PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
To ce se tek saznati na kraju godine kad uprava Slobode iznese finansijski izvjestaj.PipiDugaCarapa je napisao/la:Koliko su platili prevoz i ulaz?
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
samirr je napisao/la:Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Pa naravno da ce oni napraviti inavaziju na Otoku, jer necemo nama i Manijacima racunati posjetu na Otoci
Imate i Video gdje igraci pozdravljaju publiku i lijepo se vidi i ostatak tribine.
Dosta simpatizera je doputovalo danas u Sarajevo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
SVIMA SMO TRN U OKU!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
okOsttribine je napisao/la:samirr je napisao/la:Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Pa naravno da ce oni napraviti inavaziju na Otoku, jer necemo nama i Manijacima racunati posjetu na Otoci
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
više ljudi bilo na mevludu u džamiji nego vas na otocisolinas je napisao/la:Imate i Video gdje igraci pozdravljaju publiku i lijepo se vidi i ostatak tribine.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Dovezujem se na priču malo iznad..Azmir je majka svih maloumnika..
A niko više ne spominje Željinu "djecu" koja su usput,starija od naših prvotimaca za neke 2 godine u prosjeku
A niko više ne spominje Željinu "djecu" koja su usput,starija od naših prvotimaca za neke 2 godine u prosjeku
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ekvivalent Otoci je Kamberoviće, pa bujrumOsttribine je napisao/la:samirr je napisao/la:Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Salt brate nemoj uopste objasnjavati, sutra im derbi a oni Slobodu ne popustaju, to dosta stvari govoriSaltCityAttack je napisao/la:
Napunimo i jedne i druge i kod kuce i u gostima pa sada pjene, razumijem ih u neku ruku jbg
Nad tobom sunce najljepše sja
kakvi likovi hahahahaha, jel se to moramo prepucavati ovdje na **** temi da bi nekome nesto dokazali hahahahahah
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Osttribine
- Kontakt:
A sta cemo na Kamberovicu zivota tiBadrHari je napisao/la:Ekvivalent Otoci je Kamberoviće, pa bujrumOsttribine je napisao/la:samirr je napisao/la:Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Ko ce razumjeti ako neceti vi, ipak vas decenijama punimo.pinoglavi je napisao/la:Salt brate nemoj uopste objasnjavati, sutra im derbi a oni Slobodu ne popustaju, to dosta stvari govoriSaltCityAttack je napisao/la:
Napunimo i jedne i druge i kod kuce i u gostima pa sada pjene, razumijem ih u neku ruku jbg
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Nije sad da nešto branim celik ali oni su jedini napravili invaziju na otoku nisu to uradili ni Sarajevo a ni Zeljo !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
miden je napisao/la:Ko ce razumjeti ako neceti vi, ipak vas decenijama punimo.pinoglavi je napisao/la:Salt brate nemoj uopste objasnjavati, sutra im derbi a oni Slobodu ne popustaju, to dosta stvari govoriSaltCityAttack je napisao/la:
S maloumnikom koji nasjeda na propagandu sarajevskih medija nemam sta pisati, iz tvojih postova moglo bi se zakljuciti da su na Kosevu sve sami intelektualci, ali meni tu pricu ne mozes prosipati. Sad nastavi pjeniti.miden je napisao/la: Ko ce razumjeti ako neceti vi, ipak vas decenijama punimo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa kraljuRigoletto je napisao/la:Jedini uz beduinajoker90 je napisao/la:Je li ovo jedini lik na forumu koji drzi svoju sliku kao avatar??
Niste vi nikom ni blizu oka, a niste ni trn...Vise ste nesto kao hemeroid na supku..Ne moze niko prdnuti na forumu a da se vi ne javite, a na utakmicu otisli sa jednim kamionom..Pravi navijaci, nema staSlobodaTuzla1919 je napisao/la:
SVIMA SMO TRN U OKU!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Propaganda sarajevskih medija? Daj uozbilji se druže, ako je neko medijski u ovome svemu najebao, onda je to Sarajevo. Što se tice Tuzlanskih medija, dovoljno je procitati par tekstova na onom vašem portalu Kameleon(mislim da se tako zove) i sve ti bude jasno. Bože kakav levatpinoglavi je napisao/la:S maloumnikom koji nasjeda na propagandu sarajevskih medija nemam sta pisati, iz tvojih postova moglo bi se zakljuciti da su na Kosevu sve sami intelektualci, ali meni tu pricu ne mozes prosipati. Sad nastavi pjeniti.miden je napisao/la: Ko ce razumjeti ako neceti vi, ipak vas decenijama punimo.
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.