NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Da Cavsi odbranom zaustave Wariorse??? Pa to nisu uspjeli ni Spursi (ustvari jesu jednu utakmicu od 4) koji su 20x bolja ekipa u odbrani od Cavsa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]Raul_64 je napisao/la:Kad je to bilo?Irving je igrao fantasticnu odbranu protiv Karija dok se nije povrijedio.
Jedan play i godinu dana moras slusati kako je irving zaustavio stepha
ser del barça es el millor que hi ha !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ustvari 2 tekme,s obzirom da GS daje 115p po utakmici,a 2 puta su dali ispod 100 i imali najmanje poena na poluvremenu.Druga je stvar sto je SA bio los ofanzivno u toj 2.tekmi.majestic24 je napisao/la:Da Cavsi odbranom zaustave Wariorse??? Pa to nisu uspjeli ni Spursi (ustvari jesu jednu utakmicu od 4) koji su 20x bolja ekipa u odbrani od Cavsa.
Gledam ovog Hardena neku noc, pa taj covjek je po cistom kosarkaskom skillu (ne gledajuci fizikalije, atletiku i to, dakle samo onaj kosarkaski skill) 2. ili 3. igrac lige. Iza Stepha koji je neprikosnoveno prvi i mozda Duranta dakako. Stvarno je sramotno da covjek s takvim cistim talentom toliko ne radi na sebi i dopusta da ga se ismijava zbog odbrane i uzasnog zalaganja.
U jednom trenutku dobrih 5+ minuta tekme backcourt su cini Smart, Rozier i RJ Hunter.. A inace Rozier od rukija je bas dobro iskoristio minute.Scof1eld je napisao/la:Isaiah![]()
![]()
Celticsi igraju u rotaciji sa sest igraca, ovo sto Stevens izvlaci niko drugi ne bi mogao..
Moze Boston ovo proci. Bice tesko, ali moze.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 23 apr 2016, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Hoće li Vince Carter igrati i iduće sezone?
Ne pratim baš NBA kao prije ima već nekoliko godina, samo me zanima ovo za Cartera. Žao mi je što nikada nije bio prvak sa nekom ekipom..
Ne pratim baš NBA kao prije ima već nekoliko godina, samo me zanima ovo za Cartera. Žao mi je što nikada nije bio prvak sa nekom ekipom..
''Neka me mrze samo da me se boje''
Nema Isaiaha iducu. Znaci 1-3 i skoro nemoguce.dscile je napisao/la:U jednom trenutku dobrih 5+ minuta tekme backcourt su cini Smart, Rozier i RJ Hunter.. A inace Rozier od rukija je bas dobro iskoristio minute.Scof1eld je napisao/la:Isaiah![]()
![]()
Celticsi igraju u rotaciji sa sest igraca, ovo sto Stevens izvlaci niko drugi ne bi mogao..
Moze Boston ovo proci. Bice tesko, ali moze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sto ga ne bi bilo? Ako mislis zbog onog kacenja sa Schroederom, vidio sam izjavu gdje govori da ne vjeruje da ce dobiti kaznu.
Nema on sta vjerovati. Za onakve stvari su se dobijale suspenzije. Ne mozes udarati u glavu igraca bez lopte. Zasluzio je.dscile je napisao/la:Sto ga ne bi bilo? Ako mislis zbog onog kacenja sa Schroederom, vidio sam izjavu gdje govori da ne vjeruje da ce dobiti kaznu.
[youtube][/youtube]Stu Jackson✔@StuJackson32
Great performance by @Isaiah_Thomas however won't get chance to back it up in game 4 Predicting suspension for swing/contact @DennisMike93
6:04 AM - 23 Apr 2016
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ko će osvojiti titulu zavisi samo od toga da li će Curry biti potpuno zdrav
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
IT4
3 PG lige.

Kawhi odigrao jednu 40+ minuta i odmah se izgovori smišljaju.topnik1 je napisao/la:Ko će osvojiti titulu zavisi samo od toga da li će Curry biti potpuno zdrav
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najavio je da hoce.Sad sta ce biti 100%,to samo on zna.cipiripi je napisao/la:Hoće li Vince Carter igrati i iduće sezone?
Batum najvjerovatnije propušta ostatak serije sa Miamijem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Heat ce pregaziti istok ko plitak potok
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
On ima jos jednu garantovanu godinu u ugovoru, ukoliko se dobro sjecam?NEZALAGANJE je napisao/la:Najavio je da hoce.Sad sta ce biti 100%,to samo on zna.cipiripi je napisao/la:Hoće li Vince Carter igrati i iduće sezone?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima negarantovan ugovor za slijedecu sezonu.Na MEM je da odluci.
Što jedan momak ovdje kaže, fakti.Kawhi je napisao/la:IT4![]()
3 PG lige.
Kawhi odigrao jednu 40+ minuta i odmah se izgovori smišljaju.topnik1 je napisao/la:Ko će osvojiti titulu zavisi samo od toga da li će Curry biti potpuno zdrav
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
IT je bog istoka.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
The NBA assessed a flagrant-1 foul to Boston Celtics guard Isaiah Thomas but he will not be suspended for Game 4 of an Eastern Conference first-round series against the Atlanta Hawks.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imal neko link za Raptorse ? Hd po mogucnosti...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.