Vi imate zeznuto gostovanje Zelji i Mladosti i utakmicu sa nama,dok mi imamo pitare i gostovanje vama u zadnjoj utakmici.hskzmostar je napisao/la:Ovo samo potvrdjuje da ce pod BB bit ludnica zadnje kolo sto je super za Premijer ligu,Zrinjski ako izgubi iduce dvije utakmice a Sloboda pobjedi opet zadnje kolo sve odlucuje,Sloboda garant dobiva Travnik i Drinu dok je Sarajevo malo upitno ali kako ove godine svi sarajevski klubovi obradju tuzlake kao sarajka onog dedu u parku tu su takodjer tri boda sigurna,Zrinjski samo mora pobjediti Veleza i zadnje kolo Slobodu i prvak je ,znaci dvije domace pobjede donose titulu naravno ako Sarajevo ne pobjedi sve do kraja sto je po meni nemoguce!virtuoz je napisao/la:Danasnje pobjede Slobode i Zrinjskog znace 2 stvari:
1. Sarajevo se u slucaju poraza ili nerijesenog rezultata u derbiju i definitivno oprasta od naslova
2. Zeljo se u slucaju poraza ili nerijesenog vrlo moguce oprasta od Europe
Prognozirao sam 0:0 u derbiju ali cini se kako remi nikome ne odgovara,obje ekipe moraju ici na pobjedu jer je nerijesen rezultat prakticki jednak porazu.
U nekim varijantama nama bi i remi u Mostaru odgovarao.
Kako god okrenes pod BB je okrsaj za titulu.