Alipasino je napisao/la:Sta se ono dimi Kosevo gori to se moj Zeljo SA zvrkovima bori a SA juga pjesma se ori.Volim Zelju vise nego majku OD iduce sezone pisacemo bajku.
Kale Gospodar Vremena
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Alipasino je napisao/la:Sta se ono dimi Kosevo gori to se moj Zeljo SA zvrkovima bori a SA juga pjesma se ori.Volim Zelju vise nego majku OD iduce sezone pisacemo bajku.
Tako je i nas Peric najavljivao borbu,smrt,poginut za Zrinjski, pa umalo ne izginusmo u 2, ligu...samirr je napisao/la:Mulalicu svaka konferencija ista zamalo da se pobije sa ligom.
hskzmostar je napisao/la:Tako je i nas Peric najavljivao borbu,smrt,poginut za Zrinjski, pa umalo ne izginusmo u 2, ligu...samirr je napisao/la:Mulalicu svaka konferencija ista zamalo da se pobije sa ligom.
Sto niste sad bi mi bili prvi a vi se borilo sa sibenikom i cibalijom za ulazak u Hnl.hskzmostar je napisao/la:Tako je i nas Peric najavljivao borbu,smrt,poginut za Zrinjski, pa umalo ne izginusmo u 2, ligu...samirr je napisao/la:Mulalicu svaka konferencija ista zamalo da se pobije sa ligom.
Sta cu mu ja kad je teska bitangaMuhamedTM je napisao/la:Muerte polako ostavi sta I za nas, nemoj sam Muerte-nemoj sam
bolje ovako. hrvati prvi u dvije ligesamirr je napisao/la:Sto niste sad bi mi bili prvi a vi se borilo sa sibenikom i cibalijom za ulazak u Hnl.hskzmostar je napisao/la:Tako je i nas Peric najavljivao borbu,smrt,poginut za Zrinjski, pa umalo ne izginusmo u 2, ligu...samirr je napisao/la:Mulalicu svaka konferencija ista zamalo da se pobije sa ligom.
Sto su mu surlu naredili, sav je ocerupan, mali pravi pitar, zbrdazdola.com.Alipasino je napisao/la:Cuj Dulje Sandzancica on fol nesto izjava a guzovi mu ko u Karleuse.
Reci mu.Alipasino je napisao/la:Cuj Dulje Sandzancica on fol nesto izjava a guzovi mu ko u Karleuse.
Hvala jarane.Živio !Zip je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-drine ... ine/191977samirr je napisao/la:Da li je sve riješeno u Prijedoru i Zvorniku.
Kvota na Borac u padu trenutno 1,33 a na Mladost DK 1,6 !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.