Ma kakvi gdje ce to nijaz i ekipa da urade.pabizo je napisao/la:NIJAZ JE KUP OSVOJIO,,,,,,NIKADA BOLAN TEKMU NIJESMO PRODALI,,,,AFIRMISAO JE NIJAZ MLADE NOGOMETAŠE KADA SU IH VELIKI KLUBOVI OTPISALI,,,,I NEMOJ PISATI GLUPOSTI.samirr je napisao/la:Vidim da me par forumasa proziva. Gasi klub bez navijaca redovno skidanje gaca sarajevskim klubovima. Nijaz da je htio normalan klub otisao bi u neki drugi grad i ulozio u lokalni klub. Ovako mu sluzi samo za prodavanje utakmica.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako mislis na mene, pogresno razumijes. Ja sam upozoravao kad sam rekao da nema mrznje u tome sto pisem, da bi se izbjeglo ovo sve, ali eto..
1. Ima intervju gdje je covjek rekao zasto je izabrao Olimpic.
2. Sto bi tebe iko poslusao? Ko si ti?
3. Sto iko mora da zeli to sto ti zamisljas da je "normalno"?
4. Da mu je to bio cilj, prodavao bi gdje god bi otisao, odabir Olimpica nema nista s tim.
1. Ima intervju gdje je covjek rekao zasto je izabrao Olimpic.
2. Sto bi tebe iko poslusao? Ko si ti?
3. Sto iko mora da zeli to sto ti zamisljas da je "normalno"?
4. Da mu je to bio cilj, prodavao bi gdje god bi otisao, odabir Olimpica nema nista s tim.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije nas Nijaz htio ugasiti. Mi smo dosta prije njega sami sebe ugasili, odnosno nase mafijaske uprave. Nijaz je jedino htio iskoristiti povoljnu priliku da ima klub u jakoj sredini kao sto je Tuzla. Sreca pa je dosao covjek koji nas je opet upalio.solinas je napisao/la:Neki ne zaboravljaju da je taj isti Nijaz uz pomoc domacih grobara htio ugasiti Slobodu i poturiti nam projekat poput OKK.plavousrcu je napisao/la:Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.lupus je napisao/la:Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.
Cuj Sloboda Olimpic....![]()
Pa kada nije proslo pokusali sa Sloboda 1919.
Tako da odvadi malo bogati![]()
I nemoj mi nista pricati,bio i iz prve ruke pratio sta se dogadja. Imao je nekih izjava kada smo ispadali ne poricem,ali kasnije je sam sebe pokopao.
Sto se tice Olimpica nemam nista protiv tog kluba. Danas neka pobjedi bolji, a Olimpicu ako ispadne zelim brz povratak u PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tako je Probisvjet. Nijazova jedina greska je bila sto je prihvatio nepromisljen plan gradskih struktura. Cim je skontao situaciju povukao se glavom bez obzira.Probisvjet je napisao/la:Nije nas Nijaz htio ugasiti. Mi smo dosta prije njega sami sebe ugasili, odnosno nase mafijaske uprave. Nijaz je jedino htio iskoristiti povoljnu priliku da ima klub u jakoj sredini kao sto je Tuzla. Sreca pa je dosao covjek koji nas je opet upalio.solinas je napisao/la:Niste mi mrski i volio bih da ostanete. a za ovo na pocetku posta si potpuno u pravu. Ljudi brzo zaboravljaju neke stvari.plavousrcu je napisao/la:]Ne tako davno jedini smo bili na strani ovih fukara kada su ih svi otjerali iz PL.Danas lete i podcjenjuju sve oko sebe kao da je sa njima pocela se igrati ova igra.
Mnogo toga bih im mogao odgovoriti i pojasniti da stvari i ne izgledaju tako bajno kako ih predstavljaju.Sve cemo preduzeti da sutra bodovi ostanu na Otoci.Od prve minute u kost i ne zanima nas nista drugo osim boba.
Neki ne zaboravljaju da je taj isti Nijaz uz pomoc domacih grobara htio ugasiti Slobodu i poturiti nam projekat poput OKK.
Cuj Sloboda Olimpic....![]()
Pa kada nije proslo pokusali sa Sloboda 1919.
Tako da odvadi malo bogati![]()
I nemoj mi nista pricati,bio i iz prve ruke pratio sta se dogadja. Imao je nekih izjava kada smo ispadali ne poricem,ali kasnije je sam sebe pokopao.
Sto se tice Olimpica nemam nista protiv tog kluba. Danas neka pobjedi bolji, a Olimpicu ako ispadne zelim brz povratak u PL.
Btw, jedini je Gracic(naravno osim nas) prije 4 godine pricao o montiranju zadnjeg kola.
O tome kako se skidaju gace starijoj sarajevskoj braci bi se dalo pricati, ali spocitavati neke stvari u vezi nas je glupavo.
Btw, Mokroguz vas je dobro nalozio
tuzlanska Sloboda
Nije vise, danas 5 KM svima.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koja si ti djukela.Lose raditi a dobro se nadati,ne ide nikako.FKS1946 je napisao/la:Je li jos ulaznica za domace navijace popularna markica ?
-
ultra gitano
Ajmo Olimpic bar bod uzmite
da ga Smajke zalila nije odavno 
Olimpic: Bandović, Milović, Radović, Vukomanović, Regoje, Muharemović, Hadžić, Hebibović, Karić, Anđušić, Handžić.
Na klupi su ostali: Šuljagić, Jovanović, Brković, Smajić, Gligorov, Zolj, Kobiljar
Sloboda: Pirić, Efendić, Mehmedagić, Kostić, Ivetić, Stjepanović, Ordagić, Sarić, Veselinović, Ahmetović, Krpić
Na klupi su ostali: Muminović, Lakičević, Pršeš, Haurdić, Govedarica, Mehidić i Merzić
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo streama
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hajmo Vucovi

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Svidja mi se igra danas, Andjusic pokazao mnogo vec sada. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
JAOOOOOOOO KAKO BLIZUUU, Nemanjaaaaa careee
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
PA HEBIBEEEEEEE JOOOOOJJJJJJJJ
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eno nasa navijacka himna 
Opasne sanse Slobode, dobro je da nije uslo
Opasne sanse Slobode, dobro je da nije uslo
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- akisarajevo92
- Kontakt:
Strasan pogodak gostiju.
Gol bi nas vratio u igri, hajmo momci!
Gol bi nas vratio u igri, hajmo momci!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svakako vam ide druga liga i lagano gašenje abd...
Nas vec tradicionalni problem - sve sanse a nikad da udje, trebali smo voditi 1-2.
Ekipa dobro radi, ono od Mehidica nije se moglo zaustaviti.
Ekipa dobro radi, ono od Mehidica nije se moglo zaustaviti.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.