PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
u svakom slucaju, osvojit' cemo je prije ili poslije, sa ovakvim nepretkom kluba, to je neminovnost
za pocetak, zadovoljit' cemo se plasmanom u evropu i titulom prvaka Kupa BiH
Sloboda je najvecu titulu vec osvojila, a to je reprogram
Gdje onaj salvin kevra mislim da navija za zelju bas je me iznervirao kad je nakon poraza od sirokog napisao jeb.o ih reprogra. To nam je najveca titula.Chinaglia je napisao/la:u svakom slucaju, osvojit' cemo je prije ili poslije, sa ovakvim nepretkom kluba, to je neminovnost
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
E j3bo ga ti, zar ti je toliko tesko pao taj avatar. Tema je za zaj3banciju, kad Sloboda igra lose il se sta negativno desava oko nje onda je nama trpanje, tako je bilo i Sarajevu kad su gadjali Jesica bakljama i "igrajte pi.cke" pa smo se svi sprdali. Neko je postavio onu molbu upucenu dal firmi ili kome vec da doniraju sredstva pa se zato salimo i za prosnju.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi sto su dali to je bilo s halalom bolan nebio, ko je god dao a sad serenda (mozda, mali dio) yebem mu pleme pa sto je dao ako nije halalio.Beduin je napisao/la:Ma FK Begging je asocijacija na upucene molbe za stolice, ali nikad nece Beduin napisati FK Seljo, FK **** i sl. Znas mene ba, sala DA, vrijedjanje NE.
Vrijedjanje znas kako u sali pa privali. Sad ti reci ko I drug Pino kolektivno ste nas prskali sad vam vracamo.
Nije frka ako je fazon ici igrati se igre bez granica da pocnemo odma.
Nemam sta ja prskanje spominjati, pusti to. Mi vam ogadili fudbal, Mulalic zamalo pretukao novinara zbog nas, Memiji jedva namjestili prsljenove, a Blagojevic se napsovao treneru, etc... nikakvo prskanje, nije Beduin tako vulgaran
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli kakav smrad, pacenik moras biti da ceprkas po FB i na ovakav pacerski, malogradjanski, pecinarski nacin provociras nekoga indirektno. A ti dobro znas o cemu ja sad govorim.newborn je napisao/la:Ma boli me briga za ime... Podsjećala me na Hanku Paldum u mlađim danima plavuša, fonase, jedino što Hanka Paldum nema tetovažu na desnoj ruci a ova moja Tuzlanka ima... taj vikend na jezeru bili smo ko zečevi...newborn je napisao/la:
Nema boljih koka od tuzlanki... sjećam se jednog ljeta na panonskom prije godinu dvije i Hanke iz tuzle. kakva čkapi to je nevjerovatno. da mi je još samo jedna noć sa njom platio bih ko azmir sudije u prvoj ligi FBiH, ako ne bih i više dao...
I jos Ajzea svjesno se na ovakvo malogradjanstvo nadovezuje, svaka cast rodjak.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Topli pozdrav iz multi-kulti Tuzle za napacene zitelje multi-vita glavnog grada u ove sitne sate u polupijanom stanju.
Amen i Amin.
[youtube][/youtube]

Amen i Amin.
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jel ovo onaj što je imao u potpisu citat šejha Ahmeda Deedata? Čini mi se da jeste...Beduin je napisao/la: Zamisli kakav smrad, pacenik moras biti da ceprkas po FB i na ovakav pacerski, malogradjanski, pecinarski nacin provociras nekoga indirektno. A ti dobro znas o cemu ja sad govorim.![]()
Kakav preokret i kakav retardiran potez po ko zna koji put, nikad ovo neću shvatit koliki bilde moraš bit da na ovaj nivo padneš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije valjda da je neko od vas ovdje zensko-Hanka??Beduin je napisao/la:Zamisli kakav smrad, pacenik moras biti da ceprkas po FB i na ovakav pacerski, malogradjanski, pecinarski nacin provociras nekoga indirektno. A ti dobro znas o cemu ja sad govorim.newborn je napisao/la:Ma boli me briga za ime... Podsjećala me na Hanku Paldum u mlađim danima plavuša, fonase, jedino što Hanka Paldum nema tetovažu na desnoj ruci a ova moja Tuzlanka ima... taj vikend na jezeru bili smo ko zečevi...newborn je napisao/la:
Nema boljih koka od tuzlanki... sjećam se jednog ljeta na panonskom prije godinu dvije i Hanke iz tuzle. kakva čkapi to je nevjerovatno. da mi je još samo jedna noć sa njom platio bih ko azmir sudije u prvoj ligi FBiH, ako ne bih i više dao...![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
A pusis quracRigoletto je napisao/la:
- Probisvjet
- Kontakt:
Vise im ne trebaju sandale.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Danas ne ideš u školu,tj predškolsko.. U Pon Skini se do pasa i čekaj me na velikom odmoru.MuhamedTM je napisao/la:Nece dugo jer tamo dolazim samo da pisem o Zelji kad se vratim nakon opradavnog odmora. Necu da slusam njega on je najveci problem sto je tema uvenula ko ruza.samirr je napisao/la:On privatizuje vasu temu. Kad se vratis tamo ocekujem od tebe da budes admin.MuhamedTM je napisao/la:Priznajem nikad u zivotu.
