PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2016, 19:25

miden je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: Ali niko vas nije ubio kao mi ..a niko jos nije pitao hocemol doci zadnje kolo u najacem sastavu ili ne .**** kralju tako je kako je..cuj najgori sampion a momci igraju odlicno svi ste vi to osjetili
Da mi je neko ponudio prije pocetka sezone da potpišem da Sloboda bude prvak, potpisao bi bez razmišljanja. Naravno, sve to u slucaju da Sarajevo ne bude moglo. Posle one kup tekme u Tuzli, promijenio sam dosta mišljenje. Ima i tamo dobre raje, recimo ti si jedan od normalnijih. Ali posle onog ciganskog doceka, psovanja mrtve djece i šta sve ne. Pokazali ste kakva ste gamad(ne mislim na tebe licno). Sa druge strane u Sarajevu ste opet docekani gospodski, pa cak ispraceni aplauzom, iako smo opet izgubili. Vidiš, tu je velika razlika. Mi smo gospoda i kada vodimo i kada gubimo, dok ste vi pokazali da ste cigani i kada vodite i kada gubite. Zbog toga, nadam se da ce Zrinjski osvojiti titulu.

Ma daj ba kralju pa i nas su znali docekati svakako..pa sjetim se kad su tukli na zapadu majku Mehmedalije Covica i td ..nema to veze svugdje imas tih ispada..kod nas na zapadunuvjek ima..culi smo sta psuju na Grbavici i td..recimo Zelju smo aplauzom ispratili.kad nas je dobio 0-1 jer je bilo zasluzeno ..uglavnom haj nama je vecini bilo prosle godine drago sto je Sarajevo bilo orvak orije nekog drugo, a znam da nas je vecina i prizeljkivala da odemo sa rezervama ..uglavnom kako god meni ne smeta neku pljuvanje i da ljudi navijaju za druge svakako i ne ocekujem da nas neko sa strane podrzava, ali opet govorit da je najgori prvak a namo ko je sve bio prvak i osvajac kupa ranije i td..onda ne pohvalit ono sto danas radi Sloboda koja vraca svoje dugove, koja je uradila veliki posao za naoredak nase lige..ovo ne moze nikako biti lose za nazadovanje lige kako lik pise ..u tome je stvar sto mi je malo glupo procitat nesto tako ...Sloboda je tu gdje jeste i sasvim zasluzeno je tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2016, 19:27

Je li ovo jedini lik na forumu koji drzi svoju sliku kao avatar??
Bahati, bahati Željkan!
1946

vedoz
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la vedoz » 23 apr 2016, 19:28

Rigoletto je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nadam se da ce Sarajevo-Skutorski lobi odraditi svoje pametno do kraja sezone i da titula ide u zapadni Mostar! Ako dozvolimo da Sloboda bude sampion, posrali smo se na sav napredak BiH fudbala!
Drago mi je primjetiti da neki forumasi razumiju tu bit i sustinu. Svaka cast svim sarajlijama koji razmisljaju na ovakav nacin. Titula u tuzli bi gurnula ovu ligu u ponor.
Sportski pozdrav za jokera!
slika

Ko razumije shvatit će :mrgreen:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 apr 2016, 19:28

joker90 je napisao/la:Je li ovo jedini lik na forumu koji drzi svoju sliku kao avatar??
Jedini uz beduina
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 23 apr 2016, 19:29

Rigoletto je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li ovo jedini lik na forumu koji drzi svoju sliku kao avatar??
Jedini uz beduina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 apr 2016, 19:32

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Jedini uz beduina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brat :tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol: :lol:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 apr 2016, 19:32

shalabajzer je napisao/la:
miden je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: Ali niko vas nije ubio kao mi ..a niko jos nije pitao hocemol doci zadnje kolo u najacem sastavu ili ne .**** kralju tako je kako je..cuj najgori sampion a momci igraju odlicno svi ste vi to osjetili
Da mi je neko ponudio prije pocetka sezone da potpišem da Sloboda bude prvak, potpisao bi bez razmišljanja. Naravno, sve to u slucaju da Sarajevo ne bude moglo. Posle one kup tekme u Tuzli, promijenio sam dosta mišljenje. Ima i tamo dobre raje, recimo ti si jedan od normalnijih. Ali posle onog ciganskog doceka, psovanja mrtve djece i šta sve ne. Pokazali ste kakva ste gamad(ne mislim na tebe licno). Sa druge strane u Sarajevu ste opet docekani gospodski, pa cak ispraceni aplauzom, iako smo opet izgubili. Vidiš, tu je velika razlika. Mi smo gospoda i kada vodimo i kada gubimo, dok ste vi pokazali da ste cigani i kada vodite i kada gubite. Zbog toga, nadam se da ce Zrinjski osvojiti titulu.
Bravo za razmisljanje---eto nek te u "anamo onom" dijelu Mostara docekaju sa cvijecem...Rezonovanje ti je totalno glupo. Nek osvoji titulu onaj ko osvoji najvise bodova, a to oko doceka i slicno to macku o rep okaci. Na svim terenima je isto !!!
Naravno da ne docekuju ''cvijecem'', ali od njih se to i ne ocekujem.
Das Ist Walter

