Pa da li si ti normalan!?Rigoletto je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
pere protezu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Evolution87
- Kontakt:
A ne mozes im ovo uraditi nikako

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sablja svaku presicu kaze da je on kriv i kad njeg neko nesto piza on poludi hoce da se bije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
On privatizuje vasu temu. Kad se vratis tamo ocekujem od tebe da budes admin.MuhamedTM je napisao/la:Priznajem nikad u zivotu.
Kad se vratim poslije derbija na Zeljinu temu, nemoj da te cujem tamo donna nasa mala.
Sad ti priznaj da ni mater rodjena te volila nije.
Postavljas svima ista pitanja..
Reko sam ljudima da necu s tobom vise cirkus praviti.
Nastavi najjaci si kad si sam!
Nema boljih koka od tuzlanki... sjećam se jednog ljeta na panonskom prije godinu dvije i Hanke iz tuzle. kakva čkapi to je nevjerovatno. da mi je još samo jedna noć sa njom platio bih ko azmir sudije u prvoj ligi FBiH, ako ne bih i više dao...Rinuka je napisao/la:Od biraca-nema yebaca..Trpaj svima i cuvaj supak brateSabinho je napisao/la:halo ljudi neigramo sa slobodom vec sa zeljom neshvatam sto njiha podjebavate ostavite ih namiru makar dok je derbi a kasnije ce mo viditi pozzzz
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zar ti se moze dici na ****.u koja se zove Hanka?newborn je napisao/la:Nema boljih koka od tuzlanki... sjećam se jednog ljeta na panonskom prije godinu dvije i Hanke iz tuzle. kakva čkapi to je nevjerovatno. da mi je još samo jedna noć sa njom platio bih ko azmir sudije u prvoj ligi FBiH, ako ne bih i više dao...Rinuka je napisao/la:Od biraca-nema yebaca..Trpaj svima i cuvaj supak brateSabinho je napisao/la:halo ljudi neigramo sa slobodom vec sa zeljom neshvatam sto njiha podjebavate ostavite ih namiru makar dok je derbi a kasnije ce mo viditi pozzzz
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Rigoletto je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sabinho je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
sta je bilo kad si se probudio? Pao s krevetica na vugla?MuhamedTM je napisao/la:Priznajem nikad u zivotu.
Kad se vratim poslije derbija na Zeljinu temu, nemoj da te cujem tamo donna nasa mala.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma boli me briga za ime... Podsjećala me na Hanku Paldum u mlađim danima plavuša, fonase, jedino što Hanka Paldum nema tetovažu na desnoj ruci a ova moja Tuzlanka ima... taj vikend na jezeru bili smo ko zečevi...PipiDugaCarapa je napisao/la:Zar ti se moze dici na ****.u koja se zove Hanka?newborn je napisao/la:
Nema boljih koka od tuzlanki... sjećam se jednog ljeta na panonskom prije godinu dvije i Hanke iz tuzle. kakva čkapi to je nevjerovatno. da mi je još samo jedna noć sa njom platio bih ko azmir sudije u prvoj ligi FBiH, ako ne bih i više dao...
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi
Sta je ovo jbt

Sta je ovo jbt
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ako mi vjeruješ, forum na stranu, ali se toliko malo govori o derbiju da je to strašno. Zaista se ne sjećam ovakve situacije, prije se o derbiju konstantno pričalo dva mjeseca prije nego što će sudija dati znak za početak.pinoglavi je napisao/la:Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi![]()
Sta je ovo jbt
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Strasan kompleks ste nam nabili unistavajuci nas kroz cijelu historiju, nikad nista nismo mogli osvojit zbog vas
A veoma bitan derbi je sada, direktan okrsaj za EuropuPipiDugaCarapa je napisao/la:Ako mi vjeruješ, forum na stranu, ali se toliko malo govori o derbiju da je to strašno. Zaista se ne sjećam ovakve situacije, prije se o derbiju konstantno pričalo dva mjeseca prije nego što će sudija dati znak za početak.pinoglavi je napisao/la:Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi![]()
Sta je ovo jbt
@toti spremi se za put u Tuzlu kada osvojimo finale
Nad tobom sunce najljepše sja
Nece dugo jer tamo dolazim samo da pisem o Zelji kad se vratim nakon opradavnog odmora. Necu da slusam njega on je najveci problem sto je tema uvenula ko ruza.samirr je napisao/la:On privatizuje vasu temu. Kad se vratis tamo ocekujem od tebe da budes admin.MuhamedTM je napisao/la:Priznajem nikad u zivotu.
Ako ne dobijem bam do tada vracam se na mjesto zlocina.
Vidis da ga niko ne benda ni 2 %. Prica sam sa sobom.
Smiju ti se ljudi reufe.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 23 apr 2016, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7.000 posjeta u nedjelju.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ako mi vjeruješ, forum na stranu, ali se toliko malo govori o derbiju da je to strašno. Zaista se ne sjećam ovakve situacije, prije se o derbiju konstantno pričalo dva mjeseca prije nego što će sudija dati znak za početak.pinoglavi je napisao/la:Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi![]()
Sta je ovo jbt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast tebi sto se vracas odlucio si konacni obracun sa doonicom. Sto se tice bana ako dodje do toga. Tajni mod moze da ti ga skine kad on hoce znacii samo deri.MuhamedTM je napisao/la:Nece dugo jer tamo dolazim samo da pisem o Zelji kad se vratim nakon opradavnog odmora. Necu da slusam njega on je najveci problem sto je tema uvenula ko ruza.samirr je napisao/la:On privatizuje vasu temu. Kad se vratis tamo ocekujem od tebe da budes admin.MuhamedTM je napisao/la:Priznajem nikad u zivotu.
Ako ne dobijem bam do tada vracam se na mjesto zlocina.
Vidis da ga niko ne benda ni 2 %. Prica sam sa sobom.
Smiju ti se ljudi reufe.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@pino jesi navalio na onu opkladu...ako ti je toliko stalo platit cu ti ja kakvog gejliju pa se provedi, ti kao da jedva cekas cc
U svakom slucaju vi necete osvojit ligu...
U svakom slucaju vi necete osvojit ligu...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.