Kad se vratim poslije derbija na Zeljinu temu, nemoj da te cujem tamo donna nasa mala.
Sad ti priznaj da ni mater rodjena te volila nije.
Postavljas svima ista pitanja..
Reko sam ljudima da necu s tobom vise cirkus praviti.
Nastavi najjaci si kad si sam!
Ako ne dobijem bam do tada vracam se na mjesto zlocina.
Vidis da ga niko ne benda ni 2 %. Prica sam sa sobom.
Smiju ti se ljudi reufe.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Oj Aldin 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
KAKO JE OVAJ AMAZON GLUP!!!
Ne brini se ima vremenaFrancescoTotti je napisao/la:Strasan kompleks ste nam nabili unistavajuci nas kroz cijelu historiju, nikad nista nismo mogli osvojit zbog vas![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
đe ćeš ti tako rano subotomCocaine je napisao/la:A pusis quracRigoletto je napisao/la:![]()
grob te yebo bolesni
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vidit ces sljedecu sezonu, strah od Slobodepinoglavi je napisao/la:Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi![]()
Sta je ovo jbt![]()
A bez zayebancije, suhveli je atmosfera pred ovaj derbi, jos ako gruhne kisa od ranog jutra fkt bi moglo biti samo nekih 10 do 15 milja, jos se dosta raje koja navija za Zelju omislja dal na zapad i dat 15 kermi dini ili kuci gledat, tako da mislim da ce posjeta biti jedna od losijih sto se derbija tice..MortemHz je napisao/la:7.000 posjeta u nedjelju.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ako mi vjeruješ, forum na stranu, ali se toliko malo govori o derbiju da je to strašno. Zaista se ne sjećam ovakve situacije, prije se o derbiju konstantno pričalo dva mjeseca prije nego što će sudija dati znak za početak.pinoglavi je napisao/la:Jel moguce da sarajlije vise spominju Slobodu nego gradskog rivala pred derbi![]()
Sta je ovo jbt
- Beduin
- Kontakt:
Sve je moguce kod blesana. Bas bih mu volio vidjeti njusku, i pita li se ko peca njegovu deveriku dok on kod kuce po FB istrazuje o forumasima.wobly92 je napisao/la:Jel ovo onaj što je imao u potpisu citat šejha Ahmeda Deedata? Čini mi se da jeste...Beduin je napisao/la: Zamisli kakav smrad, pacenik moras biti da ceprkas po FB i na ovakav pacerski, malogradjanski, pecinarski nacin provociras nekoga indirektno. A ti dobro znas o cemu ja sad govorim.![]()
Kakav preokret i kakav retardiran potez po ko zna koji put, nikad ovo neću shvatit koliki bilde moraš bit da na ovaj nivo padneš.
@Rinuka - ma jok to, nesto jos gore je u pitanju. Mnogi ovdje znaju o cemu je finta.
075 ❤
075 ❤
Brato leptiro mahmuran jutrosRigoletto je napisao/la:đe ćeš ti tako rano subotomCocaine je napisao/la:A pusis quracRigoletto je napisao/la:![]()
grob te yebo bolesni
Batva, pitaj molotovljeva zna li ga, to jeste o kome se radi, moguce je, lik ima opasne resurse na raspolaganju
A gledam od sinoc i razmisljam sta raditi budali.Beduin je napisao/la:Sve je moguce kod blesana. Bas bih mu volio vidjeti njusku, i pita li se ko peca njegovu deveriku dok on kod kuce po FB istrazuje o forumasima.wobly92 je napisao/la:Jel ovo onaj što je imao u potpisu citat šejha Ahmeda Deedata? Čini mi se da jeste...Beduin je napisao/la: Zamisli kakav smrad, pacenik moras biti da ceprkas po FB i na ovakav pacerski, malogradjanski, pecinarski nacin provociras nekoga indirektno. A ti dobro znas o cemu ja sad govorim.![]()
@Rinuka - ma jok to, nesto jos gore je u pitanju. Mnogi ovdje znaju o cemu je finta.
Da mu postavim slike da vidi raja blesana....
Kucnu adresu da mu njegovu ovdje napisem....
Nevjerovatno koliko djeca nisko padnu u zelji za nekom forumskom paznjom.
Davno je otisao ovaj forum u kur..ac.
Forumske mudonje a kada ga nadjes vjeruj ne vrijedi prljat ruke.zali boze sperme sto mu caca potrosi na njega.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.