miky_hz je napisao/la:Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
tko je sjedio u loži s Bevandom? Može i na pp
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2016, 00:02

KingJamesMVP je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pa bio vam je "novi trener" u Tuzli na utakmici protiv Slobode u lozi sa Bevandom.Mislim da se tada vec spremala smjena Muse,ali ste dobili tu utakmicu pa se nije desila ista.
tko je sjedio u loži s Bevandom? Može i na pp
Mile Petkovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 23 apr 2016, 11:59

Cuj Mile Petkovic. Neznam, moguce je svasta. Sjecam se da je radio dosta dobar posao u Hnl-u .

Evo jedan clanak http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ku ... 54417.html
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 23 apr 2016, 12:25

:crazy:
Evolve je napisao/la:Cuj Mile Petkovic. Neznam, moguce je svasta. Sjecam se da je radio dosta dobar posao u Hnl-u .

Evo jedan clanak http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ku ... 54417.html
Ne znam koliko je ta informacija tocna, ali mozda nebi bilo ni lose pokusati sa Petkovicem. Bas nam to treba-"pakao od priprema" i "tiranija".Nije mi uopce jasno kako se nekom treneru igraci mogu vući po terenu na način samo da odrade utakmicu. Mogu se od malog kluba napraviti veliki rezultati ako se neke stvari uvedu, i ako se drzis toga. Dovedi trenera sa autoritetom, zabrani izlaske igraca, kladionice. Tko prekrsi disciplinski postupak, ponavljanje, raskid ugovora. Pa neka igraju najspremniji. Uvjeren sam da nam se ovo sad nebi događalo. Kad vec igraca placas ima da bude u potpunosti profesionalan.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 apr 2016, 13:04

Eh kad bi to bilo tako lako, ne postoji klub ovdje da se igraci pridrzavaju sportskog zivota. Crnova nema gdje nisam vidio po nocnim klubovima, od Mostara pa do Duvna, a na terenu nema vece pickice od njega. Takvima bi odmah srezao pola place

Ako je istina za Petkovica, mislim da ne bi uopce bio los izbor. Npr po treninzima je slican Misi Krsticevicu ali samo Mile ima dosta vise znanja. Ima finih rezultata iza sebe. Musa nema autoritet, **** trenera koji 90 min samo stoji mirno kraj klupe...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []