Ma za nase uvjete mi odlicno napredujemo u svakom pogledu.Sad je vrijeme ,u slijedecih par godina,za veci iskorak aBd infrastrukturno i u europi a baza navijaca svakim danom je sve brojnija.Bit ce to dobro.newborn je napisao/la:Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Je na grad od 110 000 stanovnika uspjeli usicarit 230 clanova,sva cast...newborn je napisao/la:Žalosno je da Hajduk u Mostaru ima više članova od Zrinjskog i Veleža zajedno.GradKamena1 je napisao/la:MI nažalost nemamo tu mogućnost da vadimo članske tako da i ne možeš dobit točan odgovor.newborn je napisao/la:Koliko članova ima Zrinjski?
Ima 20 likova koji koji redovno prate Hajduk na domacim utakmicama,a orgnizirane Torcide Mostar vec odavno nema.Malo po Capljini i to je uglavnom to.
-
- Kontakt:
Pa onaj trans Torcida Mostar sto bude na Poljudu nose otac i sin a trans od 10 metara,to ti je dovoljno da skontas koliko je Torcida ozbiljna i sutra kad padne krivljavina,ovo ostalo kao sto napisase iznad ima jedno 15 momaka koji to prate intezivno i to je to. Kad se sjetim vremena od prije 15 godina ,ovo je sad pickin dim,promjenile su se generacije a Zrinja nize titule sto je najvaznije ,a polako se radjaju djeca ciji ocevi ne znaju ni za jedan drugi klub i djeca se odgajaju ispravno !
Nakon dugih borbi i rada,uspjeli smo izaci iz sjene hr.velikana.Prerasli lokalne i regionalne okvire,danas se za Zrinju navija u Neumu,Stocu,Capljini,Livnu,Zepcu,Fojnici,Metkovicu,Zagrebu itd...GradKamena1 je napisao/la:Pa onaj trans Torcida Mostar sto bude na Poljudu nose otac i sin a trans od 10 metara,to ti je dovoljno da skontas koliko je Torcida ozbiljna i sutra kad padne krivljavina,ovo ostalo kao sto napisase iznad ima jedno 15 momaka koji to prate intezivno i to je to. Kad se sjetim vremena od prije 15 godina ,ovo je sad pickin dim,promjenile su se generacije a Zrinja nize titule sto je najvaznije ,a polako se radjaju djeca ciji ocevi ne znaju ni za jedan drugi klub i djeca se odgajaju ispravno !
Samo taj iskorak u Europi pa da lavina krene...
-
Graovac je upitan za sutrašnju utakmicu, ozljeda noge...
p.s. Travnjak nam je k'o bilijar...perverzija...
@GradKamena i Hum94...
p.s. Travnjak nam je k'o bilijar...perverzija...
@GradKamena i Hum94...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zrinjski sutra ima priliku postati prvi klub u premijerligaškoj povijesti koji je nanizao 45 utakmica bez domaćeg poraza. Zanimljivo, prvi klub koji je imao tu priliku bio je također Zrinjski - 28. veljače 2010. to nam nije dozvolila Zvijezda (0:1), a 6. ožujka ove godine na broju 44 zaustavio se i Široki Brijeg porazom od Zrinjskog (3:4). Ako su neki zaboravili, posljednji prvenstveni poraz u Mostaru upisali smo prije tri godine, odnosno 28. travnja 2013. protiv Čelika (0:2)
-
Ma mi ako mislimo o tituli sutra pod moranjem moramo dobiti u što ne sumnjam, a za rekord akb. sutra pada 

Najavljuju kišu, tako da se nadam da nam neće napravit poplavu od terena kao protiv Borca...
espresso je napisao/la:Zrinjski sutra ima priliku postati prvi klub u premijerligaškoj povijesti koji je nanizao 45 utakmica bez domaćeg poraza. Zanimljivo, prvi klub koji je imao tu priliku bio je također Zrinjski - 28. veljače 2010. to nam nije dozvolila Zvijezda (0:1), a 6. ožujka ove godine na broju 44 zaustavio se i Široki Brijeg porazom od Zrinjskog (3:4). Ako su neki zaboravili, posljednji prvenstveni poraz u Mostaru upisali smo prije tri godine, odnosno 28. travnja 2013. protiv Čelika (0:2)

S obzirom koliko je ovo nekad bila domacinska liga bio sam uvjeren da je taj rekord puno veci, ali opet, 45 utakmica znaci tri sezone bez domaceg poraza sto je fascinantno.
Mozda nahvatate Dinamo koji ove sezone ima jos jednu domacu da utakmicu da se zaustavi na fascinantnih 99 utakmica bez domaceg ligaskog poraza

I pored onakvih pljuskova protiv Borca teten bio vrlo dobarespresso je napisao/la:Najavljuju kišu, tako da se nadam da nam neće napravit poplavu od terena kao protiv Borca...

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Nevezano za sutrašnju utakmicu: Zna li netko hoće li biti išta od utakmice veterana Zrinjskog i Rijeke što je navodno planirana za 30.04. Vidim da su riječani prije desetak dana odigrali utakmicu na Rujevici protiv FC Internazionale sa Toldom, Zanettiem, Carboneom, Karagounisom u momčadi...uhh, kada bi se nekako mogli povezati pa ove druge dovesti Pod BB dogodine, to bi bila prava stvar...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ne mogu se oni mjeriti sa dinamom,zato što purgeri imaju pomoc od sudaca i saveza,dok to HŠK Zrinjski nema!!Signore je napisao/la:espresso je napisao/la:Zrinjski sutra ima priliku postati prvi klub u premijerligaškoj povijesti koji je nanizao 45 utakmica bez domaćeg poraza. Zanimljivo, prvi klub koji je imao tu priliku bio je također Zrinjski - 28. veljače 2010. to nam nije dozvolila Zvijezda (0:1), a 6. ožujka ove godine na broju 44 zaustavio se i Široki Brijeg porazom od Zrinjskog (3:4). Ako su neki zaboravili, posljednji prvenstveni poraz u Mostaru upisali smo prije tri godine, odnosno 28. travnja 2013. protiv Čelika (0:2)![]()
![]()
S obzirom koliko je ovo nekad bila domacinska
liga bio sam uvjeren da je taj rekord puno vec, ali opet, 45 utakmica znaci tri sezone bez domaceg poraza sto je fascinantno.
Mozda nahvatate Dinamo koji ove sezone ima jos jednu domacu da utakmicu da se zaustavi na fascinantnih 99 utakmica bez domaceg ligaskog poraza
Godine prolaze jubav ostaje...
-
A jbt...moramo ga zavalti...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Hvalim te Bože...Igraj do kraja....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Bravo momci....
To je to...
Idemo dalje...
Igraj do kraja...
To je to...
Idemo dalje...
Igraj do kraja...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zaslužena pobjeda po opet teškome terenu,
Mešanović konačno zabio
Arežina doktor baluna
Još četiri kola i najmanje 10 bodova,
zna se kome titula pripada
Mešanović konačno zabio

Arežina doktor baluna

Još četiri kola i najmanje 10 bodova,
zna se kome titula pripada

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Idemo poginuti na Grbavici
i donjeti u Mostar tri boda...
Igraj do kraja...
Jer tebe volim Ja....

Igraj do kraja...
Jer tebe volim Ja....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Može svaku po 1:0 samo da pobjeđujemo 

Pobjeda je tu, idemo dalje.Teren loš, Vitez se dobro branio a i onaj golman im je svašta vadio.Napokon Stevo i Vučina na terenu ... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.