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 23 apr 2016, 19:34

roceda22 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eno cujem da je neki Slobodaš hodao Ilidžom i odjednom ga napala neka Pitarka i popušila mu :hmmmmm: je li to istina :hmmmmm:
Kad izdajes svoju knjigu viceva i doskocica ? Da stanem u red, sigurno je dug vec sada.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Sve prodano :( imam ja jos nekoliko kod sebe, mogu ti poslat postom :?:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 apr 2016, 19:37

SaltCityAttack je napisao/la:
miden je napisao/la:

Ma daj ba kralju pa i nas su znali docekati svakako..pa sjetim se kad su tukli na zapadu majku Mehmedalije Covica i td ..nema to veze svugdje imas tih ispada..kod nas na zapadunuvjek ima..culi smo sta psuju na Grbavici i td..recimo Zelju smo aplauzom ispratili.kad nas je dobio 0-1 jer je bilo zasluzeno ..uglavnom haj nama je vecini bilo prosle godine drago sto je Sarajevo bilo orvak orije nekog drugo, a znam da nas je vecina i prizeljkivala da odemo sa rezervama ..uglavnom kako god meni ne smeta neku pljuvanje i da ljudi navijaju za druge svakako i ne ocekujem da nas neko sa strane podrzava, ali opet govorit da je najgori prvak a namo ko je sve bio prvak i osvajac kupa ranije i td..onda ne pohvalit ono sto danas radi Sloboda koja vraca svoje dugove, koja je uradila veliki posao za naoredak nase lige..ovo ne moze nikako biti lose za nazadovanje lige kako lik pise ..u tome je stvar sto mi je malo glupo procitat nesto tako ...Sloboda je tu gdje jeste i sasvim zasluzeno je tu
Sve to je pokvario jedan iskompleksirani lik, koji je i prije znao direktno ili indirektno prozivati FK Sarajevo.
Das Ist Walter

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 apr 2016, 19:42

vedoz je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nadam se da ce Sarajevo-Skutorski lobi odraditi svoje pametno do kraja sezone i da titula ide u zapadni Mostar! Ako dozvolimo da Sloboda bude sampion, posrali smo se na sav napredak BiH fudbala!
Drago mi je primjetiti da neki forumasi razumiju tu bit i sustinu. Svaka cast svim sarajlijama koji razmisljaju na ovakav nacin. Titula u tuzli bi gurnula ovu ligu u ponor.
Sportski pozdrav za jokera!
slika

Ko razumije shvatit će :mrgreen:

Jim predstavlja Sarajevo zbog dva para rukavica (FKZ i FKS) koje ima a ljubomorno cuva samo za sebe, poznati egoizam,, dok Jeff predstavlja Zrinju jer u jednom trenutku dok se voze na motoru baca piš po Jimu sto opet jasno implicira trenutno stanje na tabeli HŠK-a naspram FKZ-a i FKS-a
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 apr 2016, 19:44

SaltCityAttack je napisao/la:
miden je napisao/la:

Ma Sloboda je sasvim zasluzeno tu gdje jeste, i sigurno da je zasluzila bar jedan trofej ove sezone, medjutim sami ste navukli ovoliko negativno pisanje ostalih forumasa o Slobodi nipodastavajuci najtrofejnije klubove ove lige, sama cinjenica da vam je trebalo 34 godine da pobjedite Sarajevo na Kosevu dovoljno govori, pa onda Azmirovo seruckanje kako ce ovo biti najcistija titula PLBiH ako je Sloboda osvoji, kao ostale do sada nisu bile ciste itd.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 apr 2016, 19:46

Rigoletto je napisao/la:
Jedini uz beduina
ahahahhaahhaahahhahaahhahahahaahhahaahhaha
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 apr 2016, 19:51

solinas je napisao/la:Po slikama sigurno 400 i vise nasih gore.
Bravo momci.
slika
nasa noc traje danima

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 apr 2016, 19:53

dejavu je napisao/la:
Bravo momci.
slika
Pa mala je razlika izmedju 100 navijaca i 400. :lol: :lol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 apr 2016, 19:56

Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 23 apr 2016, 19:57

dejavu je napisao/la:
Bravo momci.
slika
Hahahahahahahahahahaahaha cuj 400

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 apr 2016, 19:58

Šta 400 , 800 !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 apr 2016, 19:58

slika

PROPAGANDA!
nasa noc traje danima

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2016, 19:59

arelinho je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
Bravo momci.
slika
Bilo je jos Tuzlaka na tribini.Rekao sam NASIH ne samo fukara.
I prestanite kopirati postove sa Slobodine teme.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 apr 2016, 19:59

arelinho je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
Bravo momci.
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.