NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Susjedi naši, jesu li potonule sve ladje? Kakvo nas iznenađenje očekuje kod vas,ako nas više možete iznenaditi. Sa velikim zadovoljstvom ovjeravamo vam za vikend kartu u jednom smjeru, stiže vas karma jbg
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Sa velikim zadovoljstvom ti kazem da ce bodovi ostati na Piroti i da vas ove godine guramo u prvu ligu u kojoj cemo se krviti iduce godine.flek1950 je napisao/la:Susjedi naši, jesu li potonule sve ladje? Kakvo nas iznenađenje očekuje kod vas,ako nas više možete iznenaditi. Sa velikim zadovoljstvom ovjeravamo vam za vikend kartu u jednom smjeru, stiže vas karma jbg
Znači vi i dalje po svome. Aj dobro , šteta što ste sje.ali nešto što je moglo biti dobro za obje ekipe , ali vi ste tako htjeli...po vas loše. poz
- SamoTravnik
- Kontakt:
Rekao sam da bodovi ostaju na Piroti. Odlicno odigrano, standardno nase toplo-hladno, kad hoce mogu dobit sve a kad nece patimo se sa Vlasicem i Novim Travnikom.
Gerila svaka cast.. Policija vas ne voli sto je se i jucer mogli vidjeti ali ste tu i budite do kraja!
Gerila svaka cast.. Policija vas ne voli sto je se i jucer mogli vidjeti ali ste tu i budite do kraja!
-
Matemotika
- Kontakt:
Ljudi kakva je utakmica bila? Nisam mogo doći prokleto auto se registruje 7 dana ko tenka da registruju pa treba provjera o porijeklu tenka.
Jel to policija opet bila u svom elementu?
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa sa utakmicom sam zadovoljan, od pocetka su krenuli agresivno i trudili se, da su ovakav pristup imali na proslim domacim bilo bi super. Malo sam se bojao da ce kod 1:1 biti sranje ali smo se vratili i zabili drugi pa treci i lagano komsije ispratili kuci.Matemotika je napisao/la:Ljudi kakva je utakmica bila? Nisam mogo doći prokleto auto se registruje 7 dana ko tenka da registruju pa treba provjera o porijeklu tenka.
Sto se tice policije, ono je smijesno, ko god je bio na utakmici zna o cemu pricam. Samo jedan dio specijalne policije se vidi na ovoj slici ispod, ima ih pored ulaza na istok jos kombi i plus na zapadu sto su se sakrili od kise i cekali. Pored toga bilo je obicnih prasinara i ae sigurnost. Naravno ovaj broj specijalne policije na ovako nebitnoj utakmici je iz razloga sto se Gerila odlucila "boriti" protiv smradova koji nam sramote klub a najveci smrad Midhat (sportski direktor) je ujedno i kondicioni trener specijalnoj policiji.
Bez obzira na sve opet su mu spominjali uzi krug familije i vjerujem da ce nastaviti i dalje.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Sutra Velež, nebitna utakmica i njima i nama ali cisto radi ono malo publike sto ce doci trebaju uzeti 3 boda. Zec zbog kartona ne igra, ostali iole bitni su tu.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Jbg kasno izgleda...Da je dobiti u Kaknju nekako mogla bi se ova guzva mozda i iskoristiti...
hahahahahahahaslobodnjak je napisao/la:Jbg kasno izgleda...Da je dobiti u Kaknju nekako mogla bi se ova guzva mozda i iskoristiti...
-
ultra gitano
Ako ne osigurate opstanak ove želim vam da se vratite sljedećeslobodnjak je napisao/la:Jbg kasno izgleda...Da je dobiti u Kaknju nekako mogla bi se ova guzva mozda i iskoristiti...
Dolazi li gerila u Kakanj...piva prije utakmice...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Mislim da ne. Kakvo je stanje kod vas u ekipi ? Ima li kakvih povreda/kartoni i ostalo ?amar009 je napisao/la:Dolazi li gerila u Kakanj...piva prije utakmice...
Kod nas su cini mi se svi spremni, nema kartoniranih, pa vidjet cemo. Nama je ova utakmica prva mec lopta da potvrdimo opstanak u PL.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Bit ce ebenoziher je napisao/la:Kod nas su cini mi se svi spremni, nema kartoniranih, pa vidjet cemo. Nama je ova utakmica prva mec lopta da potvrdimo opstanak u PL.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Kakav bi haos naparvili kad bi dobili u Subotu...Svi su pa i mi već prežalili Travnik...
ASloboda sljedeću dolazi...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma prezalio sam nakon utakmice sa Rudarom i promasenog penala. U subotu ako kojim cudom uzmemo 3 boda bit ce zanimljivo sa Slobodom.slobodnjak je napisao/la:Kakav bi haos naparvili kad bi dobili u Subotu...Svi su pa i mi već prežalili Travnik...![]()
Iako ja navijam za 1 ligu, derbi sa Novim Travnikom, derbi sa Jajcem.
Ja jos nisam prezalio dokle god ima matematicke sanse ja cu vjerovat u opstanakslobodnjak je napisao/la:Kakav bi haos naparvili kad bi dobili u Subotu...Svi su pa i mi već prežalili Travnik...![]()
A kako bi se tek Sarajka obeselio pobjedi! Taman je stuko pare od Borca, pa bi mu Sloboda došla kooo...travnik je napisao/la:Ja jos nisam prezalio dokle god ima matematicke sanse ja cu vjerovat u opstanakslobodnjak je napisao/la:Kakav bi haos naparvili kad bi dobili u Subotu...Svi su pa i mi već prežalili Travnik...![]()
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ja mislim da smo mi jedini klub u PL koji ne moze dobiti kaznu za pirotehniku.
Rodjo ima jake veze u disciplinskoj komisiji, sad su nasi jos pobacali baklje u teren protiv Veleza, prekinuli utakmicu na kratko i opet nista.

A evo i od utakmice protiv Rudara

Rodjo ima jake veze u disciplinskoj komisiji, sad su nasi jos pobacali baklje u teren protiv Veleza, prekinuli utakmicu na kratko i opet nista.

A evo i od utakmice protiv Rudara

Sta ima kod vas,ima li suspendovanih i povrijedjenih.
Kakvo je raspolozenje imal za nas bodeVa ili da saljemo punca
Kakvo je raspolozenje imal za nas bodeVa ili da saljemo punca
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.